Свързване на часовник за нощна тарифа схема

Публикувано на: 14.07.2019

Сваляш капака на часовника и регулираш превключващите щифтове на диска за обхват на нощната тарифа ч. Опитах и да публикувам снимка, но не успях.

Назад към темите в този форум. С новите ел. Ако имаш намерение часовникът да го включваш към двойнотарифен електромер е необходимо предварително да изясниш на клемата за часовник на електромера какво трябва да се подава -фаза или нула за да се задейства тарифния превключвател. Първоначално публикувано от poligraf. Някои ел.

Подкрепи съществуването на този форум - направи дарение. Тоза зависи от това дали на другия край на бобината е подадена фаза или нула чрез вътретрешната връзка в самия електромер. Ако всички елекромери са нови, то наличието на часовник е безмислено. Свързване на часовник за нощна тарифа схема тема Темата е твърде стара и е архивирана. От prt във форум Дъра-Бъра.

То е ясно от гледна точка на разпределителните дружества. За да получиш конкретен съвет най добре постни му тук една снимка от газов пистолет оса цена.

При мен си отчита на дневна и нощна по зимното време - демек календарното. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията.

Добре дошли!

Ако е с прозрачния корпус на 1 клема се слага "фаза" и се слага мостче и на 3 клема,на 2 клема се връзва "нула" 5;6 клема са импулса фаза.

Предполага се,че е "Крижик". По пресни данни от ЕОН. Само едно H3D. Друг е въпроса, че техниците ги е домързяло да го свалят или най малкото да му прекъснат кабелите, за да не работи и да не харчи допълнително ток.

С бойлера държи по дни топла вода. Може ли някой да ми помогне със схемата на свързване.

  • Утре ще ида да взема един контактор за 25А П.
  • Pinterest Linkedin.

Тоза зависи от това дали на другия край на бобината е подадена фаза или нула чрез вътретрешната връзка в самия електромер. Форумът е създаден през г. Друг е въпроса, за да не работи и да не харчи допълнително ток. Един съвет по темата от мен. Тези които са без вграден тарифен часовник имат нужда от външен импулс за превключване.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта. Трябва да си направиш и копче за принудително включване-някой път ще ти потрябва повече вода.

Препоръчан отговор.

Pinterest Linkedin estqwerty одобрява това. Направи свързване от нулевата шина със син проводник в първата свободна клема след червените токови проводници. С намерих и схема на свързване на самия часовник и той прекъсва "маса" а не "фаза". Последно посещение: Пет дек 20, В момента е Пет дек 20. Според вас ще се получи ли "номера". Там вкарваш проводника от клема 6 на часовника!

27 мнения в "Относно свързване на електромер с часовник"

Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове. Подкрепи съществуването на този форум - направи дарение. Разбира се това става при захранени с напрежение часовник и електромер. Тя играе ролята на код.

Предишна тема Следваща тема. Утре ще ида да взема един контактор за 25А П. Влезте от тук Регистрация. Ремонт и монтаж на ел табла осветителни тела и битови електроуреди. С намерих и схема на свързване на самия часовник и той прекъсва "маса" а не "фаза". Лошото е ,че и да убием тези, свързване на часовник за нощна тарифа схема, дето до сега са ни крали, един нулев проводник пак от електромера или друго място от ел таблото и третият проводник които свързва електромера с часовника е импулсният или управляващият кабел.

Производителят трябва да е Белене,т?

Ако е с черният капак на 1клема се връзва фаза,на втората импулс и на последната нула. Ама освен простият Български Народ, май никой друг няма "далавера"! За да получиш конкретен съвет най добре постни му тук една снимка от телефона.. По вградения часовник.

Часовника ще управлява само бобината. Ей това е плюса на програматора-превключваш зимно-лятно часово време с един бутон и си има и бутон за принудително включване и отделно че можеш да го програмираш за седмица напред!

Лятото го правиш да се включва от 4.


Facebook
Twitter
Коментари
Арменухи 23.07.2019 в 18:13 Отговор

И загрява за около 1 час и мин.

Дренка 19.07.2019 в 10:43 Отговор

Назад към темите в този форум. Според вас ще се получи ли "номера"?

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.