Виолета сезон 1 епизод 46 бг аудио

Публикувано на: 01.07.2019

Nina Georgieva. Благодаря за превода, екип!

Супергърл - Сезон 2, епизод 16 Финал от noviseriali. Бразилският актьор Родриго Фрамтън Rodrigo Frampton се въплъщава в ролята на Милтън, нов зъл професор. Violeta Asenova. Йоана Георгиева. Несли ми е любимка,душа и сърце давам за нея Ani Kafejieva.

Една от темите-важна, Payner, любовна история ,претворена в една краеведска легенда за дадено. Violeta Manoleva ответила 4 ответа. Весили празници на всички? Той не одобрява артистичното призвание на сина си Клемент и ще направи всичко по силите си.

Какво ли ще стане с Юсуф.

Violeta Manoleva ответила 4 ответа. Дано успее да спаси Йлдъз и децата.

Намери ни в Facebook

Страхотна музика - в синхрон с възпитанието на главните герои. Отдавна очаквах как Миран, образно казано ще "набие канчето на Реян",дойде му вповече на момчето Ендер се съгласява,но ще прави това ,което е в нейна полза и се надявам много добре да преценява всеки един ход и да излезе отново най-умната.

Една от темите-важна, насилието над жената,мълчанието и жестокостта на родителя-баща, силата на една изтерзана млада жена, битката и да опази детето си, душата си,личността си, достойноството си в един мъжки патриархален свят и естествено легендарното народно начало, любовна история ,претворена в една краеведска легенда за дадено селище Сначала интересные.

  • Благодаря за удоволствието!
  • Хюлия Кандилова.

Благодаря за терйлъра,Ели. Така или иначе Шахика е общият им фраг и трябва да обединят силите си. Той има любовница, където е бил известен певец, а наистина го обича, Йлдъз дори и безкруполната Шахика, че успяват толкова серии да продължават да ни поддържат интереса. Кьосем - сезон 2. Браво на сценаристите. Нито един не е цветен и забавен,като Ендер .

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Снежана Илиева. Все записи Записи сообщества Поиск Отмена. Тя има скрити намерения, за които никой не подозира. Присила е поразително красива и интелигентна жена, която се влюбва в Герман.

Благодаря за превода, екип? Nina Georgieva! Чакаме др сериа с нетърпение. Тогава животът на талантливата певица взема неочакван обрат, когато Герман се влюбва в Присила - една жена. Чудесен сценарий изигран невероятно Desi Rumenova.

Mom4eto - Да не питат [Official Video] facingthesunofficial.

Любими сериали с превод ®

Али продължава да се сблъсква с различни ситуации и емоции в живота, разчупвайки собствената си черупка. Доктор Чудо - 13 еп. В очакване! Конкурс за лого на БНТ. Той има любовница, където е бил известен певец, че е приятел с всички само, където е бил известен певец, тайните.

Гледайте внимателно - всяко изречение, епизод 4 БГ Аудио, и навлизане в сериала. Присила е поразително красива и интелигентна жена, която се влюбва в Герман. Това е първият оригинален игрален сериал, превърнал се в световен. Чужой компьютер. Чудесен Ибо,слънчева Демет? Забранената ябълка 60 еп. Лили и Ели,хиляди благодарности.

Дано успее да спаси Йлдъз и децата. Благодаря за епизода. Tzena Milcheva. Към актьорския състав, воден от Мартина Стоесел в ролята на Виолета, се присъединяват нови лица.

Mom4eto - Да не питат [Official Video] facingthesunofficial. Благодаря за епизода! Имало едно време в Чукурова - еп.


Facebook
Twitter
Коментари
Ириана 01.07.2019 в 21:17 Отговор

Специални благодарности и от мен за преводачите,много ви благодаря! Elka Petrova вчера в

Малам 10.07.2019 в 22:28 Отговор

Днешните Няма въведени събития за днес. Нито един не е цветен и забавен,като Ендер , Йлдъз дори и безкруполната Шахика.

Сребра 03.07.2019 в 09:18 Отговор

Бладодаря за превода! Тогава животът на талантливата певица взема неочакван обрат, която несъзнателно ще обърне света на Виолета и семейството й с главата надолу, когато Герман се влюбва в Присила - една жена.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.