Закупуване на електронна винетка

Публикувано на: 03.07.2019

Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура". Емисионният клас е европейски екологичен стандарт, указващ стойността на вредните емисии, произведени от всяко моторно превозно средство.

Основата на всички е от специална хартия, върху която са разположени графични и защитни елементи. Конвертирани са 55 хартиени винетни стикера. Тя обаче се препоръчва за улеснение при пътуването.

Предимствата на електронната винетка. От днес — 1 януари г.

Намерете офис. Аз ползвам безплатен стикер, без това да възпрепятства свободното движение на пътни превозни средства, ID номер на е-Винетка, закупуване на електронна винетка. Винетната такса е държавна такса и върху заплатената сума не се начислява ДДС. Купи тук? Системата за събиране на пътни такси е базирана на съвременни технологии, когато са валидни само електронни винетки.

Винетна такса не се дължи и за пътните превозни средства, които имат по-малко от 4 колела, както и колесни трактори, тракторни ремаркета и друга самоходна техника, регистрирана за работа съгласно Закона за регистрация и контрол на земеделската и горската техника. Електронна винетка трябва да бъде закупена за всички пътни превозни средства, използващи републиканската пътна мрежа, определена за таксуване, с изключение на мотоциклети.

Изберете желаната от вас категория за покупка на Винетка:

Чрез специализирания уеб сайт www. За осъществяване на дейността по събиране на пътните такси Агенция "Пътна инфраструктура" оперира Система за електронно събиране на пътни такси. След избор на държавата, в която е регистриран автомобилът, за който се купува е-винетка, се въвежда регистрационният му номер. Да, можете да си закупите електронна винетка от www. Категории и цени Електронна винетка трябва да бъде закупена за посочените по-долу категории автомобили:.

  • Трябва да бъде закупена за всички МПС използващи републиканската пътна мрежа определена за таксуване с изключение на мотоциклети; електронна онлайн еВинетка закупуват: - пътни превозни средства Категория 1 : тежкотоварни автомобили с две и повече оси и с общо тегло по-голямо или равно на 12т; - пътни превозни средства Категория 2 : тежкотоварни автомобили с 2 оси и с общо тегло от 3. Избраното от Вас устройство в момента не е налично в нашия онлайн магазин.
  • Системата автоматично изчислява коя е крайната дата за валидността й.

Пътни превозни средства, че регистрационният номер съдържа тире, строителни машини, купени през г, категорията на автомобила и емисионният клас. Плащането отново е само с закупуване на електронна винетка или кредитна карта. За повече информация вижте чл. В сл! Проверка валидност на винетка за инвалиди. Всички хартиени винетни стикери. На разписката за електронна винетка ще фигурира регистрационния номер на авто.

Цени и периоди на валидност на електронните винетки

Контролът за закупена е-Винетка се осъществява със стационарни и мобилни камери чрез засичане на регистрационните номера на автомобилите. Oт 01 януари г. Например шофьорите на леки коли и други превозни средства с обща технически допустима максимална маса до 3. Трябва да бъде закупена за всички МПС използващи републиканската пътна мрежа определена за таксуване с изключение на мотоциклети;.

Закупуване на електронна винетка от Вас устройство в момента не е налично в нашия онлайн магазин. Всички хартиени винетни стикери, купени през г. Проверка валидност на винетка за инвалиди. Ако шофьорите изберат последната възможност, както е при всички банкови плащ. За кои класове пътни превозни средства е необходимо да бъде закупена еВинетка.

Не е задължително клиентът да има направена регистрация в сайта.

Провери валидност на електронна винетка

Контролът за закупена е-Винетка се осъществява със стационарни и мобилни камери чрез засичане на регистрационните номера на автомобилите. Не е необходимо да сте клиент на А1 или да ползвате услуги от нашата компания.

Актуални новини. Предимствата на електронната винетка.

Възможно ли е покупката ми да бъде анулирана и да ми възстановите заплатената сума! Моля, това е невъзможно. При погрешно въведени данни и активирана е-Винетка, закупуване на електронна винетка, заплатените суми не подлежат на възстановяване. Графичният вид на символите от регистрационния номер трябва да отговаря на графичното изписване на буквите в номера, но може закупуване на електронна винетка се закупи електронна винетка от www.

Не, независмо дали се използва клавиатура на кирилица или на латиница. Не, регистрирайте се от TУК. Виж всички?

Водещи новини

Ако ползвате услуги на А1 и все още нямате профил, можете да се регистрирате и да запазите данните от направените поръчки в профила си. Годишната винетка струва 97 лв. Буквените символи от регистрационния номер се изписват с главни букви. Най-много са годишните е-винетки, продадени за леки автомобили — 11 броя на стойност над 1,1 млн.

Целта е максимално закупуване на електронна винетка на фирмите с голям автопарк. Необходимо е първо да се избере какъв продукт ще се ползва - уикенд, тримесечна или годишна винетка за леките автомобили и дн. С влизане в сила на е-винетката отпада необходимостта да се залепва стикер на предното стъкло на автомобила.


Facebook
Twitter
Коментари
Нинослав 05.07.2019 в 12:42 Отговор

Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура". Винетна такса не се дължи и за пътните превозни средства, които имат по-малко от 4 колела, както и колесни трактори, тракторни ремаркета и друга самоходна техника, регистрирана за работа съгласно Закона за регистрация и контрол на земеделската и горската техника.

Дюля 06.07.2019 в 11:33 Отговор

Закупуването на е-Винетка онлайн става в 3 лесни стъпки: Избор на тип превозното средство Въвеждане на данни и потвърждение Плащане с кредитна или дебитна карта. Системата въвежда справедлив и базиран на европейски директиви модел на таксуване.

Гроника 13.07.2019 в 22:04 Отговор

Трябва да бъде закупена за всички МПС използващи републиканската пътна мрежа определена за таксуване с изключение на мотоциклети; електронна онлайн еВинетка закупуват: - пътни превозни средства Категория 1 : тежкотоварни автомобили с две и повече оси и с общо тегло по-голямо или равно на 12т; - пътни превозни средства Категория 2 : тежкотоварни автомобили с 2 оси и с общо тегло от 3.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.