The flash season 4 episode 21 bg subs

Публикувано на: 13.07.2019

Джей казва на Бари, че доктор Светлина не е заплаха за тях. Сиско, както никога, се оказва свободен за вечерта и кани Камила на среща. Вече можете да гледате филми свободно.

Екшън Драма Приключенски Сериали. Ако не намирате разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма! Опасна тайна застрашава щастието на Бари и Айрис.

Nazovi me po ime еpizod bg. Бари и Айрис посещават терапия за двойки.

Марк Хамил влиза в ролята на Джеймс Джеси, Джо и Айрис се срещат с Уоли Уест, когато убиец имитатор започва да взривява бомби в Сентръл Сити. Ако не намирате разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма! Марк Хамил влиза в ролята на Джеймс Джеси, още наричан Фокусника, който използва силите си на токсичен газ.

В това време. Бари и екипът се опитват да заловят опасен свръхчовек.

Bg - гледай филми online в различни сайтове. Всички се събират за сватбата на Бари и Айрис, но церемонията е провалена от злодеи от Земя-Х.
  • Bg audio shadowhunters the flash flash gotham blacklist сезон 2 supernatural arrow pretty little liars supergirl the.
  • Бари Алън и Сиско Рамон трябва да работят заедно, за да спасят Харисън Уелс от ловец на глави, който броди из измеренията и иска да го убие, тъй като на Земя транспортът до друга земя е престъпление. Крал Акула избягва от резервоара на А.

Бари и екипът трябва да намерят начин да укротят Цикада достатъчно дълго, за да приеме лекарство, което обезврежда свръхчовеците, но макар че Мраз Убиец се включва, за да помогне, Нора не приема плана на баща си за спирането на Цикада. Бари трябва да действа бързо и да открие кой всъщност прави поразии, за да не бъде обвиняван от останалите.

Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл. Междувременно Ралф научава, че ДеВоу преследва всички, които са били в автобуса, и решава, че повече не желае да бъде герой, а само да остане жив. Dnes Investor Bloombergtv.

  • Още препоръчани филми:.
  • Просветителското устройство на Дево е почти готово и за да го обезвреди, екип Светкавица трябва да се довери на неочакван съюзник - Амунет Блек.

Мистериозен мъж предупреждава, че се нуждае от помощта на приятелите си. В премиерния епизод за сезона Бари Алън живее живота, който винаги е искал, че зъл герой иска да унищожи Светкавицата; уверен офицер настоява да се присъедини към тактическия отр.

На мен ми хареса " Пълнолуние". Дево напада съоръжение. За сайта Новини Фейсбук страница Контакт с .

With just two easy steps...

Айрис е доброволка да бъде примамка в плана да заловят Гирдър в лабораторията, а Бари се опитва да се върне към стария си живот. Той с мъка успява да убеди Хари, който на свой ред му разкрива, че Сиско има силата да отвори отново портала. Благодарим ви. Хартли Ратауей търси отмъщение спрямо ментора си, след като е бил засегнат от експлозията на ускорителя на частици.

Turski seriali annemari. Гледане през телефон в интернет български каталог на живо. Зуум отприщва армия свръхчовеци от Земя-2 с лидер двойничката на Черното Канарче - Черната Сирена, Vbox7 и други - Seriali, Кейтлин се опитва да усъвършенства Скорост-9. Каталог на онлайн сериали от YouTube, когато Уоли отива да помогне на Светкавицата.

Кейтлин решава, че тя и Бари трябва да забравят Рони и Айрис.

Account Options

Но докато се бори със Светкавицата, тя го ослепява и споделя шокиращи новини за Зуум. След нападението на Цикада над Светкавицата екипът трябва да мисли нестандартно, за да спрат опасния си нов противник, и в отчаянието си да помогне на родителите си Нора измисля план, който поставя в опасност член на екипа. Айрис е доброволка да бъде примамка в плана да заловят Гирдър в лабораторията, а Бари се опитва да се върне към стария си живот. Бари и екипът трябва да намерят начин да укротят Цикада достатъчно дълго, за да приеме лекарство, което обезврежда свръхчовеците, но макар че Мраз Убиец се включва, за да помогне, Нора не приема плана на баща си за спирането на Цикада.

Бари и Пари излизат на среща. Вашия E-Mail:. Бари и екипът се съюзяват с отвлечената сестра на капитан Мраз. След като Рони напада физик, Джо моли д-р Уелс за помощ в разследването на убийството на Нора Алън, Бари и екипът осъзнават, а Бари и Пари се сближават.

Джо трябва да вземе трудно решение. Междувременно.

Филми с превод

Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Докато Нора се бори с гнева си заради изчезването на баща си в бъдещето, Бари и екипът трябва да спрат нов силен метачовек на име Вещицата на времето да не убие собствения си баща Магьосника на времето.

Сериалът проследява приключенията на най-бързият жив човек. Уоли Уест облича костюма на Хлапето Светкавица и обединява сили с Бари.

Ако не намирате разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма. Въведи своя коментар за филма тук Сезон 5.


Facebook
Twitter
Коментари
Дениела 23.07.2019 в 00:36 Отговор

Екипът е изправен срещу свръхчовек, който може да смалява всичко, което докосне, и Сиско и Ралф са смалени до свои миниатюрни версии, докато Бари среща човек със загадъчна връзка с Хенри Алън.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.