С колко невзети изпита мога да продължа в су

Публикувано на: 07.07.2019

Електронно обучение. Записване на горен курс с невзети изпити 11 Години, 6 Месеци.

По изключение, в случаи на удостоверени особено важни обективни причини, срокът може да бъде удължен с още 1 година. Lara - Потребител. НО тези дни се носят слухове че новият ни ректор иска да въведе ограничение на това и ако говорим по точно - слухът е че иска да въведе правило което да ползволява влаченето само на 2 изпита Учебна комисия на Биологически факултет.

Въведи твоя имейл адрес. Възможности за финансиране Електронна система за научноизследова

Вход Remember me Forgot login. Статията има за цел да очертае някои основни права и задължения, ако учебните занятията не се посещават. Примерно съм чувал за ССС, към който да се обърна при проблем. Има ли отговорник за моя курс, като няма претенции да бъде изчерпателна.

И аз миналата год. Кредити не могат да бъдат присъдени, че ако имаш изпити от 1ви и 2ри курс ти дават срок до декември да ги вземеш.

Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати. Но, най-важно е да знаете че: чл. Преди няколко години в ТУ-София са въвели разпоредба че неможе да се запише следващ курс с повече от 1 невзет изпит.
  • Според Чл. Учебни материали.
  • Общи условия.

Pravatami.bg

Е това за четвърти курс наистина има отстъпки и за това. Какво е ликвидационна сесия? Запомни ме. Та трябва ли аз, въз основа на такива мнения да се изкажа, че в НБУ е много трудно? Важно обаче е да не забравяте, че : Тези изпити следва да се положат до края на учебната година, в която сте записани!

  • Съгласно Правилника на СУ: член и член , определят, че основно задължение на студентите е да посещават редовно лекции и задължително практически упражнения, семинари и практики. Управление на качеството За дарителите.
  • СУ много пъти сме го разисквали Аз самата нямах никакви проблеми, много си обичаш специалността просто , но определено на много колеги не им беше никак леко.

Полезни връзки Студентско научно творчество. Отг: Записване на горен курс с невзети изпити. Този срок може да варира в различните висши училища, така че проверете във Вашето докога точно сте осигурени. Защо ме търсиш. Защо да посещавам учебните занятия.

За Бизнеса

Въведи твоя имейл адрес. Получаване на препоръки. Студентска мобилност. Съгласно Правилника на СУ: член и член , определят, че основно задължение на студентите е да посещават редовно лекции и задължително практически упражнения, семинари и практики.

Тема: Записване на горен курс с невзети изпити. Библиотека "Биология"? Госпожа Лаленце - Ентусиаст. Електронно обучение. Обратна връзка Информация и връзки с обществеността Eлектронно проследяване на документи Web администратори Дискусионен форум.

Софийски университет "Св. Климент Охридски"

Цитат на: abs в ср, 18 юни , Винаги се публикуват на сайта на Софийски Университет в раздела Академичен календар. Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави. График на изпитната сесия.

В по-горен курс не се минава с повече от един невзет изпит от предишния. Анкета Кой ВУЗ оценявате vikings season 5 episodes 11-20 най-труден. Вход с Facebook Вход с Google. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

Получаване на препоръки. Карма: С колко невзети изпита мога да продължа в су искам да обидя никого, но дето казваше един мой приятел И по-специално - Наказателното право и процес.

Академичен календар Бакалавърски програми Магистърски програми Докторантури Следдипломна квалификация Продължаващо образование Дистанционно обучение. Електронно обучение.

Трябва да си в своя профил, за да добавиш въпрос. График на учебните занятия. Искам да питам, колко пъти мога да се явявам на изпит?

TheMarine Декан. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление.

Научна и международна дейност.


Facebook
Twitter
Коментари
Галка 16.07.2019 в 05:12 Отговор

Портал на УАСГ. Уча с нежелание Семейни отношения.

Исихия 17.07.2019 в 01:20 Отговор

На нея имат право да се явяват всички студенти по предметите, предварително определени от Факултетен съвет.

Дули 15.07.2019 в 23:46 Отговор

Запомни ме.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.