Audi a4 18 t quattro consum

Публикувано на: 23.09.2019

Извън линия. И аз исках да бъда като от завода , ама като не знам колко ще изкара. Например: Напрежение 8.

На 80 Волта това не е съществено, но на 14 е! Публикувано: Съб окт 31, А по-точно това са 1. Извинявам се. Имам си 12 Волта захранване- остана а видя как е коаксилания кабел и съответно всчико друго. Например: Напрежение 8. Идва зима, не се знае какво ще се прави и не ми се рискува да наливам пари.

Форумът е създаден през г. Съм изключително доволен. А това веднага може да го вкара в областта на изкривяването. Като се има напредвид че в момента към него съм вързал следното:. Еми ако реши по нататък да сложи и някой друг говорител още.

Дори и не купуваме. Но както казах аз поне при мен се опитах да направя нещо сносно за по малко парички и да се чува съответно добре. Принципно съм превърженик на Sony, за това пък елипсите ми са Сони.

За чао и размисъл: Защо ли пък никой вече не споменава за коефициента на интермодулационни изкривявания? Ако го използва за баскаса и още нещо добре, но ако го използва само за баскаса каква ще е файдата от тая 4-ри каналка само незнам. Тази мощност ще бъде извадена ако на входа не е подадена синусоида, а правоъгълен сигнал и стъпалото успее да го възпроизведе което си е направо невъзможно.

След като махнах усилвателя и сложих една жица радиото се хвана много добре. Ако стъпалото е мостово, изходната мощност ще бъде близо 4 пъти по-висока от тази на единичното стъпало.

  • Последващи проблеми трудно се диагностицират. На тях обикновенно пише 4x40Watts!
  • Важното е усилвателя да не "пържи". Като удари бас разбира се.

Пък и другото което ще ми трябват няколко буксички преходници зада мога подкарам тези китайските усилвателчета защото теса с друг стандарт букси.

Както и всичките им субове. Продавам табло с уредите за A6 C5 99г. Нема да ти обяснявам, като е по слаб усилвателя и му даваш жега да го мъчиш, дане говорим че цената му е доста конкурентноспособна. Ако не иска audi a4 18 t quattro consum говорители - прав сисони и темподобни мар? Факт ако имам много излишни лево.

Recommended Posts

След като махнеш пластамасовия панел ще го видиш там. Едно захранване като в колата или две захранвания често ако има трансформатор, но не винаги.

Големината на кондензатора определя качеството на филтрация.

Колега още не искам да гледам за друг китайски, ама като тръгна да ги смятам пак отивам на лв, ако не после ще му мисля. Reply to this topic А то е неприятно скъпо?

Не ми се дават пари се. Като фен ентусиаст и съответно като за първа кола. Благодаря предварително.

Volkswagen Passat Variant (B8, facelift 2019)

Малка добавка. Едно захранване като в колата или две захранвания често ако има трансформатор, но не винаги. Колега аз това ми е ясно, даже в първия си пост съм го написъл.

  • Home Search In.
  • И разбира се ще е вярна ако не клекне захранването.
  • За да може на пазара да се разделят истинските топ-производители от средния клас е създадена тази норма.
  • Това е мечтата на на всеки терикат!

Принципно съм превърженик на Sony, но това е раздел "Мега-Мания" и за кола ми се струва прекалено. Да ги пребирам ли какво ще кажете. Only 75 emoji are allowed. Все пак най-добрите кабели са медни защото само среброто има по-малко съпротивление от медта! Шегувам се. Това audi a4 18 t quattro consum ви трябва за да сметнете каква качествена синусоида може да излезе от вашето захранване.

Просто юзера да знае колко разход на енергия да очаква в края на месеца мотивационно писмо на английски бланка е погледал повечко кинце. Правилото е да се измери най-високото напрежение. Силно е желатено усилвателя да възпроизвежда синусоида с относително ниска честота Hz. Там повече войната е да се изравни честотната характеристика, за това пък елипсите ми са Сони.

Volkswagen Passat (B8, facelift 2019)

Това според мен е много по добре. Благодаря предварително. Това може да изплюска напълно зареден 60Ач акумулатор за под 3часа!

На тях обикновенно пише 4x40Watts. Но ако искаш да си монтираш система на течна фаза, заповядай в гаража и си готов. При мен са горните три реотана който не са свързани въобще по никакъв начин с реотаните за нагряване!


Facebook
Twitter
Коментари
Асасинслав 27.09.2019 в 08:01 Отговор

Ако отидем малко по-нататък, може да ни се прииска да сметнем колко ще харчи това чудо. Моля ви някой като има време , ако му се занимава да замери колко Волта излизат на антената зад касетофона.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.