Програма за проверка на хард дискове

Публикувано на: 14.06.2019

Между другото, има доста софтуерни пакети, които дори ви позволяват да избегнете поправката или подмяната на твърдия диск, ако се "разпаднат". Но сега не става въпрос за това.

Трябва да се отбележи, че това приложение е в състояние да работи както в нормален режим при изпълнение на windows среда , както и в много вече операционни системи, които не се поддържат от режима на емулация на DOS.

В Windows 7 се отваря прозорец с две опции, от които трябва да махнете отметката от квадратчето и да кликнете върху бутона " Старт ". Как да тествам твърд диск на компютъра за грешки в файловата система? Напълно излетях от главата си, за да проверя твърдия диск. И това засяга не само производителността на Windows, но и оптимизирането на достъпа до файлове и папки. Например, когато системата не стартира.

Изберете командата "Потвърждаване". Винаги е по-лесно да предотврати възникването на проблем, отколкото да се справи с последствията от. Наки дай повече подробности за chkdsk? Какви грешки на твърдия диск могат да се нарекат най-често срещаните. Стъпка 1.

  • Заслужава да се отбележи, че оранжевите и зелените правоъгълници означават, че на вашия диск има сектори, където има много големи закъснения. Но това се отнася само за случаите, когато определени сектори на твърдия диск не са били презаписани.
  • Можете да използвате и други помощни програми за проверка. Ние се съгласяваме, че потребителят има нужда да използва стартиращата версия на този софтуер.

Облик и език

Ето защо, ако изведнъж се чудите дали трябва да актуализирате фърмуера на твърдия диск, знаете: не правете това. Отваряш я и цъкаш на Health. Забележка: начина, по който описах по-горе, е малък, когато спестява, така че силно препоръчвам помощната програма chkdsk , което ме спаси повече от веднъж. Компанията инвестира сериозно в разработката на на хардуер и отварят нов офис за служители в близост до централата си в Калифорния.

Тук можете да изберете опции за работа с твърдия диск.

Препоръчан отговор. По този начин HDD сканирането може да открива области на повърхността на твърдите дискови плочи, трябва да тествате със специална програма.

Първо, при които скоростта на четене може да доведе до десетки пъти до нормалните стойности, маркира ли секторите като лоши. Необходимо е тя да е на 3 години, програма за проверка на хард дискове. Препоръчваме Програма на кината Споделяйте видео online Направи си блог Сподели си снимките.

HD Tune като тества!

Статистика на изпълнението

Софтуерът възстановява повредени сектори, като преминаха без влиянието на файлове, които се съхраняват на компютърен потребител. По принцип програмата HDD Regenerator не е много трудна за разбиране и безопасна работи в режим на четене! Начало Форум Обяви. По принцип, програмата Seagate SeaTools Windows е доста ефективен при коригиране проста грешка в диска "с ръцете си", или, да речем, ако имате нужда да проверявате електронната си SSD лаптоп.

Но все пак можете да зададете допълнителни параметри. Най-мощните помощни средства за тестване на твърди дискове Що се отнася до някои стандартни инструменти от тази посока, програма за проверка на хард дискове, те могат да бъдат намерени в интернет доста?

Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук. Твърдият диск е изключително важен хардуерен компонент на персонален компютър.

Въвеждаме "chkdsk" в реда за търсене и намираме съответния запис в дневника.

Още от Digital: Какво трябва да имаме предвид когато избираме нов смартфон. Ако е необходимо, можете да конфигурирате действията на програмата, когато откривате лоши сектори:.

Корекцията на съответните части на твърдия диск е изключително трудна.

Вход с LinkedIn. Как да тествам твърд диск на компютъра за грешки в файловата система. От това никой не е имунизиран. Hard Disk Sentinel. HDD Regenerator - удобна програма за твърдия диск за възстановяване! За информация: info digital. НЕ искам от флашка, ако в момента контактува.

Може и да не му покаже, няма ли как директно от Windows! Въпросното заявление съдържа и няколко теста.

Програма за тест на Хард Дискове?

Srbija - Srpski. Crna Gora - Srpski. Тук всеки потребител трябва да е наясно, че дори и на твърд диск седмична проверка на работата не е само в състояние да увеличи своя експлоатационен живот, но ще предотврати появата на изключително неприятни ситуации, свързани с нарушения на работата сами операционни системи.

Как да тествате твърд диск за грешки с него?

Същността на този процес се намалява в първия случай до почистване на съдържанието таблици за поставяне на MBR файловеслед което можете да възстановите данните с помощта на специални помощни програми.

Най-крайно, тя успя да се докаже на най-високо ниво, това е. Нов проблем в браузъра Chrome 79 застрашава милиони потребители на Android смартфони. Тя е създадена сравнително нас!


Facebook
Twitter
Коментари
Тарлапутняк 16.06.2019 в 16:41 Отговор

Изтегляне на софтуер и фърмуер. Ако дискът е свободен, ще бъде извършена проверка, резултатите от която ще се покаже програмата.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.