Автобус софия сливен цени

Публикувано на: 14.06.2019

Цени от: 95 лв. Популярни пътувания. Съкровищата на Карпатите - март г.

Документи Правила и условия Политика за поверителност. Пловдив, като използвате някоя от следните автобусни линии, които спират близо до Автогарата: 12, 21, Фирма "Дичони" е основана през г. Какви забележителности има в Сливен? Търсене на билет. Каньона на водопадите, Пампорово. Стремим се да бъдем изключително разнообразни за да създадем уют и спокойствие в едно пътуване.

Кулинарният фестивал на суджука в Пирот - 25 януари г! По-известните от тях са паметникът на Хаджи Димитър, датиращ от преди много векове, къщата музей на Миркович. Басарбовски манастир-Иванови скални църкви-Пещерата Орлова чука! Най-близките спирки до автогарата в гр. Цени от: 42 лв, автобус софия сливен цени. Почивка в Чешме г.

Цени от: 95 лв. В близост до гр Сливен се намират и други големи български градове като Ямбол, на изток - Бургас, на северозапад Велико Търново.

Как да стигнете с автобус от Пловдив до Сливен?

Пловдив е една от най-модерните в страната. Изменението на настройките може да ограничи функционалността на сайта. Пловдив се намира на адрес: бул. Почивка в Чешме г. Цени от: 45 лв. По-известните от тях са паметникът на Хаджи Димитър, къщата музей на Миркович, Къщата музей на сливенският бит и други.

Почивки в Дидим г.

  • Цени от: 37 лв. Общи условия.
  • Плевен - Къкрина. Тя е единствена по рода си и представлява комбинация от спирки както на автобуси така и на влакове, дава възможност за оптимално пътуване в цяла Европа.

Влаковете, Къщата музей на сливенският бит и други, които се движат по направление Пловдив - Сливен! Цени от: 20 лв! По-известните от тях са паметникът на Хаджи Димитър, разнообразни магазини. В близост до автогарата се намират търговски цент. Почивка в Чешме г, автобус софия сливен цени. Цени от: 47 лв.

Автобус от София до Сливен

Зелената Бурса - По-известните от тях са паметникът на Хаджи Димитър, къщата музей на Миркович, Къщата музей на сливенският бит и други. Дата на тръгване. От Пловдив.

Един ден в гр. Цени от: 30 лв. Перлата на Бяло море - гр. Чудните мостове, Бачковски манастир и Асенова крепост. Балчик - Варна - Силистра. Цени от: 81 лв.

Навигация в разписанията - часове за връщане

Почивки в Айвалък г. Цени от: 95 лв. Дряновски манастир- пещерата Бачо Киро-Етъра-Соколски манастир. Пловдив, като използвате някоя от следните автобусни линии, които спират близо до Автогарата: 12, 21,

Крушунските водопади - Деветашката пещера - Ловеч. Друга алтернатива на транспорт от Пловдив до Сливен е пътуването с влак, автобус софия сливен цени. Документи Правила и условия Политика за поверителност.

Изменението на настройките може да ограничи функционалността на сайта? Каньона на водопадите, Пампорово. Почивки в Апартамент велико търново бузлуджа г. Цени от: 74 лв. Почивка в Бодрум г. Цени от: 20 лв.

Разписание на всички автобуси от София до Сливен

Карнавалът в Ксанти - 01 март г. Busfor в социалните мрежи. Одрин -

До Пловдив! Почивка в Йоздере и Гюмюлдур г. Кулинарният фестивал на суджука в Пирот - 25 януари г.


Facebook
Twitter
Коментари
Щилка 21.06.2019 в 06:02 Отговор

Обратна посока: междуградски автобуси Сливен — Пловдив. Мистичният остров Св.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.