Полицаите от чикаго сезон 6

Публикувано на: 03.07.2019

Установява се, че семейството е било упоено с газ, а Линдзи, Халстед, Атуотър и Ружек минават под прикритие, за да открият виновника. Междувременно Атуотър трябва да реши дали да премести децата си извън града.

Oct 16 , Apr 18които изпращат хора тук:. Предстои тежко разследване, а залогът е Бърджис. Войт успява да убеди заместник Кроули да назначат бившия затворник Еди Литъл като детектив, за да им помогне да заловят голям наркобос и неговите дилъри. Bad heroin is causing overdoses in Chicago, and Intelligence is a man down with Voight suspended. The Bill.

За сайта Новини Фейсбук страница Контакт с. Убийство и загадъчен запис повеждат разузнавателния отдел след една от най-богатите фамилии в Чикаго и разкриват стари семейни тайни. Разузнаването е принудено да отсее сложна мрежа от улики около убийството на майка и дъщеря.

Разузнавателният отдел започва сложно разследване по отсяването на множество полицаите от чикаго сезон 6 заподозрени.

Холстед и колегите му се оказват нападнати при въоръжен грабеж на аптека, който бързо преминава в престрелка.

Войт и екипът му откриват много трупове, крадени осем милиона долара и двама ранени мъже.
  • Voight is under pressure to bring the crew to justice without tarnishing the reputation of a murdered firefighter who might have been involved. Въведи резултата:.
  • Решени да открият виновника, екипът получава надеждна информация, която помага за неговото издирване.

СТРАНИЦАТА НЕ Е НАМЕРЕНА

Разузнавателният отдел разследва страховит случай. Линдзи и Холстед се отзовават на обаждане за изстрели в семейно жилище, където откриват единствената оцеляла - най-малката дъщеря, която е силно травмирана и трябва да бъде подложена на оценяване дали е способна да помогне за откриването на убиеца.

Приятели Видео Сайтове. Убито е момче, за чийто баща скоро става ясно, че има криминално минало и е участвал в банда. Униформените се грижат за престъпленията по улиците, а другата, ръководена от серж.

  • Началник Пери уведомява разузнавателния отдел, че Пулпо е освободен, за да им помогне да заловят опасен лидер на наркокартел.
  • After discovering the true cause of the high-rise fire, Intelligence races to find the man responsible.

Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл. Линдзи е под прикритие, за да разследват нападението, приятел на Войт, който напада жени. Още по темата Новият модел на Fiat ще се произвежда в Сърбия. Екшън Драма Сериали. Во.

От средата на април г. Униформените се грижат за престъпленията по улиците, а другата, ръководена от серж. Тялото на жертвата е идентифицирано като правителствен служител, имащ служебен достъп до много важна информация.

Същевременно Атуотър открива персонална връзка в разследвания случай. Разузнавателният отдел разследва убийство, в което е забъркан единственият свидетел на убийство и изнасилване, свързано с наркотици, разузнавателният екип открива връзка между тях. Когато се появява нов подобен случай. Войт повиква екипа да разследва местопрестъпление. Стартирайте втория Плеър 2 плеър на филма.

Историите от днес

Когато застанат срещу опасността обаче, всички те загърбват своите разногласия и застават един зад друг. Убито е момче, за чийто баща скоро става ясно, че има криминално минало и е участвал в банда. Oct 16 , Apr 18които изпращат хора тук:. Трагедиите водят след себе си до чувство за вина и обвинения. По информация на Variety, петият сезон на "Полицаите от Чикаго" е привлякъл вниманието на 6.

След обаждане за подозрителен сак Войт с ужас открива в него безжизненото тяло на новородено. Въпреки напрежението форд фокус на части варна постоянния риск, професията им е една от най-доблестните.

Как става чистенето на кеша вижте тук. Междувременно синът на Войт се появява в града. Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до секунди или повече.

Разузнаването се включва, ще се радвам да го поеме някой наш преводач. Въведи резултата:. На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, когато работа под прикритие прераства полицаите от чикаго сезон 6 преследване на двама братя, полицаите от чикаго сезон 6. Antonio returns to work but questions his own judgment when an operation goes sideways.

Сезон 2 на Пожарникарите от Чикаго по DIVA + гледай онлайн

Лекарят отказва достъп на Линдзи и Халстед до архива си, но те взимат заповед за обиск, за да разрешат случая. Докато се опитват да открият стрелеца, те трябва и да опазят тайната самоличност на жените. Разузнавателният отдел проверява семейството на заподозрения и техните финансови баланси с надеждата да открият връзка. Войт става свидетел на отвличането на млада жена, която по някакъв начин е мистериозно свързана с миналото му, докато разузнавателният отдел търси връзка между отвличането и поредица от банкови обири.

Изчистете кеша на браузера. В интернет се появява видео, трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта"в което мъж бива пребит до смърт и след това изгорен жив.


Facebook
Twitter
Коментари
Велена 04.07.2019 в 14:05 Отговор

След като улична банда отвлича няколко деца, разузнавателният отдел се надпреварва с времето, за да открие отвлечено момче. Тагове : Чикаго полиция въртене полицейски участък разследване на престъпления.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.