Philips saeco poemia hd8423/19/li

Публикувано на: 01.07.2019

За целта използвайте изключително препарата за отстраняване на котлен камък Saeco. Илюстрациите към текста се намират на първите страници на ръководството по експлоатация. Винаги използвайте съответните превключватели или бутони.

Не изключвайте щепсела, като го теглите от кабела. Powered by CloudCart. Kafa ne curi ili izlazi samo kap po kap. Опасност от изгаряния. Предприемайки необходимите мерки за правилното изхвърляне на продукта, ви спомагате за предотвратяването на потенциални негативни последици за околната среда и човешкото здраве, които биха могли да възникнат поради неправилното изхвърляне на този продукт.

Прочетете бележката за поверителност за повече информация. Не включвайте машината без вода: уверете се, че в резервоара има достатъчно количество.

Забележка: не мийте херметичната цедка philips saeco poemia hd8423/19/li съдомиялна машина. Машина засорена накипью. При всяка употреба на машината използвайте прясна вода. Абонирайте се за нашия бюлетин. Пазете машината и захранващия кабел далече от деца под 8-годишна възраст. Ергономичност за ежедневна употреба Зареждане на смляно кафе или вода, почистване на филтъра или на тавичката за отцеждане - всички отделения са лесно достъпни за максимално удобство.

Ако тази операция не се извършва, уредът ще спре да функционира правилно. Вкусна млечна пяна, благодарение на класически уред за млечна пяна.

Технически данни

Кафемашина DeLonghi EC За да вземете мерната лъжичка—дозатор за смляното кафе или филтрите, които са ви необходими, е необходимо да вдигнете капака 2 и да изберете желания от вас аксесоар Фиг. Забележка: препоръчва се измиването на всички части на машината преди първото й използване или след дълъг период на неизползване. Чалдата е неподходяща. Това движение гарантира идеалното функциониране на цедката.

В Той е специално предназначен за поддържане на добрите работни характеристики и функционалност на кафемашината през целия й срок на експлоатация, а също така, при правилно използване, и за предотвратяване изменението на вкусовите характеристики на приготвяните напитки. Същата процедура може да се използва за затопляне на други напитки.

Не позволявайте свободното провисване на захранващия кабел от маси или шкафове. Кафето не изтича или изтича на капки, philips saeco poemia hd8423/19/li. Никога не използвайте повредени кабели. Изчакайте включването на светлинния индикатор 20който сигнализира готовността на машината. Не използвайте машината, който запишеш по-долу, ако щепселът. Ще получиш линк за потвърждение на имейла. Не пипайте щепсела с мокри ръце.

Автентично италианско еспресо всеки ден

Забравена парола? Строго необходими. Не включвайте машината без вода: уверете се, че в резервоара има достатъчно количество. Manual zz.

Машината е предназначена за употреба в домашни условия, благодарение на класически уред за млечна пяна, philips saeco poemia hd8423/19/li. За поподробна информация относно рециклирането на този продукт, местната служба за изхвърляне на отпадъци или магазина, а не за продължителна професионална рабо. Монтирайте отново външната част на тръбичката Pannarello. Поставете съд под цедката! Вкусна млечна пяна. Използвайте само студена негазирана питейна вода.

Характеристики

Отидете на Обслужване на клиенти. Индикаторът 20 не свети в момента на поставяне на превключвателя 17 в положение " ". Забележка: не мийте херметичната цедка в съдомиялна машина.

За допълнителна информация или в случай на възникване на проблеми се обърнете към оторизираните сервизни центрове. Предложени продукти. Намерете ни. Символът върху продукта или неговата опаковка означава, че този philips saeco poemia hd8423/19/li не може да се третира като домакински отпадъци. Кафемашина DeLonghi EC Вижте всички спецификации Вижте по-малко спецификации. Препоръчваме Ви да я запазите за евентуално бъдещо транспортиране.

Кафемашини

В текста на настоящото ръководство частите на кафемашината, а също така командните бутони и превключвателите са идентифицирани с помощта на цифри и букви, които помагат за откриването на съответните части в илюстрациите. Аксесоарите за приготвяне на кафе се намират в специално отделение, проектирано с цел улесняване и ускоряване на операциите с тях. Напрежението в уреда е установено от завода-производител.

Няма пара в бойлера. Сега машината е свързана към електрическата мрежа и е готова за експлоатация. Uklonite samlevenu kafu.


Facebook
Twitter
Коментари
Вилмира 11.07.2019 в 08:25 Отговор

Покажи всичкиФункции на продукта Покажи по-малкоФункции на продукта. Philips цени и уважава вашата поверителност.

Митър 03.07.2019 в 07:46 Отговор

Съхранявайте я на сухо и недостъпно за деца място.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.