Входно ниво информационни технологии 9 клас

Публикувано на: 04.06.2019

Голямо внимание отделихме и на прилагане на наученото в клас при разработване на проекти по ИТ. Копиране на диаграма. Инструменти за рисуване.

Основни типове диаграми. Желаем ти успехи и до нови срещи! Обработка на таблични данни. Приложни програми. Учебни помагала.

Френски език. Специализирани софтуерни средства за създаване на уеб сайтове. Искате да поръчате учебник на хартиен носител. Първи раздел Компютърна система и защита на данните в нея. Сортиране на данни по зададени критерии. Връзка с Уча.

Създаване на таблица със средствата на текстообработваща програма.

Тест за входно ниво 9 клас по ИТ

Носители на информация и файлови формати. Средства и методи за защита на информация. Търсене на информация по зададена тема. Първи раздел Обработка на информацията и комуникация. Поколения компютри. Диспечер на устройствата. Създаване на дигитално съдържание в различни формати и с използване на множество технологични средства.

В книгата за учителя ще намерите: примерно годишно тематично разпределение, посветено на компютърните мрежи и техните приложения в услуга на гражданите, междинно и изходно. Научните интереси на Дафинка Митева са в областта на визуализацията на големи обеми от данни.

В учебника се предлага подробно учебно съдържание. Създаване и публикуване на информация в интернет, входно ниво информационни технологии 9 клас. Последни новини Абитуриенти випуск.

Професионална подготовка.

За авторите

Предназначение, основни елементи, експериментиране с данни. Втори раздел Компютърни мрежи и услуги. Основни единици за измерване на информация.

Създаване и публикуване на информация в интернет. Тест за компютърна система тук. История и цивилизации. Смяна на цвят на уеб страница с JS масив от цветове тук?

Четвърти раздел Работа с графични изображения. Фото галерия.

E-mail или потребителско име

Формули за извършване на аритметични действия с въведените данни. Използване на интернет и други източници и ресурси за нуждите на конкретен проект. Информация и услуги за гражданите в интернет.

  • Книга за учителя по информационни технологии за 8.
  • Използване на интернет и други източници и ресурси за нуждите на конкретен проект.
  • Сортиране по повече от един критерий.
  • В книгата за учителя ще намерите: примерно годишно тематично разпределение, разработено по новия фoрмат и съобразено с изискванията на МОН; примерни тестове за оценяване на входно, междинно и изходно ниво, придружени от отговори; скали и критерии за оценяване на входно, междинно и изходно ниво и портфолио; примерни оценъчни карти на портфолио по информационни технологии в 8.

Вмъкване и форматиране на графични изображения. Инструменти за изчертаване и рисуване със свободна ръка. Занимания по интереси. Системи за глобално позициониране тук Компютърни вируси тук Тест упражнение тук Електронни таблици - упражнение 1 тук Електронни таблици - упражнение 2 тук Електронни таблици - упражнение 3 тук Електронни таблици - упражнение 4 тук Интегриран документ 1 тук Информатика - 10 клас.

Диспечер на задачите. Функции с критерий. Шаблони и теми в текстов документ. Втори раздел, входно ниво информационни технологии 9 клас.

Системи за глобално позициониране

Създаване и интегриране на компонентите на сайт. Създаване на структура, визуален дизайн и навигационна система на сайт. Форматиране на текст на ниво символи и на ниво абзац.

Инструменти за промяна на графично изображение: ориентация, разделителна способност? За нас Как да поръчам.


Facebook
Twitter
Коментари
Христослав 07.06.2019 в 05:55 Отговор

Руски език. Втори раздел.

Велиана 09.06.2019 в 13:01 Отговор

Основни понятия и правила при компютърна обработка на текстове.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.