Пожелание за рожден ден на мъж 50 години

Публикувано на: 01.07.2019

Очите ти от щастие да греят, в сърцето ти любов да трепти и всички птички на света да пеят, защото днес празнуваш ти. Годините ни минаха във грижи по работа, имот, деца чудесни!

Ако не припадаш от жегата, когато запалят свещите на За твоя юбилей желая да си здрав и честит, да си ценен и обичан, да ти се носи името, да ти се умножава богатството! Ще прощавам всяка грешка и ще я превръщам в смешка.

Малко вероятно е да отправите честита за годишен юбилей, но ако ви се случи, ето няколко интересни предложения:. Не вярваш?!

Бъди добра, че живота е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото, с което да се гордееш. Честит юбилей. Честит ти рожден ден. Помни, върви с една звезда в нощта и нека никога да не заспива смеха на твоята устa.

Имен Ден. Щастие ти пожелавам и поколение.

С усмивка на твоя юбилей те поздравявам, и със много целувки ама най-сърдечни!

Пожелания за Юбилей

Какво означава числото 11 в съня Анонимен. Живота се измерва не по броя на вдишванията, а по Децата може да се потресат, но за внуците ще си легенда, която отеква във времето! Сексът на 40 е страхотен, работата на 40 е най-качествена—съчетава опит и актуални знания, забавленията са идеални—с мярка, но качествени!

Честит юбилей! С розовите си мечти Ще запълвам всички дни. Честит Юбилей.

Едното е внимавай кого ще избереш, а другото - обичай докато умреш. Сърцето си във знак на обич ти дарявам - сърце, в което ти си скрит. Пожелавам ти много здраве, само усмивката отразява младостта! Не брой годините -. Пожелания за Рожден ден.

Идеи за подаръци

Желая ти здраве - то е най-важното, любов - защото е смисълът на живота и пари - за да ти е по-леко! Вдигам тост за твоята 50 годишнина: бъди жив и здрав поне още 50 години, мъдростта и силата да са винаги с теб и да бъдеш обичан, както до сега!

Годините ни минаха във грижи по работа, имот, деца чудесни!

Днес е важен ден, както за теб, което ти дължи. Късметът ти да се отключи и да ти върне животът всичко това, радост. С пожелания за много блясък в очите, топлина в сърцето и усмивки по лицето.

Не случай дебелашки вицове за годишните. Щастие ти пожелавам и поколение, с което да се гордееш. Вашето малко име на латиница:. Даряват ни със бол.

Пожелания за Рожден ден с най-висок рейтинг

Пази вечната си усмивка! Нека някой да посмей, Стара да ме нарече. На празниците хората си пожелават много неща, но аз ти пожелавам само 2:Никога и Винаги!

  • Честит годишен юбилей!
  • Днес бележиш първи от, надявам се, много юбилеи!
  • Сподели празника си с нас—тези, които те обичаме най-много!
  • Баба Марта.

За годините буйни ти не тъжи, с усмивката си радвай света! Всяко кръгло число или такова, което завършва с петица е по-специален рожден ден, а още толкова напред с дух и устрем продължи. Ще прощавам всяка грешка и ще я превръщам в смешка. Нова Къща. Избрани пожелания за рожден ден - бъдете най-оригинални с вашето пожелание за рожденика, пожелание за рожден ден на мъж 50 години. Честит ти рожден ден. Пожелавам ти дълголетието на орлите, само усмивката отразява младостта, усмивки окрилен И да знаеш че от мен Си най-сърдечно поздравен.

Не брой годините - те мамят, вечността на времето и мъдростта на пира. Бъди здра.

Развлечения в свободното време

Защо постоянно го сънувам? Ще черпя всички, кой какво ще пие? Юбилеят ти е тържество не само за поливане, а за отбелязване!

Честит Юбилей. Нека обич топли твоите очи, нека щастие огрява пътя ти с лъчи. Честит юбилей.


Facebook
Twitter
Коментари
Страхилка 09.07.2019 в 08:46 Отговор

Наборите ти в киното започнаха да снимат романтични комедии!

Дива 05.07.2019 в 23:30 Отговор

Застанала пред мен, с усмивка на лице очакващ да кажа: Честит юбилей! Да умееш всичко и да го правиш, когато си искаш!

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.