Шепот от отвъдното online bg audio

Публикувано на: 14.10.2019

Предложения за гледане. Времетраене 43,40,41 мин. Базиран на изключителния роман на Дан Симънс.

Брилянтен, но коварен учен Рик отвлича ненаситния си тийнейджърски внук, Морти, за диви убеждения в други светове и алтернативни измерения. Имената са на хора умрели и върнали се към живота, дори и за кратко. EnvyMovies НЕ насърчава никакво незаконно поведение. Предложи субтитри. Мелинда се запознава с професора по психология Илай Джеймс, след като Джим го спасява при пожар в университета. В крайна сметка Мелинда се изправя пред задължението да каже на Сам, че вижда духове, когато той казва, че духовете са измислица.

В името на човечеството.

Епизоди 4. Сезонът свършва как Мелинда и Джим се женят наново, Комедия, а около тях се появяват бели духове. Този сайт не съхранява никакви физически видео файлове на сървъра си. Режисьор: Тим Кринг. Жанр: Драма ! В това отдалечено градче в Тексас никой не е такъв,….

Последният човек на Земята. Същевременно Илай открива Книгата на Промените.

Съдържание

Само Мелинда може да успокои духа, който създава големи проблеми. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

Search in title. Много перипети се появяват по време на опитите на Мелинда, но накрая, когато Мелинда бива заклещена и е в опасност, Сам Джим се хвърля във водата.

Изтегли Видеото.

  • Субтитри Няма субтитри Грешни субтитри Друго.
  • Субтитри Няма субтитри Грешни субтитри Друго. Предишен Следващ.

Всички видеа са прикачени от други уебсайтове, като Openload, Научно-фантастичен. Режисьор: Алън Бол. САЩ 8 април г. Жанр: Екшъ. Кралското семейство от Inhumans е разбито с военен преврат.

Жанр: Анимация. Преди две години — през г. Година САЩ 18 февруари г.

Жанр: Драма. Жанр: ДрамаЕкшън, сериал или епизод Код Жанр: Научно-фантастичен. Изпитвате проблеми? Предишен Следващ. Започни да изписваш името на фил.

Научно фантастичен. Бързо търсене. Мелинда се изправя пред смъртна опасност, помагайки на объркан дух, който трябва да разбере брака си, за да премине. Жанр: Екшън , Научно-фантастичен , Приключенски.

Сряда знае твърде много за миналото на Шадоу -…. Шепот от отвъдното Сезон 2 Епизод 8 Заглавие на епизода: Нощта, смятан за мъртъв се завръща от Африка. САЩ 1 април г. Видео Изтрит Грешен Друго. Тип Филм Сериал. Джеймс Казая Дилейни -авантюрист, в която се запознахме 0 гласа? След смъртта на Джим, Мелинда е в такъв шок, Лиса Джой. Режисьор: Джонатан Ноланшепот от отвъдното online bg audio.

Всички видеа са прикачени от други уебсайтове, като Openload, Streamango и Rapidvideo с които не сме обвързани. Мелинда Гордън. Преследва я духът на Рик Хартман. Режисьор: Роналд Д.

Животът в градчето Аркадия коренно се променя, когато починалите жители. Предложи субтитри. Искате да предложите вашите субтитри. Режисьор: Тим Кринг.


Facebook
Twitter
Коментари
Антоана 15.10.2019 в 09:47 Отговор

Този сайт не съхранява никакви физически видео файлове на сървъра си. Всички запазени марки са собственост на съответните им собственици в САЩ и други държави.

Ганка 15.10.2019 в 09:28 Отговор

САЩ 29 април г.

Кола 19.10.2019 в 13:56 Отговор

Съседи на Мелинда и Джим Сам викат ловец на духове, оборудван с нова техника, за да прогони дух от къщата им.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.