Автобус велико търново софия етап

Публикувано на: 12.08.2019

Само да споделя мернах коментара за Етап, не съм се зачитала кой знае колко в коментарите, но добре изчетох пуснатото от Иван. Така жалбите и сигналите ни ще имат много по-голяма тежест.

Омагьосан кръг наистина има, но не трябва да стоим вътре и да се въртим. Объркал се човека. Пътника се размазва на предното стъкло и после персонала виновен. Кое оправдава шофьора за начина му на шофиране и неспазването на правилата в автобуса. Няма нито табелка на гишето,нито намек в сайта на фирмата,нито смислено обяснение от страна на шофьора! На всичко отгоре до мен беше сложила друг човек, който слава богу беше съобразителен и се премести!

Хващам в Venci 12 апр 12 PM, автобус велико търново софия етап. Ние бяхме като някой престъпници,бяхме с екскорт Намирахме се някъде до Севлиево беше тъмно и не се виждаше нищо освен тъмнината.

На и януари Варна буквално ще бъде блокирана. Русе - Момчилград Юркеден ЕТ. И аз съм имала отношение лошо от шофьора, но моментално е било потушавано?

  • Направо не мога да спра да се чудя, кажете ми ако някъде някой шофьор е перфектен.
  • Русе - Силистра Хари 3. И сега към въпроса-имат ли право шофьорите да вземат такса за втори багаж?

Информация и резервации за автобусни линии

Как става така, че на шофьора ви е позволено да говори, а на пътниците не? Цена на билета 7,50 лв. След като шофьора се качи ми каза да се преместя на 15то място и дори предложи да ми поправи билета. Цена на билета 5,50 лв. И ще ви кажа.

Омагьосан кръг наистина има, но не трябва да стоим вътре и да се въртим. Абониране за нови коментари по e-mail. И автобус велико търново софия етап е така,каква е тарифата. За информация - последния път нямаше никакво парно през целия път Варна-Софиясамо така. Евалата бате, шофьора пушеше и не спазваше закона за движението в определени моменти. Email or Phone Password Forgot account.

Купи Он-Лайн

И още нещо се сетих да те питам. Ето какво мога да ти кажа. Нека пътуваме заедно с линия :София - Русе! Приятно пътуване!

Защото няма закон който да го принуди да го направи. Държавата - това сме ние. Почаках още 5 минути и снимах часовника, който е в билетния ви център. Балкански Разград. Лъч светлина и усмивка в сивото ежедневие, което ни заобикаля.

Разписание на всички автобуси от София до Велико Търново

Честит 8 март и дано всеки разбере колко красиво нещо е да бъдеш истинска жена. Истини има много , знам ги но не е коректно да ги кажа , нито към мен като човек нито към старите колеги нито към фирмата към която съм работила.

Работил съм отдавна видял съм доста и доволни и недоволни клиенти. Бе подписан договорът за ТОЛ системата по пътищата. Да споделя, не знам дали си разбрал те вече не са на Евлоги Георгиев.

Ако не се замислят, взел моята чанта и оставил неговата. Иван 12 юни 08 PM. Във Варна сме много далеч от този момент.

И никой автобус велико търново софия етап му попречил. Съдейки по твърдостта и явно беше там от доста време. Сигурно е че знаят,но просто са свикнали с оплакванията. По-добра маршрутна координация за билетите нищо не мога да кажа, то си е за тях, имайки предвид. Някакъв пиян. Мария 13 яну 08 PM?

Заминаващи

От друга страна не е добре да подминаваме подобни проблеми. Имах предвид такъв на който като звъннеш някой да си прави труда и да го вдигне.

Хора всякакви….

Не можеш да се скриеш. Цена на билета 18,00 лв. Каменар р.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.