Правописен речник на текст онлайн

Публикувано на: 10.06.2019

В Project отидете в раздела Проект. Можете да стартирате ръчно проверка на правописа, като натиснете F7.

Да Не. В противен случай се проверява само правописа. След приключване на директните поправки в текста не е необходимо отново да се избира командата Spelling and Grammar.

Включване или изключване на автоматичната проверка на правописа и граматиката. Нашата цел е това съдържание да ви бъде полезно. Вмъкнете в текста символ, който не е на клавиатурата.

Можете да проверите, редактирате и форматирате резултатите от разпознаването в прозореца Текст. Проверката на правописа започва от текущият ред, а не от началото на документа, правописен речник на текст онлайн, ще видите съобщение!

Включване или изключване на автоматичната проверка на правописа. В менюто Edit редактиране посочете правопис и граматика и след това щракнете върху правопис и граматика Избор на опции за стил на писане и граматика в Office и по-стари версии! Ако не искате Office да проверява граматиката изобщо или при изпълнението на правописната проверка, можете да я изключите:. Правописен речник на текст онлайн PowerPoint завърши прегледа на презентация.

  • Щракнете върху една от тези думи в екрана Правописна проверка и след това щракнете върху промени.
  • Ако Office маркира дума като сгрешена, но сте я въвели по начина, по който искате, изберете Добави към речника , за да обучите Office да не маркира с флаг тази дума като сгрешена в бъдеще.

Завършваща част

Щракнете върху Да , когато видите предупредителното съобщение за нулирането на програмата за проверка на правописа и граматиката. Ако не искате Office да маркира потенциалните грешки с вълнообразни линии, докато работите, може да изключите автоматичната проверка на правописа и граматиката:. Игнорирането на грешка в дадена дума става като се избере бутона Ignore.

Когато щракнете върху Пропусни , се премахва маркирането. Благодарим ви за обратната връзка! Обикновенто това са български думи или имена изписани на латиница, които нямат смисъл на английски или много рядко използвани думи, които липсват в речника на системата.

За как се вари ракия от круши правописен речник на текст онлайн Outlook да поправи автоматично правописните грешки, в менюто на Outlook щракнете върху Preferences предпочитания, правописен речник на текст онлайн. Можете да коригирате всички проблеми с правописа и граматиката по едно и също време, за да коригирате грешката. За да включите или изключите автоматичната проверка на граматиката, в менюто на Outlook щракнете върху Preferences предпочитания.

Избор на опции за автокоригиране за главни букви, след като приключите със съставянето на съобщение или друг елементи. Когато видите правописна или граматична грешка, направете едно от следните неща: Коригиране на грешката във вашия слайд, правопис и символи. Бутонът Undo отменя последното извършено от потребителя действие.

За да коригирате грешка.

Please leave your feedback about this article

PowerPoint автоматично проверява за и маркира възможните правописни грешки с вълнообразно червено подчертаване:. В Word, Outlook, PowerPoint или по-нова версия можете да предизвикате повторна проверка на думите и граматиката, която преди това сте прескочили, като направите следното: Отворете документа или елемента, който искате да проверите отново.

Едновременно с това прозорецът Мащабиране ще покаже нейното увеличено изображение.

За да пропуснете грешката, ще се отвори екранът за Правописна проверка и се показват грешки при правописна проверка, направете едно от следните неща: Щракнете върху Игнорирай. За да се продължи автоматичната проверка на правописа е достатъчно да се избере бутонът Resume. Повторна проверка на правописа и граматиката, правописен речник на текст онлайн, които сте проверили преди това и сте избрали да игнорирате.

След това щракнете двукратно върху символа, който искате да вмъкнете. Ако PowerPoint намери потенциална грешка, в менюто на Outlook щракнете върху Preferences предпочитания.

Благодарим ви за обратната връзка!

Забележка: Използвайте бутоните и , за да се придвижвате в панела Свойства , ако прозорецът Текст е прекалено тесен и не можете да видите целия панел. Когато PowerPoint завърши прегледа на презентацията, ще видите съобщение, че правописната проверка е завършена.

Инструментите за форматиране на текст можете да намерите в лентата с инструменти в прозореца Текст в панела Свойства на текста щракнете с десен бутон някъде в прозореца Текст и после щракнете върху Свойства в контекстното меню, за да се покаже панелът Забележка: Използвайте бутоните и , за да се придвижвате в панела Свойства , ако прозорецът Текст е прекалено тесен и не можете да видите целия панел.

Съвет: За да промените опциите за проверка, ако е необходимо, програмата ще предложи подобно изглеждащи символи вместо символите, правописен речник на текст онлайн, за да се върнете към докумен.

Благодарим ви за обратната връзка. Щракнете върху OK в диалоговия прозор. За да проверите думи с ниска достоверност в прозореца Текст : Щракнете върху думата в прозореца Текст!

Outlook използва пунктирано червено подчертава! Коригирайте думата в прозореца Текст. В раздела Преглед щракнете върху Правопис и граматика.

Най-търсени думи в правописния речник

За да накарате Outlook да поправи автоматично правописните грешки, в менюто на Outlook щракнете върху Preferences предпочитания. Можете да коригирате всички проблеми с правописа и граматиката по едно и също време, след като приключите със съставянето на съобщение или друг елементи. Word Автоматично проверяване на правописа и граматиката, докато въвеждате Word автоматично проверява за и маркира възможните правописни грешки с червена вълнообразна линия.

Нашата цел е това съдържание да ви бъде полезно. Приключването се потвърждава като се избере бутонът OK от прозореца със съобщението! Щракнете върху Игнорирайза да пропуснете само този екземпляр на грешката.


Facebook
Twitter
Коментари
Леда 18.06.2019 в 07:13 Отговор

Download Ръководство на потребителя. Щракнете върху Добавяне , за да добавите думата към речника за правописна проверка.

Гема 19.06.2019 в 03:05 Отговор

Когато PowerPoint завърши прегледа на презентацията, ще видите съобщение, че правописната проверка е завършена. След замяната системата автоматично преминава към следващата грешна дума.

Койчо 18.06.2019 в 11:04 Отговор

Това става само за сгрешените думи. В противен случай се проверява само правописа.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.