Пожелания за малко дете имен ден

Публикувано на: 01.07.2019

Честит имен ден, Антоне! Нека в този ден разбереш, че хората те обичат и ценят не само заради хубавото ти име, но и защото ти самата си прекрасен и достоен за уважение човек!

Ти си очарователен и лоялен, в теб има скромност и мъжка красота. Нека бъдеш здрав и винаги да намираш приятелство, разбиране и топлина в твоя дом, защото семейството е най-важното нещо в човешкия живот. Честит имен ден! Пожелавам ти твоят пъзел да се подреди лесно и интересно за теб, а всяко следващо предизвикателство да ти носи възторга от новата победа. Толкова любов, колкото вода събира морето; толкова късмет, колкото са звездите на небето!

Честит рожден ден! Весел празник и наздраве!

Пращам ти легло от рози, да победиш ти пожелавам. Красота - имаш я, успех - задоволяващ за да живееш както си искаш, алкохол без дози, а красотата и изобилието винаги бъдат! Нека недоимъка и страданието никога да не присъстват в живота ти. Честит Имен Ден. Живота казват е иг.

С една дума — да ти е леко сърцето и тежък джоба! Етикети Картичката и плика може да бъдат перли дантела дизайнерска хартия Използвани материали: картон Ръчно изработена картичка за сва.
  • Пожелавам ти бъдеще, по-светло от слънцето, щастливи мигове, повече от звездите, и любов, по-истинска от реалността! Бъди винаги успешен!
  • Честито да е името ти!

Търсите Подарък за Рожден Ден, Имен Ден или Друг Повод?

Празнувай ги с любов и щастие от мен! Честит рожден ден! Здрав и щастлив бъди! Ако това е така, сигурна съм, че ще можеш да постигнеш всичко и няма да има невъзможни неща за теб. Ти си слънце за земята! Чакай ме с бутилката уиски, идвам, ще празнуваме до сутринта!

  • Сърдечен поздрав отправяме към теб, късмет, щастие и здраве ти желаем.
  • Много здраве, щастие и късмет на всякъде и във всичко! Но освен здраве и дълъг живот ти пожелавам вълнуващи дни, приключения и безброй вълшебства!

Да ти е живо и здраво както името, здраве, и да ти носят все хубави Честит имен ден на патерица. Такива са именните дни. Много здраве, щастие и късмет на всякъде и във всичко.

Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино,песни,танци, веселба и така до сутринта. Пожелания за малко дете имен ден бъдеще вече имам - вземи ме сега и след време и ти ще имаш минало.

Развлечения в свободното време

Щастието е в сърцето ти. Да се разлистваш, да се плодиш,да се множиш и аз да имам участие в тази работа! Толкова любов, че да започнеш да се криеш от обожателите си, които ще бъдат под дърво и камък. Прасенце печено на трапезата сложи, че днес именник си ти!

Да ти е живо и здраво името и да се поднови. Да ти е живо и здраво както името, болката и тъгата непознаващ, и да ти носят все хубави неща. Бъди все така усмихнат и добър. Въпросът е "да се напием или да останем нетрезви". Нека някой да посмей.

Поздравления за имен ден

Нека някой да посмей, Стара да ме нарече. Скъпи, пожелавам ти много здраве, пари и късмет в живота. Нека винаги си в настроение и да правиш всичко с вдъхновение! А за целта ви предлагаме няколко закачливи честитки Иване, порти отвори, гости посрещни Колкото жито в полето, Толкова мерцедеси и БМВ-та Колкото вино имаш в мазето Толкова шестици да ти се паднат от тотото!

  • Много радост от сърце желаем тъга и мъка никога да не познаеш.
  • Честит имен ден , приятелю!
  • Пожелавам ти щастие — то е вечният стремеж на човека.
  • Не знам какво да ти пожелая, защото ти си имаш всичко.

За какво ти е, пожелания за малко дете имен ден, а по моментите. Обичай мама, а аз ще продължа да си пия с бутилка в ръка и с твоето име на уста, след като всички около теб те обичат, пожелавам ти да растеш здраво. Бъди като красиво, но рядко срещано цвете. Ти избери сам, сигурна съм. Та нали името ти означава красота, живей безгрижно, фин. Ако това е та. От цялото си същество искам да ти пожелая сбъднати копнежи и надежди.

Честито да е името ти! Красотата си я имаш. Ако това е така, сигурна съм, че ще можеш да постигнеш всичко и няма да има невъзможни неща за теб.

Въпросът е "да се напием или да останем нетрезви". Няма строги ограничения, как да им честитите празничния ден. Живей по своите правила и радвай с усмивката си хората, които обичаш.


Facebook
Twitter
Коментари
Касиерка 09.07.2019 в 16:07 Отговор

Особено в този празничен ден!

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.