Войната на розите 128 епизод

Публикувано на: 02.09.2019

Вот так вот. Перед новым сезоном "Войны роз" мы встретились с Дамлой Сонмез которая играет Гюльру, прежде чем узнать, мы задали ей эти вопросы. Изгледах 52ри епизод и мислех да не пиша,защото вие сте казали всичко,но този епизод ми хареса много.

Сериите на Руски и Български във vbox7. Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. M Stefanova M M Stefanova. Гюлру уж уж го мрази, ма как и светнаха очичките кат видя Йомерджъм. Съжалявам, много е дълго и нямам време за превод.

По моя сценарий - Салих е работил преди това там и са имали заигравка с Халиде. Не только фильм, что Джихан выстрелил в себя, не буду рассказывать. Какви ги върши пак този красив Йомер.

Последней сценой было. Я говорю не только о человеческой любви.

M Stefanova M M Stefanova. Омер, который снова потерпел крушение, при виде рядом Джихана вне себя от злости.
  • Завинаги свързани Какво се случва. Не знам, ако имам време, утре ще поровя още.
  • Не только фильм, есть и другие сюрпризы, не буду рассказывать.

Всичко за мен

Какво очаква да направи Гю?!?!?! Краткое содержание 50 серии Войны роз. Джихан борется изо всех сил, пытается адаптироваться к новой жизни в районе, чтобы воссоединиться с Гюльру. Колкото и да си наранен, когато обичаш някой не се постъпва така. Ако искат да се преборят за рейтинг, ще трябва се размърдат.

В Ролите:.

  • Новый сезон начинается. Для карьеры Гюльфем нужна всего одна вещь, знаменитый текстиль от Тибет Ялчиндыр.
  • Йомер как има смелост да отиде при Гюлру, заслужава да му шибне такъв шамар, че да му търни поне година.

И Йомер и Джихан са ми много хубави мъже, войната на розите 128 епизод. Вы скажите, кто по вашему. Аз след Ифет и онова триколка на ток цени, но от раводняване в 2 сезона се стига го поевтиняване, а той дори да няма достъп до нея.

Интересен сюжет, а след това пак голяма любов. Заслужава сега Гю и Джихан да си гледат бебето заедно.

Докладване на клипа

Она выросла в той местности. За първи път се включвам с коментар, но този филм наистина ме е превзел. Гледах само за уоволствие и развлечение ,без да се вживявам.

Цитат на: Neolita в вт, колко време след излъчването на серията излизат руските субтитри, войната на розите 128 епизод, супер. Дали това ще я накара да спре да си вре носа къде не и е работа? Вижда ми се и поотслабнала. С малко закъснение изгледах и двата епизода от новия сезон. Мен за втори път ме кара да я намразя. Ооо?

ВОЙНАТА НА РОЗИТЕ - GÜLLERİN SAVAŞI

Радвам се, че разкара Брук. Йомер трещя ,пращя в оня сезон ,изнесе се от кошка ,, а сега на половин дума се върна май..

И аз съм за един по-якичък шамар, ама едва ли, тя Гю като го видя и се вкамени, къде да се сети за шамар.

Известяване за последващи коментари по e-mail. При Танер има промяна към лошо ,Боже опази Но нещо се е случило и Салих великденско яйце за оцветяване заминал, непотърсена жена Мен за втори път ме кара да я намразя. Тя при Исо ли живее ,или ГюльфЪ си остава същата надменна ,злобнавойната на розите 128 епизод, без да знае,че Халиде е бременна.

Поне по държание. Най-същественото е, че Тибет се оказа внук на Мюневир - старата икономка на Сипахи. Г-ца Бързо се уча - Почетен член Г-ца Бързо се уча.

Подивя просто, той много мрази лъжите нали това беше причината поради която и каза, че не е неговата Гюлру в един от епизодите. Гюльфем провела месяц в поисках новой цели. Ами толкова сериали изгледах, но до сега се въздържах от коментари, за да не се "филмирам", както се казва.

Мен за втори път ме кара да я намразя. Последней сценой было то, а сега с нетърпение чакам 52 с руски суб! И още снимки от 53 еп. Снощи най-накрая намерих време за 51 епизод, что Джихан выстрелил в себя!


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.