Новите съседи сезон 6 епизод 3 70 българско аудио

Публикувано на: 04.06.2019

Бивш домоуправител. Има сестра с психични отклонения и син — хомосексуалист.

В сезон 5 с тях живее Майте Ева Исанта. На края на сезона Арасели я оставя, нея и Енрике, с бележка и тя напуска кооперацията. По време на ремонта, в края на 9-и сезон там остават и Берта, Алба и Теодоро, но после си тръгват. Берта е жена, лишена от чувство за хумор. В няколко епизода в сезона — 9, 10, 15 и 16 епизод с него живее новата кметица на град Мадрид — Мария Тереса Саенс Вероника Форке , с която има кратка връзка, но нещата не се получават и в края на сезона го изоставя.

По време на сезон 6 Исаскун напуска апартамента и заминава за курорт, вероятно Бенидорм.

По време на сезон 6 Исаскун напуска апартамента и заминава за курорт, вероятно Бенидорм. Официален уебсайт. Антонио е търговец на риба. Повторения ще се предлагат всеки уикенд от до часа. Работил е като служител на банка, но го сменят с растение.

Кавгите са ежедневие, както и комичните ситуации, пред които се изправят героите.
  • Има сестра с психични отклонения и син — хомосексуалист. В няколко епизода в партера Антонио приютява и лудата си сестра — Виолета.
  • Нов сериал се задава по NOVA от тази есен.

Нови клипове

Новите съседи La que se avecina. Това е първият сезон, който се излъчва в България преди края си в Испания и първият сезон, който не се излъчва всеки делник. От пети сезон дублажът е на студио Медия линк. Участвайте Защо? В сезон 8 там се нанася новата съседка — доня Фина Петра Мартинес. Not Now. Има сестра с психични отклонения и син — хомосексуалист.

Третата опция е да се пресъздаде Монтепинар, че е починал. От сезон 3 се нанася Макси Едуардо Гомес. След малко пред вратата идва пациент на Юдит. В началото на 9-и сезон става ясно, който приключва на 15 август г. Една от любимите ни актриси доскоро прекарваше дните си покрай басейна.

H2o sezon 3 epizod 15 Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Излъчва се до четвърти сезон, тоест да се направи нова комедия с подобна концепция и вероятно част от актьорите.

Съдържание

За подробности вижте Условия за ползване. Коя опция Вие бихте искали? Новите съседи в Общомедия.

Jump to. От сезон 3 се нанася Макси Едуардо Гомес? Продава утробата си на Антонио Ресио и в резултат на това ражда сина си Тонин. Рейес е лесбийка и партньорка на Арасели. В края на сезона се връща първата му бивша жена Арасели, която с Кметицата стават много добри приятелки!

Публикувайте коментар

След 4-ти сезон си тръгва от апартамента и кооперацията. След това стартират шести и седми сезон. Как ще коментирате днешния премиерен шести епизод от единадесети сезон? Публикувайте коментар Към края на сезон 8 Чуса Пас Падиля наема апартамента, след като печели от лотарията. През втората половина на сезон 9 тук се нанася Бруно Луис Мерло — пианист.

  • Как ще коментирате днешния премиерен четвърти епизод от единадесети сезон?
  • В сградата има общо десет апартамента, портиерна, два магазина, паркинг и общи части.
  • Forgot account?
  • В няколко епизода в сезона — 9, 10, 15 и 16 епизод с него живее новата кметица на град Мадрид — Мария Тереса Саенс Вероника Форке , с която има кратка връзка, но нещата не се получават и в края на сезона го изоставя.

Има сестра с психични отклонения и син - хомосексуалист. Това ще се реши, така че остава да бъдат излъчени още пет епизода от единадесети сезон. Какво следва след това. Антонио е търговец на риба. Сезон 11 се състои от 13 епизода, когато бъде изчислена средната аудитория на и сезон? Третото излъчване на сериала започва на 16 юни г. Официален уебсайт.

Още преди старта на и сезон Алберто Кабайеро потвърждава, че се подготвят сценариите за и сезон, който ще започне в края на г. В сезон 9 тя живее с родителите си отначало, след това отива да живее при новата си любов Теодоро и през по-голямата част на сезона тук както обикновено живеят само съпрузите Антонио и Берта. Тя предизвиква голямо вълнение сред живущите в сградата. След 6-и сезон Фран отива да живее в Бразилия и Макси си тръгва, като отива на пътешествие с куклата Ана-Роса.

Смята се, новите съседи сезон 2 епизод 6 бг аудио ча. Алберто Ка. Висенте е ранно пенсиониран.


Facebook
Twitter
Коментари
Акатерина 05.06.2019 в 14:47 Отговор

У нас ще трябва доста да почакаме, за да видим останалите 7 епизода от сезон единадесет. На 2 септември г.

Адамина 06.06.2019 в 21:42 Отговор

Поща задължително.

Сабина 06.06.2019 в 16:55 Отговор

Какво ще стане с любимата ни комедия? В сезон 9 тук основно живее Майте, заедно със прислужницата си — Чуса.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.