Двете лица на истанбул 74 епизод

Публикувано на: 05.07.2019

Всичките са интересни отначало и после затъпяват. Много хубав филм.

J Jasper8. Днес няма да има инфо за епизода! Препоръчайте ми някой друг, който е подобен на този! Любовта на живота ми. Всички се опитват да ги разтарвът никой не успява ,но накрая Зехра се изморява И я оставя на мира.

Отдавна не съм гледала толкова хубав сериал. Иначе бяха хубава двойка. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление.

Цитат на: Валети в ср, 23 яну. Има ли тема за новия филм по БТВ Майка.

Няма го. Едно запитване от мен: От къде мога да гледам " Любов на показ"? Тя се ядосва че само се бият с Арджаолу.
  • Къде мога да гледам "Цената на живота".
  • Има ли тема за новия филм по БТВ Майка? След него хората не гледат вече други толкова много!

Публикувайте коментар

Цитат на: atanasova в пн, 18 фев , Хандето е сладичка. Нови и стари проекти — Тема 31 Романтични сериали, теленовели. Не напразно Месут яр каза че Еркан и Хазал са легендарна двойка.

Турски сериали с българско аудио 1 1 Филми и ТВ сериали. Любов под наем,Двете лица на Истанбул,Черна любов,но той не с хубав край.

В Турция имаше много нисък рейтинг от началото до края. Да, искам нови. D dgeorgiewa. Тя вдигна тефона иска да се срещнат. Nikol Krustewa Моля, помогнете ми.

Iskate li info Днес щи кача инфото някъде около обяд!!! Poyraz Karayel, Gulperi, Sen anlat Karadeniz. D dgeorgiewa. Аз съм го гледала,преди доста време,но са само 3 или 4 серии,спрян е ,и свършва в нищото.

Цитат на: Лорра в нд, 24 мар. Цитирай Полезно 4. Сладко сериалче беше. Зехра отваря. Не го намирам и на руски .

Не напразно Месут яр каза че Еркан и Хазал са легендарна двойка. Пак банална история. Елена Атанасова препоръчвам ви Забранената ябълка.

Разбрах как се казва сериала, Препоръчайте ми някой сериал Младежки като "в очакване на сънцето, двете лица на истанбул 74 епизод, който търсих Животът е труден достатъч. Аз затова и го харесвам много повече. Снощи изгледах последните 2 епизода. Цитат на: Елена Атанасова в. Според мен не е лошо филмче - с хубав край и по-малко серии. A atanasova .

Завладя ме този сериал , потърсих в нета обаче не намирам епизоди , къде бих могла да го гледам? Има ли тема за новия филм по БТВ Майка? Информация за правата на лицата по защита на личните данни. През това време Пелин се е прибрава в къщи всички са при нея дори и Маджит.

Цитат на: mimchyyy9 в ср, 04 юли. Приятен ден!!! Не е един и същ. Има друг интересен нова е със сладурчето от "Времето лети" казва се "Близнаците Мемо и Джан".


Facebook
Twitter
Коментари
Деан 12.07.2019 в 23:06 Отговор

Колко епизода е "Майка"? От тази седмица излъчват по бтв от 20ч.

Мою 13.07.2019 в 01:16 Отговор

Сладко сериалче беше.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.