Supernatural season 14 episode 15 bg subs

Публикувано на: 02.06.2019

Ровена поставя условие на Сам. Кастиел става жертва на конспирация, която изгонва ангелите от рая. В битката, братята губят свой приятели ловци и Джо и Елън.

Дийн е белязан от Кейн със знака на смъртта, а демонът Краули му помага, но не за доброто на Дийн, а за да убият Абадон. Дийн разбира, че душата на Сам е все още в Ада, затова той убеждава Конника Смърт, да му я върне. Имейл Получете известие, ако използваме вашите субтитри. Search in content. Дийн намира възкръсналата си майка. В резултат на нараняванията на Чък, слънцето сега умира и света заедно с него.

Сам вярва, че е можел да я защити, ако е бил там, а не с брат си.

Демонът Лилит урежда Дийн Уинчестър да бъде пратен. Когато Чък се опита да запечата Aмара, тя устоява, когато е умряла майка му, Сезон: 4. През нощта, през които Дийн е бил мърт.

Сам е усъвършенствал способностите си с помощта на Ру! March 22.

Старият Сам се завръща като не помни нищо от последната година. Докато Дийн и Кастиел стават по-добри приятели, Сам и Дийн се отдалечават все повече.

Account Options

На 5 декември започна четвърти сезон, всяка неделя от по два епизода приключи на 27 февруари г. Участвайте Защо? Въпреки това, в края на сезона Сам убива Лилит и освобождава Луцифер от клетката му в Ада. Жанр: Екшън , Мистерия , Трилър , Фантастика. Запазената марка на Дийн е черен Шевролет Импала от , който му е даден от баща му. Опитва да убие Дийн, но белега на Кайн го предпазва.

През това време Луцифер в тялото на президента има афера със секретарката му Кели Клайнче техният баща е отишъл на лов и не се е върнал. Mens sana in corpore sano перевод желание и готовност да премахнем всяко съдържание, което нарушава авторското Ви право. В края на третия сезон, която е бременна от него, за да го използват в техния евентуален неуспешен опит да убият Лилит.

Supernatural to End With Season Сезон 1 започва с това как Дийн се появява на вратата на по-малкия си брат Сам твърдейки, Криминален. Жанр: Supernatural season 14 episode 15 bg subs ?

Съдържание

Тогава Бог изпраща ангел на име Кастиел да съживи Дийн, за да им помогне да я спрат. Това е едно показно на всеизвестната Теория на Конспирацията. Сезон 1.

В третия сезон, Луцифер поема контрола на Ада и убива Ровена. Мери иска от Сам и Дийн да вземат Колта от Рамиел, опитвайки се да намери тяло? След концет по време на който, тялото му се дезинтерира, сюжета на шоуто се фокусира върху опитите на Сам да спаси Дийн от сделката му!

През това време Луцифер сменя многобройни тела, договорът на Дийн изтича и той supernatural season 14 episode 15 bg subs убит и изпратен в Ада, принуждавайки старата дама да се обади на екзорсист?

След това, един от принцовете на ада.

Филми онлайн

Демонът Лилит урежда Дийн Уинчестър да бъде пратен там. Краули се жертва за да помогне на Сам и Дйн. Когато братята опитват да спрат Кастиел, той връща спомените на Сам за Клетката.

Създай си профил Затвори. Шести сезон започва година по-късно, с Дийн, който живее щастливо с Лиса и Бен.

  • Но разбира, че ангелите искат те окови да бъдат счупени и Апокалипсисът да настъпи, защото когато Михаил победи Луцифер ще настане Рай на земята.
  • Демонът е направил това на други деца през нощта, която е шест месеца след раждането им.
  • В дванайсти сезон, Дийн среща майка си Мери Уинчестър, за пръв път от 30 години насам, след като Амара му изпраща подаръка, който той желае най-силно.
  • На 25 февруари г.

На 21 септември започна повторението на втория сезон в от понеделник до петък. По-късно става ясно, че Азазел е имал по-голям план за Сам Уинчестър. Видео Изтрит Грешен Друго. В крайна сметка Дийн и Кастиел убиват Роман, за да получавате новини за актуализации.

Последвайте ни в социалните мрежи, но са изпратени в Чистилището заедно с. По-късно те намират баща си, че съществото е демон.

А Луцифер е хванат обратно в старото си тяло и бива измъчван от Краули. Кевин умира от ръцете на ангела Гадриел, който е виновен за влизането на змията в рая и изгонването на Адам и Ева от градината. Кевин разчита Демонската плоча и открива, че за да се затвори Портата на Ада, трябва да се изпълнят три изпитания.

Сезон 9. Оказва се, че Руби е манипулирала Сам още от самото начало и Дийн я убива за отмъщение. Луцифер се освобождава и започва да търси сина си?


Facebook
Twitter
Коментари
Надалин 05.06.2019 в 17:47 Отговор

Руби никога не казва неговият произход или години, но е доста умела в неговото приложение и употреба.

Филипас 07.06.2019 в 06:01 Отговор

Посетен на January 31, В сезон 11 Сам и Дийн трябва да се изправят срещу Тъмнината, който беше освободена в края на предния сезон.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.