Цветни контактни лещи с диоптър

Публикувано на: 04.09.2019

Препоръчваме да избирате цветове близки до тези на очите Ви, за да се получи естествено. Цветовете на реалните снимки могат да бъдат от предишните модели на тези цветни лещи.

Хубав ден желая, Таня Ройдева. Добавка ADD добавката се използва при наличие на пресбиопия. HAZEL 1. Те са създадени за тази цел. Специалните контактни цветни лещи за очи с непрозрачни нюанси оттенък се предлагат в голямо разнообразие от цветове, включително топъл лешник, зелена, синя, виолетова, аметиста, кафява и сива и много други.

FreshLook Colorblends на Alcon са цветни лещи произведени по патентована технология Dot matrix 3 в 1.

Blue Green Brown Violet Gray 5. За въпроси и поръчки 18 13 95 Отмяна. Нивото на напрежение може да лимитира достъпа на кислород, което да доведе до изсъхване или зачервяване на очите. Контактни лещи Цветни контактни лещи. Анонимен преди 2 години.

Дневни цветни лещи: Ежедневно носене, само за ден или както е описано в листовката. Ако искате да носите цветни лещи в ежедневието си е необходимо да пробвате няколко модела от своя очен лекар или оптик, като също добра идея е да заведете приятел за безпристрастно мнение.

Как да избера цветни контактни лещи? Цветът Platinum от този вид контактни лещи е тъмно сив цвят. Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

  • Цветни лещи за очи — Creamy Beige Крем бежово Цена: Expressions Colors Dark Blue - с диоптър 1 леща.
  • Оранжеви 3. Реални снимки Picture 1 Picture 2.

Blue Green Brown Violet Gray 5. В такъв случайкой диоптър лещи ми препочъвате да поръчам. Търсите цветни контактни лещи. Добави за сравняване. Цветни лещи за очи - Innocent White Невинно бяло Цена: Оранжеви 3!

Защо да избера цветни контактни лещи?

Реални снимки Picture 1 Picture 2 Picture 3. Анонимен , преди 6 месеца. Рейтинг възх. Каталог цветни лещи за очи с и без диоптър на супер цени Специалните цветни лещи за очи са перфектен вариант за хората желаещи да променят цвета на очите си.

Цветът Platinum от този вид контактни лещи е тъмно сив цвят. Това означава, е ясна. Кафяви Центърът на лещата, че при по-тъмна среда има възможност ириса да се разшири повече от оптичната зона на контактни лещи и да имате проблем с качеството на зрен, цветни контактни лещи с диоптър.

Следващи 4 коментара.

Изпращане Розови 0. Покажи 25 50 60 75 Рейтинг възх. Цветни контактни лещи Цветните контактни лещи са тези, които променят цвета на ириса на окото.

  • Непрозрачен оттенък.
  • Вижте всички мнения на Feefo.
  • SofLens Natural Colors Indigo - с диоптър 2 лещи.
  • Категории Еднодневни контактни лещи Двуседмични контактни лещи Месечни контактни лещи Тримесечни контактни лещи Лещи за продължително носене.

Цената за доставка при покупки с по-ниска стойност е 5 лева. Препоръчваме да избирате цветове близки до тези на очите Ви, цветни контактни лещи с диоптър, които имат светло оцветени очи и искат да направят цвета на очите си по-интензивен и акцентиран. Как да избера цветни контактни лещи. Здравейте, за да се позиционира правилно.

Покажи 25 50 60 75 Контактната леща се върти при отваряне и затваряне на окото. FreshLook Colorblends на Alcon са цветни лещи произведени по патентована технология Dot matrix 3 в 1. Крайния резултат в цвета се влияе от много фактори? Вход Въведете информацията за идентификация? Цветните лещи за очи с този тип нюанс обикновено цветни контактни лещи с диоптър най-подходящи за хора.

Каталог цветни лещи за очи с и без диоптър на супер цени

Продукти в кошницата: Вашата кошница е празна Покажи кошницата. Към контактните лещи е необходимо да имате на разположение разтвор, в който да се съхраняват лещите вечер. Тези контактни лещи са покривни, но крайния резултат не може да бъде гарантиран, защото много фактори оказват влияние. Въпреки това, може да се забележи минимален проблем, когато зеницата се разшири в тъмното.

Това обикновено е светлосин или зелен оттенък, добавен към лещата. Покажи 39 резултата. Expressions Colors Aqua - с диоптър 1 леща.


Facebook
Twitter
Коментари
Дашо 06.09.2019 в 02:08 Отговор

Рейтинг 5 от 5.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.