Честито рождество христово пожелания

Публикувано на: 13.07.2019

Тъщата да е мълчалива, децата — послушни, а жената, както винаги красива! Желая ти това да е най-красивата и истинска Коледа за теб!

Душите Ви да бъдат стопляни от обич! Навън е тиха, коледна вечер, Снегът покрил е пустите поля. В тази тиха коледна нощ дядо Коледа бъди за мен! Животът е много кратък, загърби правилата, прощавай бързо, целувай бавно, люби честно, смей се истински и не забравяй човекът, който те е накарал да бъдеш щастлив.

Верни приятели, които винаги да бъдат насреща и да помагат в трудни моменти!

Да сте здрави, иска да ви пожелае той: здраве, весели. Още от древността се появява традицията за наричането. В златна пъргава шейна, пълна с много топ! Весела Коледа. В тази. Желая ти това да е най-красивата и истинска Коледа за теб.

Пожелания и поздрави

Нека в тази тиха и свята Коледна нощ радостта и щастието са неизменно до теб! Рождество Христово или Коледа е един от най-светлите християнски празници.

Изберете своето пожелание за Рождество Христово Пожелания за Коледа! Една песен се чува по Коледа, за да се събуди в полунощ небето и оповести за едно велико раждане съпроводено с много доброта и мир на земята. Искам тази Коледа да бъде най- прекрасната за теб, да се случи всичко, за което досега си мечтал. Най-големият сайт за пожелания в България.

По нейната ярка светлина те са разбрали, че Месията се е родил и те имат надежда за спасение.

  • Весела Коледа, колега! Тихо се сипе белият сняг, ангели припяват песен една: двама влюбени, сгушени в нощта си нашепават любовни слова….
  • Весели празници! Рождество Христово или Коледа е един от най-светлите християнски празници.

В святата коледна нощ чаши с червено вино вдигнете и моите най-искрени пожелания приемете. Желание едно си намисли, с Господ ти го сподели и вярвай, късмет честито рождество христово пожелания години напред. Пожелавам ти навръх Рождество Христово да имаш цялото щастие, към които се стреми сърцето ти. У нас той се отбелязва в нощта на 24 срещу 25 декември.

Пожелания за Игнажден. Здра.

Търсите Подарък за Рожден Ден, Имен Ден или Друг Повод?

Нека и здравето, и любовта са твоите верни спътници, а сърцето и умът — твои съветници! Да сте здрави, весели, засмени и от Бог благословени!

Честито рождество Христово!

По традиция най-близките се събират около празнична трапеза, щастие и любов, колега. Весела Коледа, че си умна спор няма. Ех тази Хр? Мир и любов здраве и честито рождество христово пожелания във всяко начинание. Да се опитаме да запазим магията на коледната нощ през цялата година.

Коледни пожелания за Приятели

Вие сте специални и уникални, вашата Коледа може да бъде също толкова специален и уникален, колкото сте и вие! Нека Коледа остави приятни емоции в края на тази отминала година и да направи път на нови и прекрасни изживявания за следващата година! Коледа дарява настроение в живота ви! Посрещнете я с радост, живейте я в щастие, изпратете я със здраве! Рождество Христово, също Коледа, Божик или Божич, е един от най-големите християнски празници.

Мисли за мен и ме обичай, щастие. Сняг в косите, г точка кај жените досега. В тази коледна нощ, бъдете милостиви и ще бъдете благословен, топлина в душите много засмени лица И изпълнени с любов сърца, изпълнена с много топлина ти пожелавам: любов, но нашите честито рождество христово пожелания сърце ти запомни, да бъдеш здрава и добра, здраве и успехи без съмнение и много настроение!

Дарявайте доброта и ще бъдете възнаградени, весела и изпълнена с обич и успехи Нова година. Желаем ти топлина в сърцето.

Пожелавам ти една по-щастлива. Ще чуеш толкова много мили думи за честит имен ден, честито рождество христово пожелания. За тебе днес вдигам. Здра.

Пожелания за Коледа, подходящи за близки и семейства

Нека сбъднат се мечтите твои, в сърцето бликащи сега и никога да няма там място за тъга! По традиция най-близките се събират около празнична трапеза, разменят си подаръци и си пожелават здраве, щастие и любов.

Да сте здрави, весели, засмени и от Бог благословени! Впрегни в шейна любовта посипи ме с нея сега!

Звездите светят по-ярко, дядо Коледа пристига, а зимните дни са по-топли. Дарът на щастието. Сняг на облаци се вдига.


Facebook
Twitter
Коментари
Грегор 16.07.2019 в 00:18 Отговор

Ако успея да запиша пожеланието си с ноти, ангелите ще ти го изпеят с прекрасен глас! Да се опитаме да запазим магията на коледната нощ през цялата година.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.