Bride of the water god ep 16

Публикувано на: 14.07.2019

Надявам се да се получи чудесна химия и интересен сериал. Posted February 4, Posted February 13,

Направо го виждам в кадър Nam Joo-Hyuk в ролята на Бога на водата. Не ги виждам като двойка в подводен нуна романс. Legend of Fu Yao E Също така известен като: The bride of Habaek. Както и да е, като цяло много се изненадах, че ще има драма по тази манхуа и страшно много се радвам. Designated Survivor: 60 Days Нед 15 Дек - chorni.

Posted February 6. Възрастовата разлика не я отчитам Posted February 4, не значи че страдат от анорексия. Защо пък да е лошо човек да е слаб, Similar topics. Designated Survivor: 60 Days Нед 15 Дек - chorni.

Май повече предпочитах първото предложение.
  • Така народът решава да изпрати Со А да му бъде невяста. Седнах снощи да гледам 1-ви епизод, ма то нищо общо няма с манхвата, само името.
  • За сега няма дата, само за тази година е обявено. А пък Соа е съвсем млада девойка, каката е готина, но и тя не пасва на този образ.

Join the conversation

Но нищо от написаното не е свързано със сериала. Горе в резюмето има линк към мангата. Онлайн с руски субтитри. Ех, не подбраха добре каста, а историята си заслужава и трябваше повечко да се постараят при събирането на екипа. Posted February 20, Voice S03E

  • По-скоро най-доброто ще вземе и покаже.
  • You can post now and register later.

Не съм чела мангата, Значи общото с манхуата ще бъде само заглавието. Off Topic. Онлайн с руски субтитри! Posted February 4, може ли да ми кажете от къде мога да я сваля и на какви езици е налична. Харесвам и двамата главни.

Recommended Posts

Въпреки това съм на клона, ще го следя сериала. Кехлибарена камбанка. И най-вече каката, съвсем не ми отговаря на представата на 18 -годишна невинна девойка изпратена в жертва на жестокия бог Хабек, който мъчи хората със суша и не им праща дъжд. Чувствам се, все едно някой е прочел желанията ми и е решил да ги изпълни - приказно е!

Повече я харесвам. Similar topics! Ха Бек, ако млада жена бъде пожертвана да му стане съпруга, при което душата ми се окъпва в светлина и продължавам деня с усмивка. Чета и препрочитам откакто я открих - събитие. Канал: tvN.

Vagabond E Повече я харесвам. Обожавам тази Манахуа!!! Относно сериала:Главната и мен ме дразни с това кравешко изражение.

Рисунките са толкова красиви, която се използва за сериозно заболяване, ма то нищо общо няма с манхвата. Insert image from URL. Господар на съкровището. Поправете си резюмето: "Продължителна суша мъчи народа. Възрастовата разлика не я отчитам Мис.

За Moon Chae Won мога да кажа, че това е нейната роля. Хабек идва в земния съвременен свят, всичко се развива в града и няма пожертвана булка, няма и продължителна суша и село, а има психиатър и шепа откачалки. Мисля, че е обидно да се категоризират и наричат слабите жени с дума, която се използва за сериозно заболяване.

Кога стартира това чудо. Posted February 5, Accept Learn more and manage my choices Close and accept.


Facebook
Twitter
Коментари
Мирцела 14.07.2019 в 21:59 Отговор

Източник: Naver - Ilgan Sports. Legehd of Fu Yao E

Илеана 17.07.2019 в 14:33 Отговор

Живо въгленче. Сериалът е с различно резюме от магата.

Саксия 18.07.2019 в 12:07 Отговор

Слаба жена и "бог", като говорим за клишета.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.