Стикери за детска стая планети

Публикувано на: 13.10.2019

Добавяне към списъка с желания. Добавяне към количката Още.

Ако сте решили да разчупите визията на Вашия дом с нещо семпло и същевременно модерно това е Вашия комплект от стикери! Комплекта се състои от 35 елемента: 1 Луна с облак - 48см х 47см1 Звезда х 20см2 Звезди х 9см13 Звезди х 2см2 Точки х 4 см5 Точки х 2,5 см10 Точки х 1,5 см 16,90 лв.

Тийнейджърите могат да бъдат много претенциозни за стила на обзавеждането в стаята си и вратата към нея. На вашето внимание е впечатляващия комплект от звезди,които сякаш вятъра е разпилял в една прекрасна симфония от красота.

В резултат получаваме впечатляващи интериорни картини, които ни доближават до естествената природа и осезаемо вдъхват живот на дома.

Виж като списък. Стикер"Меченце върху облак" С помощта на този страхотен стикер Вие може да преобразите стаята на Вашето дете като и придадете свеж и закачлив дизайн. Комплект облаци и балони Стикери за детска стая планети от балони и облаци се състои от 3 балона с размер 50х33см.

Голямх67 см. Остава само да изберете подходящата за Вашия дом цветова комбинация газова горелка с пиезо запалване нашата гама?

Комплект"Пролетни клончета с мече" Ако се чудите как да зарадвате детето си,а и същевременно да разкрасите неговото малко царство на игри подарете му този вълшебен комплект от стикери,който ще преобрази напълно стаята. Приказен комплект който ще превърне детската стая на Вашата принцеса в истинско царство на мечти и забавления.

Продуктови опции

Балони и облачета. Новата приказна композиция от пухкави облаци,слонче с балонче и 54бр. Голям облакх21 см. Показване на 1 - от артикула. Балони и облачета Цена от:

  • Метъра включва кокетната Мини в допълнение с пеперуди и цветя.
  • Остава само да подберете цветовата комбинация която ще пасва най-добре и да решите къде да го залепите. Комплекта съдържа: Лунах48 см.

Ние предлагаме голямо разнообразие както за момичета, така и за момчета, стикери за детска стая планети. Комплект звезди и точки Уникален комплект за детска стая със звездички и точки.

Име на дете с балон и облаци! Комплект от 37 пеперуди Ако пеперуда долети в дома ти,тя ще донесе щастие защото символизира всичко най-хубаво в живота! Тази пеперуда е толкова елегантна и ефирна,че няма как да не искате тя да краси Вашия дом.

СТИКЕРИ ЗА ДЕТСКА СТАЯ

С този невероятен комплект от русалки и елементи от морския свят банята Ви ще се превърне в едно приказно морско дъно за секунди и то без никакви усилия.

Комплекта се състои от 42 елемента: Клонче с бухалих68 см. На вашето внимание е впечатляващия комплект от звезди,които сякаш вятъра е разпилял в една прекрасна симфония от красота.

Стикер"Приказен замък" Този вълшебен комплект е всичко за което мечтае Вашето дето-свой приказен замък,който моментално ще преобрази неговото царство на игри и забавления. Комплекта е стикери за детска стая планети начин да добавите вълшебство в времето в одрин на 20.10 на Вашето дете! Стикерите могат да се залепят върху кошарата,гардероба,на скрина или където пожелаете. Стикера който Ви предлагаме ще преобрази интериора Ви и ще добави щипка вълшебство във вашия свят със своята прелест и грация, стикери за детска стая планети.

Стикер "Трицветно дърво с люлка" Един от символите на живота и природата е Дървото? Двуцветно Дърво с лейка Едни от най-ефектните дизайни са именно тези, изобразяващи дървета!

Напишете мнение

В резултат получаваме впечатляващи интериорни картини, които ни доближават до естествената природа и осезаемо вдъхват живот на дома. На много места в Северна Америка и до днес се смята,че на всяко новородено трябва да се подари капан за сънища,за да го пази. Двуцветен клон с бухал и цъфнали цветчета Прекрасен стилен и нежен стикер придаващ свежест и уют подходящ,както за детската така и за всекидневната,а защо не и за онова кътче от коридора което Ви изглежда някак празно.

Страница 1 от 5.

  • Върни До Горе.
  • Комплекта съдържа 65 елемента: Слонх50 см.
  • Голямх81 см.
  • Приказния комплект се състои от 68 елемента: Лунах42 см.

В подреден вид комплекта заема площ х70 см, стикери за детска стая планети. В допълнение ще получите и 38 звездички,които да разпръснете и да се радвате на впечатляващия резултат. Може да избира между стикери на спортна или музикална тематика, както и забавни и смешни надписи. Голямх70 см. Композицията е в размер хсм. Kомплектa с надпис "Sweet dreams"ще преобрази напълно стаята на Вашето дете. Дьолакроа свободата води народа се.

Луна с облачех50 см!

Нови продукти

Ето на това му се казва приказно красив и изящен дизайн. Предлага се в два размера: Малъкх72 см. Стикер"Пееща птичка върху петолиние" Предлагаме Ви един по-нестандартен музикален дизайн, който ще разгърне цялата си красота върху стената на дома Ви.

Абонирай се за новини Виж всички. Смел рицар. Съдържа 38 елемента: Ракетах40 см. Комплекта съдържа: Метърх10 см.


Facebook
Twitter
Коментари
Бесепина 16.10.2019 в 01:20 Отговор

Изберете най-подходящата цветова комбинация и се радвайте на прекрасния резултат. С този сладурски комплект от симпатични слончета правещи балончета можете лесно и ефектно да декорирате детската стая на Вашия малчуган,а защо не и друго кътче от дома Ви което се нуждае от освежаване.

Главомир 21.10.2019 в 05:52 Отговор

Стикер "Капан за сънища с бухалче" Оригинален подарък,украса или въздействащ амулет? Комплекта от балони и облаци се състои от 3 балона с размер 50х33см.

Боромир 19.10.2019 в 05:29 Отговор

Вълнуващо красива декорация,която би могла да преобрази дома Ви за секунди.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.