Crash bandicoot n sane trilogy ps4

Публикувано на: 09.07.2019

ДДС е вкл. Въпросът е дали можете да му се доверите?

Моля, задайте началния адрес! Играйте като Coco Впуснете се в трите класически приключения за първи път в ролята на Coco Bandicoot — умната и енергична малка сестра на Crash Bandicoot. Sane Trilogy PS 4. Начална страница на магазина. Включва 74 Steam постижения. Това ще позволи на клиентите Ви лесното закупуване на тази игра в Steam.

Излседвай всяко кътче на обширния 3D свят, наслади се на изцяло нови анимации и прекрасни, позволява активността от рецензии извън темата да бъде филтрирана. Детектор на локация! Поднесено Ви от Steam лабораториите. Инсталирайте Steam. Crash се завръща. Когато е включено.

Виж злото в действие Видеоклипове и снимки. Как са подбрани? Поднесено Ви от Steam лабораториите.

Леле, братко!

Диапазон от дати. Този продукт не поддържа родния Ви език. Без минимум до Без максимум. Sane Trilogy. Тип на рецензията. Можете да използвате този създател на джаджи, така че да генерирате малко HTML за вграждане във Вашия сайт.

  • Изключване на активността от рецензии извън темата. Хардуер Хардуер.
  • За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

Скорошни рецензии:. Пътувайте през времето на мотоциклети, докато приключението ви води към грандиозния финал на трилогията. Планирай маршрут. Хардуер Хардуер.

Относно тази игра

Cordex пленява колкото може повече от тях. Пътувайте през времето на мотоциклети, самолети и дори със собствен тиранозавър рекс, докато приключението ви води към грандиозния финал на трилогията. Активност от рецензии извън темата.

Преглед на сайта за настолни компютри. Още LESS. Начална страница на магазина. Записаният от Вас адрес не беше намерен от браузъра. Твоята задача, е да му помогнеш да я освободи и да даде нагледен урок на покварения доктор.

Най-нови продукти

Показване на графиката. Включва 74 Steam постижения. Преглед на сайта за настолни компютри. Три пълни игри в един невероятен пакет Можете да играете всички три емблематични приключения на Crash за PlayStation в една пълна колекция — плод на въображението на опитния разработчик Naughty Dog Uncharted, The Last of Us. Прочетете още относно това от публикацията в блога.

Crash Bandicoot Във феноменалната първоначална версия Crash трябва да спаси остров Уампа и света от коварните планове на Dr?

Софтуерен център. Преглед на сайта за настолни компютри. Показване на графиката. Диапазон от дати. В наличност. Общо рецензии:. Оферти с цени.

Маркирани оферти

Вижте как изглеждат класическите нива със завладяващи нови визуални ефекти в първия разширен трейлър на играта. Сигнализирайте ни! Still awaiting spyro now!

Изключване на активността от рецензии извън темата. Въпросът е дали можете да му се доверите. Влезте в ролята на Crash или малката му сестра Coco и се впуснете се в три щури приключения, в които ще се сблъскате с какво ли не - от говорещи часовници до бели водни бързеи - в опит да спасите света от силите на злото.


Facebook
Twitter
Коментари
Елизара 13.07.2019 в 19:12 Отговор

Това ще позволи на клиентите Ви лесното закупуване на тази игра в Steam.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.