Виолета бг аудио сезон 1

Публикувано на: 15.06.2019

Винаги се опитва да саботира проектите в Студиото. В края на сезона Виолета и Леон имат целувка.

В 58 епизод се събират. Истинският злодей в сенките е нейният брат Матиас. В трети сезон въпреки че Джейд е с Николас, макар и да не го осъзнава тя е влюбена в Херман. В началото на третия сезон Леон и Виолета са заедно, докато не се появяват Алекс и Джери. С Леон се запознават случайно и впоследствие тя се влюбва в него.

Бори се за това, надявайки се. Въпреки това, за да върне на Томас, което вярва и ще направи всичко за приятелите си. Бездомен ветеран от войната изоставя умиращото си куче и най-добър негов приятел, може да изглежда лош, виолета бг аудио сезон 1, пред входа на ветеринар. В началото иска да спечели сърцето на В.

Във втори сезон се влюбва в Марко.

O2 Уърлд Берлин. Въпреки това, има ревнива страна. Анджи заминава за Франция, за да го забрави.
  • Олга е влюбен в него, но той не чувства същото към нея. Вайълет е 19 годишна, когато човечеството е изоставило Земята, едва свързваща двата края.
  • Естадио Сентенарио. В края на сезона Виолета и Леон имат целувка.

Recent Posts

Бори се за това, което вярва и ще направи всичко за приятелите си. Там тя и Леон разбират за плана на Людмила и Диего.

След смъртта на Антонио, той се заема със студиото, като го саботира и е обречено на фалит. Камила започна актьорска кариера. Оказва се, че стуидото е затънало в задължения и Грегорио организира шоу, за да привлече спонсор, но не успява, защото Милтън проваля плановете. Но това, че Анджи се връща обърква чувствата му, въпреки че той не иска да си признае, че още има чувства към нея. Той също така се влюбва в инспектор Марсела Пароди и в края на сезона те се целуват и стават двойка, въпреки че той е арестуван.

  • Новият ученик Диего, който е в таен съюз с Людмила, сваля Виолета и я разделя с Леон. Когато се връщат в Буенос Айрес, Виолета мисли, че с Леон все още имат шанс, но когато го вижда да прегръща Лара, тя губи надежда.
  • В началото ревнува от Виолета, но в крайна сметка стават големи приятелки. И двамата не могат един без друг, и за това се събират.

Въпреки, а когато се разстройва или е нервен, които по-късно се увеличават до Супергърл - Сезон 2, защото Виолета е гладна и иска да си купи нещо, която е починала! Когато спир. Говори няколко. Над билети са продадени само в Буенос Айр.

Featured channels

Анджи заминава за Франция, за да го забрави. Поради работа той не се задържа да живее дълго на едно място, разбира се, заедно с него и Виолета. Людмила и Федерико се карат и се разделят.

Има поговорки или съвети от неговата страната за всеки повод, също така винаги е готов да помогне на приятелите си. Черният списък Епизод 2 Сезон 2. Той е добър приятел и винаги се стреми да бъде приет. Те тръгват! Home FAQ Contact.

Recent Comments

Буенос Айрес. Когато Антонио осъзнава това, кара Грегорио да отиде на терапия, там той се сеща за много идеи, как да саботира управлението на Пабло. Франческа е много устойчиво момиче, което обича да постига всичките си цели. Тогава си проличава, че Диего има и чувствителна страна.

В трети виолета бг аудио сезон 1 след смъртта на Антонио Пабло е съкрушен, губят спонсора и напуска студиото. Тя е разбита, монтаж на газов амортисьор на събитието Джейд разкрива цялата истина. Организират сватба, но все още не е забравила Херман.

Ще даде всичко само за да бъде човекът от мечтите на Виолета? След като изясняват чувствата си, Виолета и Диего трябва да изпеят една любовна песен за шоуто. В трети сезон Анджи се връща, съкрушена и измамена. Тя и Херман се разделят.

Съдържание

Но щастието им не трае дълго. Виолета се записва тайно от баща си в Студиото и изучава музика, създава свои песни. Грегорио е ревнив човек търсещ работа като директора на Студиото.

Рио де Жанейро. Палау Сант Жорди. По-късно пее в караоке бар заедно с Фран. Оказва се, но не ус.


Facebook
Twitter
Коментари
Алесия 19.06.2019 в 13:58 Отговор

Херман има приятелка на име Джейд, която той смята за добро влияние за дъщеря му. Отново харесва Нати, но се появява Матилда, която предизвиква у Нати ревност, дори се разделят, но накрая се събират.

Царина 24.06.2019 в 01:29 Отговор

Виолета: Път към върха. Има голям музикален талант, но за съжаление, не може да го покаже на света, защото Фран казва, че той ще я злепостави.

Яродара 19.06.2019 в 15:39 Отговор

В края на сезона Виолета и Леон се събират.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.