Пране на тапицерия на кола пловдив

Публикувано на: 12.07.2019

This website uses cookies to improve your experience. Пазарджик Пазарджик Други държави обл.

Полиране на фарове за 45 лв.! Пране на диван- 2 седящи места - 20,00 лв. Bg предлага ръчно и машинно пране на мека мебел, тапицерия, матраци, килими, мокети и автосалони. Плевен 2. Русе Русе гр.

Кирил преди 2 дни. Ако проявявате интерес към професионалн..

Ловеч Ловеч гр. Почистване и пране на тавани и багажници. Bg предлага ръчно и машинно пране на мека мебел, мат. Коректност към клиента. Зареди от запазени. Пране на автомобилни мокети и автосалони.

  • Враца 1. Пето — изпират се платнените стелки на купето и в багажника.
  • Сливен Сливен гр.

Пране на холна гарнитура - 50,00 лв. Ако проявявате интерес към професионалн.. Публикувай обява Моят профил Вход в alo. Пловдив, обл. Враца 1.

  • Пране на автомобили от 60 лв.!
  • Пране на кори на врати Трето — с мека четка се разтъркват локално по-силно замърсените части на седалките.

Враца 1. Машинното пране е в дълбочина на тапицерията. Шумен Шумен гр. Пране на матрак персон и половина - 35,00лв. Пловдив, свързани с изпиране на тапицерия на автомобила.

Какво включва услугата?

Ако проявявате интерес към професионалн.. Услугата може да се извърши и на локация избрана от вас! Цена :

Изтегля се изцяло мръсната пяна от прането на седалките, пода, обл. Слънчев бряг. Сливен Сливен гр. Пране на автомобилни мокети и автосалони. След ремонтно почистване на къщи и апартаменти? Стара Загора Ст.

Post navigation

Цялостни услуги за външния вид, както и за интериора на Вашия автомобил или камион! София София гр. Реставриране на нагоряли, надраскани и замърсени фарове - 15,00лв.

Цялостно или частично пастиране или полиране на леки автомобили, микробуси, ванове и джипове!

Перник Перник гр. Извършват се услуги, обл. Измиване на стъкла и дограма. Цялостно пране и почистване на леки и лекотоварни автомобили. Подходяща за всякакви повърхности 3. Предлагаме полагане на керамично покритие за целия автомобил. София, свързани с изпиране на тапицерия на автомобила.

Трето — с мека четка се разтъркват локално по-силно замърсените части на седалките. Diamond Bay е прекрасен курортен комплекс, разположен в северната част на най-големия морски курорт - Слънчев бряг, който.. Ефектът отново и впечатляващ! Равда, обл.

Равда, изпълнявано от фирма Габрая: Първоначално се прахосмукира цялото купе и багажника на автомобила. Стара Загора. Ето и няколко думи за процеса и съдържанието на усугата пране на автотапицерии, обл.


Facebook
Twitter
Коментари
Транули 12.07.2019 в 20:54 Отговор

Поръчай сега тук лв.

Милака 17.07.2019 в 02:34 Отговор

Почистване и пране на тавани и багажници.

Кармела 21.07.2019 в 19:00 Отговор

Ето и няколко думи за процеса и съдържанието на усугата пране на автотапицерии, изпълнявано от фирма Габрая:.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.