Бързи и яростни 8 на български език част 1

Публикувано на: 12.06.2019

От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта". Филмът е извадка от класическата легенда за крал Артур. Вече можете да гледате филми свободно.

Family no more Дом и Лети са на меден месец, Брайън и Миа са се оттеглили от играта — а останалите от групата са реабилитирани — екипът, препускащ по целия свят, е открил за себе си някакво подобие на нормално съществуване.

Субтитри Няма субтитри Грешни субтитри Друго. Времетраене мин IMDb 6 0 10 1. Филмът проследява историята на Джейк Скъли, парализиран бивш морски пехотинец, който е изпратен в красивия, но опасен свят на Пандора…. Въведи своя коментар за филма тук Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив.

Оцелелите трябва да….

Ако не намирате разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма. Без спойлери. Search in title. Exact matches only. Написал Юлиан 8 August Този сайт не съхранява никакви физически видео файлове на сървъра си.

Следващата глава от неповторимата сага обещава още повече скорост, много бензин в кръвта и екшън емоции. Бързо търсене. Последвайте ни в социалните мрежи, за да получавате новини за актуализации.

The Fate of the Furious VIII / Бързи и яростни 8 (2017) (Fast 8)

Написал Силвия 10 August Вашето Име:. Режисьор: Лен Уайзман. Сюжетът на филма разказва за…. Дом и Лети са на меден месец, а Браян и Миа са вън от играта.

  • Моля, опишете проблема, за да го поправим възможно по-скоро.
  • Филма е страхотен,както винаги надмина очакванията ми, обаче човека който е превеждал на много места си слага от себе си без да има нищо общо с оригинала ама карай да върви :.

Тази функция е достъпна само за регистрирани потребители! Той има проблеми с дъщеря си Люси…. Останалото го правят за пари.

Филми Екшън Криминален. Създай си профил Затвори.

Подобни филми

Режисьор: Гай Ричи. Плеъра може да зареди реклами с неприемливо съдържание. Изчистете кеша на браузера.

Крал Артур: Легенда за меча. Search in excerpt. Камшичен удар. Режисьор: Sturla Gunnarsson. Уморени от живота си на бегълци, те са готови да се включат отново в….

Публикувайте коментар

Написал теди 24 July Драма БГ Аудио Сериали. Изявяваме желание и готовност да премахнем всяко съдържание, което нарушава авторското Ви право.

  • Филми Екшън Трилър Криминален.
  • Жанр: Екшън , Научно-фантастичен.
  • Написал Силвия 10 August
  • Vin Diesel "Dominic Toretto".

Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до секунди или повече. Гледай Филма Виж детайли. Филмът е извадка от класическата легенда за крал Артур. Времетраене мин IMDb 6 0 10 1. Бързо търсене. Оцелелите трябва да…. Това заглавие е част от поредицата: Бързи и яростни. Search in excerpt.

ТОП Актьори. Бързо търсене. Дом и Лети са на меден месец, а Браян и Миа са вън от играта. Филмът засича, прекъсва Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко минути без да затваряте прозореца на браузера след което натиснете отново Play за да продължи филма.

Филмът проследява историята на Джейк Скъли, който е изпратен в красив. Подробно описание на проблема по избор. Година .


Facebook
Twitter
Коментари
Пламен 13.06.2019 в 09:51 Отговор

Филмът засича, прекъсва Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко минути без да затваряте прозореца на браузера след което натиснете отново Play за да продължи филма.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.