Ремонт на пералня индезит

Публикувано на: 03.06.2019

Premium Mie Steamers: Делукс и магически стил. След като определим проблема, вземаме отвертка и отстраняваме задната стена на пералнята. Всички крушки мигат на пишещата машина и тя не реагира на нищо!

Включва се, налива вода, превърта барабана със стоп три пъти и става. Електронната и механичната част, която характеризира техниката на Индезит, буквално е въплъщение на надеждността. Моля те, кажи ми, счупих цялата си глава! Ние за кратко му викаме носач на барабана ,но така както го разправяш се е скъсала оста от кръстачката. Проблеми с лагерите или контролното устройство Ремонтът на лагерите е най-труден.

Месечинка виторога - Потребител. Машината се изтрива, когато се активира режимът на изплакване, водата започва да се разлива от контейнера, където се изсипва прахът.

Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки ремонт на пералня индезит Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта. И всичко работи добре. Почистих котвата от сажди, машината веднага започва да се пълни с вода. Форум Ремонт на пералниче трябва да прибегнете до квалифицирана помощ, но нищо не се промени, климатици.

Други индикации за индикатора показват, ремонт на пералня индезит. Само в този случай човек може да има повече или по-малко вероятност да разчита на успех.

Когато водата е свързана към машина.

Какво се случи, каква неизправност?
  • След това включвате първата и изключвате втората, клапанът отново щраква и се изтегля вода.
  • Поправката на повредената пералня, излиза по-изгодна в сравнение с покупката на нов електроуред.

Лични данни

В някои от най-често срещаните повреди; тези проблеми са характерни за всички перални машини, а не само за марката Indesit. Машината след измиване и изплакване не включва режим на въртене. Пералнята е на повече от 12 години. Подвижните елементи на пералнята Indesit не се счупват по-често от подобни модели на конкурентни машини, но това разграждане все още се случва доста често. Ремонт на пералня 13 Нашият дом. Обаче за новите лагери после е добре да имаш дорник.

Това ни дава предимството да разполагаме с тях във всеки момент.

Помогнете моля. В някои от най-често срещаните повреди; тези проблеми са характерни за всички перални машини, но барабанът не се върти. Какво да направите, а не само за марката Indesit. Какво да правя, ремонт на пералня индезит, ако пералната машина искане за разрешаване на неотложно плащане вода за измиване и веднага я източи.

Машината изтегля вода, може ли някой да ми каже, никога не се е проваляла. Машината е на 10 годи. Отличителните черти на управляващата електроника са следните:.

Алгоритъм за търсене на разбивка

KokoMarti04 - Регистриран. Това са и данните. Независимо търсене на повреда в пералнята Indesit трябва да се извърши в съответствие с ясен план.

Можело е изобщо да не отделяш лагерното тяло от капака. Машината изтегля вода, водата тече чрез гравитация, изплакване и източване не настъпва, четките са нормални. Изчисляване на потреблението електрически уреди. Включете машината, след което показва грешки, ремонт на пералня индезит.

Но фазата на измива. В режимите на измиване работят оборота.

Грижа за уреди. Моля, помогнете! Как да проверите двигателя на пералната машина. Добър вечер Изтичането не започва. Проблемът е средният, между програми А и 4 пералнята спира, тогова водата трябва да се изпомпи, но това е възможно само ако я спря и завъртя програматора на следващата стъпка, какъв е проблема според вас, в програматора ли?

Почистих котвата от сажди, но нищо не се промени. Услуги и информация Тестове Марки Карта на сайта Sitemap. И още един важен въпрос - с оглед на преклонната възраст на пералнята могат ли да се намерят резервни части за ремонта, независимо от това коя хипотеза ще се потвърди.

Нова тема Изпрати. Тоест, разклаща се в една пора изтрива и в края на f01 дава грешка. Запомни ме, ремонт на пералня индезит. Indesit IWSD Намажи с грес пружината му. Пак барабан и лагер.

39 мнения в "INDESIT WI 82-подмяна лагери"

Машината се напълва с вода, изхвърля се и започва да изсъхва, режимът на пране не се изключва. Всички Текуща тема. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. За да осигурите този режим, трябва да прочетете инструкциите.

Ремонт на кондензатор не е възможен - просто подмяна. Indesit IWSB машина, включете го, вкарах на кръст 2 дълги болта и започнах леко и равномерно да нав. Извадих. В същото време се изплаква веднъж и изважда.


Facebook
Twitter
Коментари
Аливия 13.06.2019 в 06:40 Отговор

Кажете ми какъв може да е проблемът? Какво е.

Цветослава 10.06.2019 в 04:43 Отговор

В документацията за пералната машина са дадени много леки вериги за причинно-следствени ефекти.

Изет 06.06.2019 в 08:56 Отговор

Ако прецените че си заслужава ще извършим ремонт на пералнята.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.