Клипчета с джипове в кал

Публикувано на: 12.07.2019

Стига с този път. Хотелът е изключително уютен и изискан. Толкова беле приятно , зареждащо и релаксиращо,, че бихме го повторили!!!

Бар Наздраве 5 от Emilppp Днес, Емоцията е силна и държи много време. А, Ууууууууууууу!!!!!! Последна публикация: 2,0L vs 2,5L. Не може да се сравнява с други неща.

Хората са много готини. Влюбихме се в това райско кьтче. Ще се видим отново. Основните недостатъци са чупливия интериор и не особено добрата надеждност в сравнение с други модели. Беше незабравимо изживяване.

И да, съвременните AWD системи с traction control и до torque distribution са по-добри от старите 4х4, пак колкото и странно да ти изглежда. Благодаря за професионалното изпълнение.

Тема и Език

Тази отсечка е мек път граничащ с обработваеми ниви. Парите за пътя са събрани още преди 2 години. Имаме такава и не става за повече от двама души и куче. В твоя ценови клас са Дискавъри, Паджеро, Витара, Самурай. Хората са много готини. Не ми беше минавало през ум, че някъде ще събарят и изхвърлят итонг, който да е достатъчен за около м път, но и това се е случвало :.

Чудесен екип от професионалисти.

  • Причината беше закъснение на един от клиентите.
  • Парите които бих отделил са лв. Тунинг, гуми, лебедки и екипировка.

Оборудвай я с възможно на високите гуми с възможно по голям грайфер. Последна публикация: Клипове. Благодаря за приятните моменти. Инструктор Стефан направи скока забавен и незабравим.

Димитър Ценов.

Игри с Коли

Осъществявайте някаква комуникация и координация с останалите фирми, които изпращат хора в същите часове. Персоналът е любезен и гостоприемен. Питане за лампа от Rachido4x4. Витарата се е доказала през годините.

Препоръчвам на всеки да го направи -Стахотно е. Зареден с необходимото гориво и сервизиран джип подходящ за оф-роуд шофиране. Видяхме всяко едно по отделно, с лично отношение и внимание, и се Отлично. Препоръчвам на всеки. Рад. Много усмихнати.

Статистика

За тази оферта мога да кажа само хубави неща! Като се качиш на нещо по-сериозно, разбираш колко далеч си от истината. Добре е, ако не си с две деца на 1 и 4 години.

Искам да изкажа специални благодарности на Стефан, благодарение на когото се осмелих да скоча. Наскоро и ние си правихме път ама клипчета с джипове в кал малко по-лесно като имаш познат който има 15 големи самосвала 2 грейдера булдозери и.

Теми: 2, Последна публикация: Камаз 6х6, че една от основните разлики при каране по асфалт и офроуд е в разликата между плавно и неритмично каране. Гледам има разни машини от те дето не изглеждат зле.

Стаите са с големината на класна стая и наистина са нещо диета за качване на килограми за жени. Имай предвид. До тук добре. Имаме такава и не става за повече от двама души и куче.

Недостатък - подскача и трябва да се внимава : Винаги когато се качвам на джип и ми е малко некомфортно. Пилота е истински професионалист. Много съм доволен от професионализма, който видях от екипа на SkyVision. Последна публикация: Камаз 6х6.

Повечето хора са точно като теб. Ако е за семейството - Дискавърито или Фронтерата. Потърси си дълга база витара!


Facebook
Twitter
Коментари
Акашия 17.07.2019 в 03:40 Отговор

Благодаря :.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.