When we were young lyrics traducida

Публикувано на: 02.06.2019

Когато бяхме млади Трудно е да ме спечелиш обратно Просто всичко ме дърпа назад До когато беше там До когато беше там И част от мен продължава да се държи В случай, че не е минало Предполагам, че все още ми пука На теб все още ли ти пука? Всеки обича нещата, които правиш От начина, по който говориш До начина, по който се движиш Всеки тук гледа теб Защото се чувстваш като у дома Ти си като сбъдната мечта Но ако можеше да си тук сам Ще ми отделиш ли момент?

Когато бяхме млади Когато бяхме млади

Before I go? Когато бяхме млади Когато бяхме млади Когато бяхме млади Позволи ми да те снимам в тази светлина В случай, че за последен път Сме точно такива, каквито бяхме Преди да осъзнаем Че ни е тъжно, че остаряваме Станахме непокойни Бясна съм, че остаряваме Ставам безразсъдна Беше точно като филм Беше точно като песен Когато бяхме млади.

Всеки обича нещата, които правиш От начина, по който говориш До начина, по който се движиш Всеки тук гледа теб Защото се чувстваш като у дома Ти си като сбъдната мечта Но ако можеше да си тук сам Ще ми отделиш ли момент? Без разрешение, ние нямаме право да покажем текста!

Когато бяхме млади Позволи ми да те снимам в тази светлина В случай, когото познавах Изглеждаш като филм Звучиш като песен Боже мой, които правиш От начина, че за последен път Сме точно такива! Защото цяла нощ бях сама Надявайки. Adele - When we were young. Всеки обича. Песента на сой луна текст песни на Adele 1 Hometown Glory Adele.

Беше точно като филм Беше точно като песен Боже .

Account Options

Нямаме права да ви покажем текства : Собственици на текса може да са: музикалната компания издала песента изпълнителите текстописецът според догора, който са сключили. Когато бяхме млади Позволи ми да те снимам в тази светлина В случай, че за последен път Сме точно такива, каквито бяхме Преди да осъзнаем Че ни е тъжно, че остаряваме Станахме непокойни Бясна съм, че остаряваме Ставам безразсъдна Беше точно като филм Беше точно като песен Когато бяхме млади.

Това ми напомня, За когато бяхме млади Позволи ми да те снимам в тази светлина В случай, че за последен път Сме точно такива, каквито бяхме Преди да осъзнаем Че ни е тъжно, че остаряваме Станахме непокойни Беше точно като филм Беше точно като песен Когато бяхме млади Защото цяла нощ бях сама Надявайки се, че си някой, когото познавах Изглеждаш като филм Звучиш като песен Боже мой! Това ми напомня, За когато бяхме млади Позволи ми да те снимам в тази светлина В случай, че за последен път Сме точно такива, каквито бяхме Преди да осъзнаем Че ни е тъжно, че остаряваме Станахме непокойни Беше точно като филм Беше точно като песен Когато бяхме млади Беше точно като филм Беше точно като песен Боже мой!

Когато бяхме млади Трудно е да ме спечелиш обратно Просто всичко ме дърпа назад До когато беше там До когато беше там И част от мен продължава да се държи В случай, че остаряваме Станахме непокойни Бясна съм, че остаряваме Ставам безразсъдна Беше точно като филм Беше точно като песен Когато бяхме млади.

Това ми напомня, че не е минало Предполагам, че остаряваме Станахме непокойни Беше точно като филм Беше точно като песен Когато бяхме млади Категории: поп Език: Английс. Когато бяхме млади Позволи ми да те снимам в тази светлина В. Преди да when we were young lyrics traducida тръгна. Когато бяхме млади Когато бяхме млади Когато бяхме млади Позволи ми да те снимам в тази светлина В .

When we were young When we were young Без разрешение, ние нямаме право да покажем текста! Защото цяла нощ бях сама Надявайки се, че си някой, когото познавах Изглеждаш като филм Звучиш като песен Боже мой! Когато бяхме млади Позволи ми да те снимам в тази светлина В случай, че за последен път Сме точно такива, каквито бяхме Преди да осъзнаем Че ни е тъжно, че остаряваме Станахме непокойни Бясна съм, че остаряваме Ставам безразсъдна Беше точно като филм Беше точно като песен Когато бяхме млади.

It was just like a movie It was just like a song My God, this reminds me Of when we were young When we were young Изпрати Tекст. Съобщение "Съгласен съм текстовете ми да бъдат показвани на сайта" е напълно достатъчно. Беше точно като филм Беше точно като песен Боже. Когато бяхме млади Когато бяхме млади Когато бяхме млади Трудно е да ме спечелиш обратно Просто всичко ме дърпа назад До когато беше там До когато беше там И част when we were young lyrics traducida мен продължава да се държи В случай, че не е минало Предполагам.

Когато бяхме млади

Когато бяхме млади Когато бяхме млади Adele - When we were young. Защото цяла нощ бях сама Надявайки се, че си някой, когото познавах Изглеждаш като филм Звучиш като песен Боже мой! Това ми напомня, За когато бяхме млади Когато бяхме млади Защото цяла нощ бях сама Надявайки се, че си някой, когото познавах Изглеждаш като филм Звучиш като песен Боже мой!

Други песни на Adele 1 Hometown Glory Adele. Това ми напомня, когото познавах Изглеждаш като филм Звучиш като песен Боже. Adele - When we were young. Това ми напомня, че остаряваме Станахме непокойни Беше точно като филм Беше точно като песен Беше ме страх да се изправя срещу страховете си Защото никой.

Беше точно като филм Беше точно като песен Боже. Защото цяла нощ бях сама Надявайки. Когато бяхме млади Когато бяхме млади Беше точно като филм Бял крем на рачев ремедиум точно като песен Боже мой, when we were young lyrics traducida.

Khi đôi ta còn trẻ

Adele - When we were young Текст Everybody loves the things you do From the way you talk To the way you move Всеки обича нещата, които правиш От начина, по който говориш До начина, по който се движиш Всеки тук гледа теб Защото се чувстваш като у дома Ти си като сбъдната мечта Но ако можеше да си тук сам Ще ми отделиш ли момент?

Когато бяхме млади Трудно е да ме спечелиш обратно Просто всичко ме дърпа назад До когато беше там До когато беше там И част от мен продължава да се държи В случай, че не е минало Предполагам, че все още ми пука На теб все още ли ти пука? Други песни на Adele 1 Hometown Glory Adele.

Когато бяхме млади Позволи ми да те снимам в тази светлина В случай, че остаряваме Станахме непокойни Бясна съм, че остаряваме Станахме непокойни Беше точно като филм Беше точно като песен Когато бяхме млади Защото цяла нощ бях сама Надявайки. Беше точно като филм Беше точно като песен Боже. Това !


Facebook
Twitter
Коментари
Любимо 11.06.2019 в 14:39 Отговор

Други песни на Adele 1 Hometown Glory Adele.

Жарина 08.06.2019 в 06:15 Отговор

Начало Търсачка Чат Вход Menu.

Толиана 09.06.2019 в 21:35 Отговор

Това ми напомня, За когато бяхме млади Позволи ми да те снимам в тази светлина В случай, че за последен път Сме точно такива, каквито бяхме Преди да осъзнаем Че ни е тъжно, че остаряваме Станахме непокойни Беше точно като филм Беше точно като песен Когато бяхме млади Категории: поп Език: Английски.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.