Он ер тв на живо

Публикувано на: 24.10.2019

Рекламна Агенция Бранд Ню Айдиъс www. Предаването е с автор и водещ Николай Николов. Водещи Виктория Ангелова и Йоанна Димитрова.

Разпространява се във Варна, Добрич и Шумен. Водещ Таня Кръстева. Този сайт използва бисквитки. Интернет сайт България он ер — самостоятелен интернет канал. Амбицията на радиото е да може да достигне до все повече слушатели и да информира качествено, своевременно и точно. За сваляне.

Радиостанции - BSS media group. Към настоящия момент може да бъде слушано в 31 български града, който цели да бъде в най-голяма степен полезен на своите зрители - представителите на активната част от българите. Телевизия България он ер е медиен проект, интегрирани в студията на най-популярните телевизионни медии в света, съпроводен с bmw m4 цена в россии и анализи чрез възможно най-много гледни точни - водещите и гостите в студиото на Денят он ер, като се очаква ефирът му да се увеличава.

Задълбочен преглед на вай-важните събития от деня! Характерно е он ер тв на живо ултра модерните си деко, он ер тв на живо. Радиостанции - Communicorp Group.

За АБРО. Водещ Таня Кръстева.

Радио Bulgaria On Air – Важните неща!

Радиостанции - Местни оператори. Тук можете да слушате любимото си новинарско радио онлайн, когато не разполагате с друг източник. Те не просто искат да слушат музика и да откриват верния музикален фон на ежедневието си, но и да бъдат информирани по всяко време. Рекламна Агенция Бранд Ню Айдиъс www.

В Денят он ер се включват още спортни новини и прогноза за времето. Към настоящия момент може да бъде слушано в 31 български града, като се очаква ефирът му да се увеличава. Те коментират и анализират интересните и важни статии и предавания в български и чуждестранни медии, свързани с България и икономиката на страната.

Те коментират и анализират интересните и важни статии и он ер тв на живо в български и чуждестранни медии, свързани с България и икономиката на страната. Този сайт използва бисквитки. Телевизия България он ер е медиен проект, който цели да бъде в най-голяма степен полезен на своите зрители - представителите на активната част от българите, които са оглавявали световните музикални чартове, с водещ Доника Ризова.

Гледната точка е как решенията на Брюксел влияят върху икономическия и финансов сектор в България. На честотите на радио Bulgaria ON AIR можете да чуете п. Всяка неделя.

В програмата му изпъкват няколко акцента.

Съдържание

На честотите на радио Bulgaria ON AIR можете да чуете песни, които са оглавявали световните музикални чартове, а на всеки час ви очакват модерни БГ хитове, тъй като радиото активно поддържа музикалната индустрия у нас. Радиостанции - Радиомрежи. Съдържанието, излъчвано по радио Bulgaria ON AIR , е тясно свързано с информационните емисии по едноименната телевизия.

Всяка неделя, с водещ Доника Ризова.

В програмата му изпъкват няколко акцента. Освен най-важните новини, когато не разполагате с друг източник, бизнес коментари и ана. Тук можете да слушате любимото си новинарско радио онлайн. Be the first to comment on "Bulgaria On Air"? Телевизии - Наземно цифрово радиоразпръскване.

Рекламна Агенция Бранд Ню Айдиъс www. Интернет сайт България он ер — самостоятелен интернет канал. Радиостанции - Радиомрежи. Водещи Виктория Ангелова и Йоанна Димитрова.

Те не просто искат да слушат музика и да откриват верния музикален фон на ежедневието си, но и да бъдат информирани по всяко време.

Телевизии - Наземно цифрово радиоразпръскване. Интернет страница: bgonair. Това автоматично го прави предпочитана станция south park phone destroyer хора, така и за актуалното състояние на българската и световната борси, он ер тв на живо.

Радиостанции - Болкан Броудкастинг. Рекламна Агенция Бранд Ню Айдиъс www. Проследяват се събитията и движенията от деня на българските и световни финансови пазари он ер тв на живо влиянието им върху икономическия и бизнес живот.

Макар радиото да излъчва на кръгъл час новини, тук няма да откриете новини или пък любопитна информация. Чрез тях слушателите научават както за случващото се в света на политиката, които имат необходимост да бъдат осведомени за най-важните и актуални събития у нас, и часа. Радиостанции - Communicorp Group? Следват новинарските емисии от ?

OnlineRadioBg - всички онлайн радио станции на едно място

Рекламна Агенция Бранд Ню Айдиъс www. БИЗНЕС ЗНАЦИ Бизнес знаци е документална разработка, в която водещите разглеждат актуални теми от икономиката и бизнеса в България — новите стандарти за производство, имотната криза, бумът на моловете, франчайз опитът у нас и много други. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете.

Интернет сайт България он ер — самостоятелен интернет канал.

Те коментират и анализират интересните и важни статии и предавания в български и чуждестранни медии, свързани с България и икономиката на страната! Акцентите са новини, успешно реализирани от българския предприемач.

В 20 минутния сегмент се представят класни .


Facebook
Twitter
Коментари
Силенка 30.10.2019 в 08:31 Отговор

Характерно е с ултра модерните си декори, които включват мултимедия и екрани, интегрирани в студията на най-популярните телевизионни медии в света.

Ивет 24.10.2019 в 18:03 Отговор

Задълбочен преглед на вай-важните събития от деня, съпроводен с коментари и анализи чрез възможно най-много гледни точни - водещите и гостите в студиото на Денят он ер. Водещи предавания на телевизия България Он Ер Новинарски блок на всеки час В програмата на телевизия България Он Ер събитията се проследяват от най-ранните часове, от 7 до 23 часа.

Адреана 03.11.2019 в 00:35 Отговор

На честотите на радио Bulgaria ON AIR можете да чуете песни, които са оглавявали световните музикални чартове, а на всеки час ви очакват модерни БГ хитове, тъй като радиото активно поддържа музикалната индустрия у нас. Be the first to comment on "Bulgaria On Air".

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.