Да се събудиш до мен веселин маринов текст

Публикувано на: 18.07.2019

Старите писма lyrics. Не си любов,а самота.

Има любов, която не забелязваш, защото тя толкова леко докосва студенината на сивия ден, че не би могла да го промени. Жена на балкона lyrics. Затова ли всичко е било lyrics. Просто няма да ти дам! Аз те намерих,любов. Трябваше минута само да те погледна във очите. Последни новини Всичко за новия албум "Легенда за любовта"

Очите ти греят,напоени със любов. Щастливата любов от нас е отлетяла и аз не съм готов да почнем отначало. Коледна молитва lyrics. Среща без думи lyrics. Ти ме питаш, как сe чувствам.

  • Нямаме смелост да се разделим.
  • Първа есен lyrics. Този твоя мой живот ще напълня със любов!

Още текстове от Веселин Маринов

Колко много те обичам lyrics. Попътни ветрове lyrics. Осъмваш до мене,и светът е вече нов. Не искаш ти дори да те прегърна и знам, че си далеч, далеч от мен. Снимка от сватбата lyrics. Недей да идваш там! Вън изгря луна.

  • Нозе да нямам,пак ще се затичам към тебе,в най-трудния ти час.
  • Всяка болка е до време — двамата го знаем.

За това ли всичко е било lyrics. Изгубена любов, целия на пепел ме превърна Моите песни lyrics. Докато чакам в синята вечер, гледам и зная. Винарната на любовта lyrics. Изповед lyrics. И само,само за едно ще съжалявам- че няма,няма да ме има някой ден.

Пишете ни mail veselinmarinov. Осъмваш до мене,и светът е вече нов. Ако мълчим lyrics. Не искаш ти дори да те прегърна и знам, че си далеч, далеч от мен.

Просто няма да ти дам. Плакала ли си тихо в мрака, за да те възкреси отново? Без теб на Коледа lyrics. Любовна приказка lyrics. Понякога те убива, чак до сутринта. Трябва да превземеш цялото внимание на публиката Нищо не може да ме накара да спра сега Националните медии слагат музиката ми в шкафовете Не съм комерсиален, аз съм разсеяно добър! Не съм това,което бях за теб!

Веселин Маринов - Да Се Събудиш До Мен от YouTube

През мен сега очите ти прозират и мислите по своя път вървят. Всяка болка е до време — двамата го знаем. Всеки край е и начало. Нямаме смелост да се разделим. Понякога те води, а друг път е сляпа.

Песен за летеца lyrics! На този свят и чувствата умират и знам, че няма връщане назад! Страх lyrics? All lyrics are property and copyright of their owners. Ти не дойде lyrics. Не съм това, от страх и смелост. Имен ден lyrics. За нея силен мъж не мога да намеря. След мен не зная аз какво ще бъде, което бях за теб.

Веселин Маринов

Имен ден lyrics. Ти си повече от любов lyrics. Нощна приказка lyrics.

Не си това, защо - в миг се разпиляваш… Днес. Някога, което б. Няма да ти дам да остарееш.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.