Уред за миене на под

Публикувано на: 13.07.2019

С един компактен уред от този тип имате възможност да почистите идеално дамаските на меката мебел и тапицерията на личния си автомобил.

Нож за под с дръжка 25 см.

С гъвкавия шарнир почистването под ниски мебели и тесни пространства с неправилна форма е лесно за FC5. Включва резервен комплект валяци, ml универсален почистващ препарат и 30 ml препарат за поддръжка на дървени подови настилки: FC 5 Premium е уред за почистване на твърди подове, с микрофибърни валяци и 2 в 1 функция - избърсване и изсмукване в една стъпка.

За цялостно и нежно почистване, обновяване и грижа за лакирани дървени подове. Поръчах и за лична употреба. Ръчен слайсър с назъбени остриета от заточена За височинно измиване на стъкла и прозорци.

Материал: полипропилен. Уреди и консумативи за почистване Хотелски консумативи Почистващи и дезинфекциращи препарати Дозатори и хартиени консумативи. Със сигурност ще останете очаровани от вида и свойствата на представените в раздела подочистачки.

Мечта за всяка домакиня. Експресна доставка Доставяме бързо всяка пратка в цялата страна.

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете! Чрез тази категория сме се погрижили да ви предоставим оптимален брой решения за начините, по които ще обезпечите хигиената в своя дом. Използва се от професионалистите от година.

Микрофибърен моп 250гр

Съвместим с мопове серия WD. Велосипеди Детски велосипеди Fat Bike. X-образен профил. Сред по-специалните ни и изгодни предложения, е революционният спрей моп за почистване на всякакви подови настилки, съчетаващ свойствата на мопа и водната подочистачка. Част от тях използват силата на водата и горещата пара, за да премахнат упоритите замърсявания без остатък.

Харесва ми и ичерпателното описание на продуктите. Част от тях използват силата на водата и горещата пара, за да премахнат упоритите замърсявания без остатък. Четка за изправяне на коса Luxury TV Антоанета Колеолова. Електрическа подочистачка Swivel Sweeper G6.

Contact Us

Изработен от ударо устойчива пластмаса, използва се с плоски мопове за измиване на подови настилки или стени. FC 5 Premium Добави за сравнение. За цялостно и нежно почистване, обновяване и грижа за лакирани дървени подове.

Включва резервен комплект валяци, уред за миене на под, с микрофибърни валяци и 2 в 1 функция - избърсване и изсмукване в една стъпка, осигуряващ винаги максимално добри и бързи резултати. За почистване без ивици. Новото УАУ - почистване. Тя е на практика най-достъпното почистващо приспособлен. Какъв да изберете и какви видове има. Уред за почистване на прозорци Ayco AWC FC 5 Premium Добави за сравнение.

Диана Стефанова. Поддържането на чистота в дома - една трудна задача, особено ако в жилището живеят малки деца или домашни животни. С ефективна защита от влага и подуване на пода и аромат на лимон.

Няма нужда от досадното предварително прахосмучене, а избърсването е без усилие, уред за миене на под, понеже не се налага допълнителното изтискване на парцала. Двустранно заточено ножче Solingen? Прикачен файл Само изображения са разрешени за прикачане. Моля въведете валиден телефонен номер. Вече чистим с голямо удоволствие. Колани за отслабване Фитнес аксесоари Стягащо бельо Компресионни чорапи.

Комплект от две части от микрофибър за нежно мокро почистване и грижа за всички твърди подове. Силно абсорбиращи кърпи Absorbo Cloths.

Накрайник за събиране на вода 55см + Дръжка 140см

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:. FC 5 Добави за сравнение. Резервен моп парцал за Spin mop.

Цена низх. FC 5 Premium Добави за сравнение. Препарати и аксесоари С гамата от принадлежности и препарати за твърди подове на Керхер можете да чистите всякакви подове при всякакви изисквания.


Facebook
Twitter
Коментари
Цило 14.07.2019 в 15:29 Отговор

Ръчен слайсър с назъбени остриета от заточена Елегантен дизайн на кош за хартиени отпадъци.

Шели 16.07.2019 в 15:06 Отговор

Напишете отзив Напишете отзив. Много поръчки съм правила и много съм доволна от Вашите поръчки.

Амброзио 15.07.2019 в 09:40 Отговор

С един компактен уред от този тип имате възможност да почистите идеално дамаските на меката мебел и тапицерията на личния си автомобил.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.