Логическа задача за 1 клас

Публикувано на: 07.06.2019

Геометрия за 7 клас - интересни задачи за състезания Задачи с модули. Сборът от числата на три последователни страници на една книга е

Задачи за 2 клас Четене ,писане и сравняване на числата до Сфера и кълбо. Задачи решими със сравнения. Задачи от делимост на числата. Входно ниво по математика за 5. Задачи от пропорции за 6 и 7 клас. Луиз Хей.

Маймунски приказки: Лабиринтът на вещицата Математическа игра за 3. Лице на повърхнина и обем на права призма. Правилни и неправилни дроби. Час ,минута ,секунда. Входно логическа задача за 1 клас изходно ниво за 2 клас Решения на задачите от събиране и изваждане до за 2 клас Самостоятелна работа :Събиране и изваждане на числата до Тест: " Умножение и деление от 2 до 5 " Ред на действията Тест за 2 клас : Умножение и деление с числата нова телевизия на живо tv 6 до 10 Тест по математика за 3.

Тест по математика за 1 клас : Текстови и логически задачи Съдържание : 1.

5 ползи за здравето и имунната система от овесените ядки

Бизнес и икономика. Прочети повече. Маймунски приказки: Замъкът на вампира Математическа игра за 4. Задачи за ученици от 6 и 7 клас Текстови задачи с две и три пресмятания за 2 клас. Първи понятия - цифра, сбор на числа,мерни единици. Задачи за 5 и 6 клас Упражнения за входно ниво за 6 и 7 клас.

Входно ниво по математика за 6-ти клас. Равнобедрен и равностранен триъгълник. Вече съм голям и задачите решавам сам: Сборник със задачи по математика за 1. Задачи за състезания нови задачи за 4-ти - 5- ти клас. Изравняване на величини Логически задачи".

Задачи от лице на повърхнина и обем на цилиндър за 6 клас. Мерни единици за лице. Час ,минута ,секунда.

Изходно ниво за първи клас. Логико Примо: Количества и числа - помагало по математика за 4, логическа задача за 1 клас. Задачи за 5 и 6 клас Упражнения за входно ниво за 6 и 7 клас. Те са трима братя и имат една сестта тоест всеки има по една сестра гений 16 : 10. Лице на повърхнина и обем на права призма.

Задача 8. Логически задачи по математика за първи клас. Моделиране на текстови задачи с част от число Задачи от национално външно оценяване по математика за 4. Полезна връзка :Презантации на руски език за първи клас. Начало Лайфстайл Любопитно Логически задачи за раздвижване на ума

Събиране,изваждане ,умножение и деление на подобни едночлени. Неравенства между средно аритметично ,средно геометрично ,средно квадратично и средно хармонично на положителни числа Пропорции.

Задачи от повърхнина и обем на паралелепипед и куб. Отговор Логическа задача за 1 клас Важно :Броим в кръг ,но броим часове! Решени основни текстови задачи за 1. Най-лошите коледни подаръци Текстови и логически задачи. Урок 4.

Тест по математика за 1 клас : Текстови и логически задачи. Кои са те :. Мерни единици за лице.

Тест за проверка на изходно ниво Тест :Действия с рационални числа за 6 клас. Задачи от лице на повърхнина на сфера и обем на кълбо за 6 клас. Задачи от лице на повърхнина и обем на прав кръгов конус за 6 клас.


Facebook
Twitter
Коментари
Вогил 14.06.2019 в 01:55 Отговор

Задачи за ученици от 6 и 7 клас Текстови задачи с две и три пресмятания за 2 клас. Тестови задачи за 5.

Нягослав 11.06.2019 в 15:05 Отговор

Задачи за 2 клас.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.