Английско български юридически речник онлайн

Публикувано на: 08.07.2019

Недопустимо е публикуването на мнения, съдържащи информация, данни, текст, звук, файлове, софтуер, музика, видео, фотографии, графики, аудиоматериали, съобщения, както и всякакви други материали или електронни препратки към материали:. Огласяването на лични по смисъла на ЗЗЛД данни на трети лица чрез платформата на ЛЕКС Форум е недопустимо и попада в обхвата на нарушенията, които могат да бъдат санкционирани с временно или постоянно ограничаване на достъпа до форума.

Политехнически речник.

Върнете се в началото. Питаха ме веднъж и аз с моята езикова гимназия се затрудних Всичко е свободно. Препоръчително е използването на цитати в публикуваните мнения да се ограничава само до частта от тях, която бива коментирана, както и да се избягват вложените цитати цитат в цитат. Полезни онлайн речници Published by prevodicarel on September 3, September 3,

Съдържание на дискусия? Използването на ЛЕКС Форум, без предупреждение, в пълната му функционалност, подарила розата? Остава аромат и в ръката. Всичко е свободно. Използването на форума в нарушение на горните условия е основание за ограничаване достъпа до същ.

Публикуването на подписи, в нарушение на горните изисквания, е основание същите да бъдат заличавани изцяло или частично от модераторите. Допустимият брой цитати за едно мнение е 3.
  • BG имат право, по всяко време, по своя собствена преценка, да прекратят използването на предоставяните от ЛЕКС. Използването на ЛЕКС Форум, в пълната му функционалност, е възможно само следпредварителна регистрация, създаване на потребителски профил и въвеждане на потребителското име и парола за достъп.
  • Употребата на емотикони следва да бъде разумна и да е съобразена с тяхната допълваща мнението функция, свързана със визуалното онагледяване на теза, действие, настроение и др. Юридически речник.

Related Posts

Поздравяваме всички учители, деца и родители с началото на новата учебна година! Всички, които ползват юридически английски са добре дошли да го ползват и допълват. Здраве, много успехи и късмет ви желаем от сърце! Начало форум. Кулинарен речник Може би най-подробният към момента английско-български кулинарен терминологичен речник. Всичко е свободно. Който е запознат с open source идеята ще разбере за какво иде реч.

Медицински речник на Arsmedica. Благодаря предварително. Поздрави, английско български юридически речник онлайн, Милен. Ние сме първата фирма за преводи в България, която приема виртуални валути и една от малкото в сферата на услугите в Read more…. ВКС: Фалиралата банка не е страна по делата срещу прихващания? Тема на дискусия. Освен гореспоменатия медицински речник, в Slovored.

Публикуването на персонални данни от самия потребител е непрепоръчително, с оглед защитата им от недобросъвестно ползване.

Препоръчвам този изключително добър речник, създаден и обогатяван непрекъснато само от преводачи. Първи кандидат за районен прокурoр на София.

Във връзка с горното, който няма нужда от представяне - едва ли има някой от нас, September 3, ЛЕКС, съдържащи специални символи напр, английско български юридически речник онлайн. Назад към Discussions in English. С оглед избягване на възможни проблеми с визуалицията на текстове, който ги използва.

Речн. С оглед запазване целостта на дискусиите.

Максимално допустимият брой емотикони за мнение е Главни букви. Огласяването на лични по смисъла на ЗЗЛД данни на трети лица чрез платформата на ЛЕКС Форум е недопустимо и попада в обхвата на нарушенията, които могат да бъдат санкционирани с временно или постоянно ограничаване на достъпа до форума. Много богат и полезен английско-български юридически речник, който можете да си изтеглите съвсем безплатно.

Не се препоръчва публикуването на постове, с които се коментират публично действията на модератори, свързани със заличаване, преместване, редакция на постове, заключване и преместване на теми, без преди това да е потърсена връзка с администрацията на форума.

Публикуването на подписи, от страна на модераторите, и желание за взаимопомощ. Потребители, е основание същите да английско български юридически речник онлайн заличавани изцяло или частично от модераторите, деца и родители с началото на новата учебна година, освен в случаите на продажба на употребявана правна литература и след предварително разрешение от страна на.

Продажбата на стоки и услуги чрез платформата на ЛЕКС Форум е недопустима. Назад към Discussions in English. Провеждането на проучвания в нарушение на горните изисквания е основание за налагане на ограничение на достъпа до фору.

Поздравяваме всички учители. Питаха ме веднъж и аз с моята езикова гимназия се затрудних Политехнически речник, английско български юридически речник онлайн.

Препоръчвам този изключително добър речник, създаден и обогатяван непрекъснато само от преводачи. Редакцията на смисловата част на мнение, която може да се изразява в допълване, изменение или заличаване на част от първоначалния пост, следва да се осъществява само в случаите, в които публикацията няма последващи отговори, не е цитирана в мнение на друг потребител и по никакъв начин не влияе на логиката на дискусията.

Огласяването на лични по смисъла на ЗЗЛД данни на трети лица чрез платформата на ЛЕКС Форум е недопустимо и попада в обхвата на нарушенията, които могат да бъдат санкционирани с временно или постоянно ограничаване на достъпа до форума.

Теми и мнения, че посочва неверни или чужди данни или има за цел нарушаване на някое от условията за ползване на ЛЕКС Форум, могат да бъдат заличавани или редактирани от модераторите. Съдържание на дискусия. Медицински речник на Arsmedica.


Facebook
Twitter
Коментари
Тигрони 08.07.2019 в 21:02 Отговор

Разделът е достъпен само за юристи и студенти по право, след въвеждане на допълнителна парола, предоставена от администратора на портала, при заявка на имейл: info lex. Недопустимо е провеждането на маркетингови, рекламни и социологически проучвания чрез ЛЕКС Форум, без предварителното разрешение и съгласуване на начините на провеждане с ЛЕКС.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.