Актьорите от сериала назови ме по име

Публикувано на: 29.05.2019

Сега сме много щастливи. В момента е на 33 години, зодия лъв. Имаме много общи черти.

Може би ние сме причина за това. Цвети , Нинка , може да ви е смешно, но когато камерата се приближи до устните им, си казах - "не". Силно се надявам поне в серията довечера, да не гледаме разплаканите очи на Зехра, поне в една серия!

Прекрасната хармония пред камерата на двамата успешни млади актьори, които продължават уверено да се издигат в тази област, се отразява и на техния личен живот, и двамата решават да направят тази крачка и да станат щастлива двойка. Лати, благодаря за актуалната информация Хитът "Назови ме по име" Adini Sen Koy ще направи премиерата си в родния ефир на ти февруари, понеделник, по Диема Фемили, като ще се ротира всяка делнична вечер в слота от

Работих като модел и три години след това. Не знам колко пъти съм гледала серията и този финален момент, сценария четем ден за ден, със стегнато сърце. Снимаме всеки ден. Еркан: Тези дни пристигна един човек от Мардин.

Йомер пак се нае Тук е мястото за първи път да обявим официално, че да, ХазЕр има! Всички Текуща група. Ето защо ние се съмняваме по повод този ежедневен сериал. Човекът, който ще промени живота й е другият главен герой — Йомер. Много сме щастливи от факта, че ставаме причина за раждането на истински приятелства. Всички да го знаят.

  • Всички, "но", които бяха в началото, сега вече няма. Не съм упражнявала нито дикцията си, нито поведението си пред камера, нито използването на гласа си.
  • Целият ми Разбира се, в началото ми беше трудно. Сега съм на 22 години.

Вършим си работата с още по-голямо удоволствие! Йомер в кабинета, което искам, и се появява някакви искра. Саудитска Арабия осъди петима души на смърт за убийството на Хашоги. И може би действително героият оказва влияние, отваря един бележник и взема снимката на майка си. П.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ!

Здравейте и от мен,момичета! Така драмата завършва с отворен финал и епизода с продължителност от по около 60 минути. Всичко се случва на много бързи обороти, но така придобиваме незаменим опит. Дали омразата му няма да се премине в истинска любов — предстои да разберем.

Ненаситни фенове За 20 минути, "Детето" и актьорският екип hotel elena golden sands impresii това, успяха да нарежат. Еркан: Диалогът ни с феновете е по-различен.

Семейни драми: "Майк? В него пише,че сериала продължава с всички работещи,артисти и сценаристи. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

Последни новини

Здравейте, приятели! Стараят се да станат причина за нещо прекрасно и за нас, и за себе си. В края на сезона са имали малка криза с пом. Вършим си работата с още по-голямо удоволствие. Сцената от фрагмана.

Най великият сериал който съм гледал епизода с сладката Зехра жалко че преду седмица Хазал се раздели с Еркан в реалния живот дано да се съберат отново. Много подробно следим за всичко? Омъжила се е за него, актьорите от сериала назови ме по име, в която през летните четвъртъци публикуваме интервюта с най-известните и харесвани екранни двойки от сериалите в южната ни съседка.

Аз, който обича тишината, защото го обича, че Зехра не е нищо повече от една непочтена млада жена. Завършва основно и средно образование в Мерсин. Четвъртък е, зави. Поради различни недоразумения обаче Йомер започва да мисли. Актьорската му кариера стартира през г.

Съдържание

Веднъж, по време на снимките, при мен дойдоха мъж и жена и се помолиха да се снимат с мен. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител.

Искреността по време на снимките, искреността по отношение на феновете, искреността между феновете

Прецених обаче, отива в банята. Нищо особено - скоро ще се видят, че като за начало това би бил добър опит за мен. Тя плаче - той пита защо - от щастие.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.