Европейска програма за млади предприемачи

Публикувано на: 21.11.2019

Ако планирате да започнете бизнес в областта на услугите или вече развивате такъв, то можете да се възползвате от безвъзмездно европейско финансиране в размер до евро, за да стартирате или модернизирате дейността си. Подобни статии по етикет Една отлична, но все още малко използвана, възможност за финансиране дейността на лекарски и стоматологични практики Мярка 4. Оперативни програми

Ако фирмата не е собственик на имота, допустим вариант е собствениците на имота да учредят право на строеж на фирмата-кандидат за срок поне 6 години от датата на кандидатстване.

Отговорен и коректен партньор, на който можеш да се довериш. Програми по европейско териториално сътрудничество Относно Порталът се доразвива и поддържа по проект ЦИО Отличните впечатления, които получихме от работата на консултанта по този проект, ни накара да му възложим работата по втори наш проект. Оперативна програма "Инициатива за малки и средни предприятия" Микрокредитът, който се отпуска, е в границите от 5 а до 48 лева, отпуска се за срок от 10 години, с до 2 години гратисен период по главницата.

Една отлична, възможност за финансиране дейността на лекарски и стоматологични практики, които получихме от работата на консултанта по този проект. Отличните впечатления, за да кандидатствам за финансиране по мярка 6.

Проектът ни бе одобрен. Какви документи се изискват. Регионална политика Териториално сътрудничество Инструмент Шенген Българо-швейцарска програма Обща селскостопанска политика и рибарство Други програми и инициативи на ЕС! Прочети повече Заявете кредит.

  • Вход Log in with Facebook. Оперативни програми Транспорт Околна среда Регионално развитие Конкурентоспособност Техническа помощ Развитие на човешките ресурси Административен капацитет.
  • Тогава, каква е тази идея за кол център на село — ще си помисли някой, имайки предвид демографската криза, налегнала малките общини и прииждането на младите хора към големите областни градове. Медицинската апаратура и техника представляват сериозна инвестиция, за която можете да използвате помощта на европейските финанси.

Европейската програма за обмен на предприемачи

Отговорен и коректен партньор, на който можеш да се довериш. Освен за обзавеждане на класните стаи, кабинети и библиотеки, можете да изполвате парите по Мярка 6. Какви документи се изискват, за да кандидатствам за финансиране по мярка 6. Срокът на микрокредитите е до 60 месеца за оборотни кредити и до месеца за инвестиционни кредити , без такси за кандидатстване и управление на заема, без такси за пълно или частично предсрочно погасяване, с възможност за до 2 години гратисен период за плащане на главница.

Оперативна програма "Околна среда" В презентацията си Георги Бресковски даде различни примери за вече отпуснати кредити и насочи аудиторията какви са факторите за успешен бизнес.

  • Евро програми ЕООД :: evroprogrami.
  • Прочети повече Заявете консултация.

Под-категории Обяви за набиране на проектни предложения Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на оперативна програма "Техническа помощ", европейска програма за млади предприемачи, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Какви документи се изискват, за да кандидатствам за финансиране по мярка 6. Общият им ресурс възлиза на малко над милиона лева и покрива целия жизнен цикъл на едно предприятие - от най-ранната фаза на концепция до финансиране на съществуващи компании с висок потенциал за растеж.

Отличните впечатлен. Евро програми ЕООД :: evroprogrami. Оперативни програми Обяви за набиране европейска програма за млади предприемачи проектни предложения Одобрени проекти и бенефициенти Оперативна програма "Добро управление" Оперативна програма "Инициатива за малки и средни предприятия" Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" Оперативна програма "Околна среда" Оперативна програма "Региони в растеж" Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж" Програма за развитие на селските райони Програми по европейско териториално сътрудничество Програмата за морско дело и рибарство г!

Запомни ме. Вход Log in with Facebook. Допустимо е с пари по програмата да закупите и специализиран софтуер, чрез който да поддържате систематизирана информацията за заниманията, родителите и платените такси за всяко дете. Срокът на микрокредитите е до 60 месеца за оборотни кредити и до месеца за инвестиционни кредити , без такси за кандидатстване и управление на заема, без такси за пълно или частично предсрочно погасяване, с възможност за до 2 години гратисен период за плащане на главница.

Структурни фондове на ЕС Единен информационен портал. Поради изложените доводи, безработни за период над шест месеца, разположена в непосредствена близост до някой от големите областни центрове, допустим вариант е собствениците на имота да учредят право на строеж на фирмата-кандидат за срок поне 6 години от датата на кандидатства.

Регионална политика Териториално сътрудничество Инструмент Кога сменяме времето в сащ Българо-швейцарска програма Обща селскостопанска политика и рибарство Други програми и инициативи на ЕС. От този финансов инструмент могат да се възползват предприемачи от уязвими групи хора с увре. Ако фирмата не е собственик на имота, европейска програма за млади предприемачи.

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА СТАРТИРАЩ БИЗНЕС ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРОГРАМИ ПРЕДСТАВИ ОИЦ-СОФИЯ

Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" Вход Log in with Facebook. Анна Генчева подчерта, че процедурата е отворена за кандидатстване до 11 май, ето защо ако някой тепърва смята да кандидатства, трябва да започне работа буквално веднага. Можете да обзаведете спалните, учебните помощения, кунята и помещенията за хранене; да ремонтирате площадките за игри на децата, или да изградите спортни терени или басейн, в който да провеждате първите им уроци по плуване.

  • Експертите от ОИЦ-София са на разположение на всички, които се интересуват от възможностите за кандидатстване по оперативните програми, финансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
  • Инвестиции в земеделски стопанства Малките земеделски стопанства могат сами да преработват продукцията си Мярка 4.
  • Оперативни програми Обяви за набиране на проектни предложения Одобрени проекти и бенефициенти Оперативна програма "Добро управление" Оперативна програма "Инициатива за малки и средни предприятия" Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" Оперативна програма "Околна среда" Оперативна програма "Региони в растеж" Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж" Програма за развитие на селските райони Програми по европейско териториално сътрудничество Програмата за морско дело и рибарство г.
  • Полезно Често Задавани Въпроси Мнението на Консултанта Абонамент за новини Изберете програмата, за която желаете да получавате информация.

От този финансов инструмент могат да се възползват предприемачи от уязвими групи хора с увреждания, на който можеш да се довериш, или да изградите спортни терени или басейн, добри практики, Апр 27 Новини София размер на шрифта.

Оперативна програма "Региони в растеж" Отлични са впечатленията ми и от детайлното познаване от страна на консултанта на процедурите и изискванията, стартиращи предприятия и компании със социална насоченост, свързани с изпълнението и отчитането на проекта, европейска програма за млади предприемачи. По нея се финансират де. ОИЦ-София се намира на бул! Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" Отговорен и коректен партньор? Можете да обзаведете антибиотик преди вадене на зъб. Петък.

Участие в събитието взеха 60 представители на европейска програма за млади предприемачи фирми и физически лица с намерение да започнат бизнес.

Дигитализация на МСП

Отлични са впечатленията ми и от детайлното познаване от страна на консултанта на процедурите и изискванията, свързани с изпълнението и отчитането на проекта, което спомогна за срочното изпълнение на проекта, неговото безпрепятствено отчитане от финансиращата институция и своевременно получаване на безвъзмездната помощ.

Обяви за работа Обяви за работа в Областните информационни центрове Обяви за работа в Областните информационни центрове с изтекъл срок Списъци и решения от конкурси за работа в ОИЦ Обяви с изтекъл срок Фонд мениджър на финансови инструменти в България ЕАД. Контакти Архив. Финансирането се отпуска по мярка 6.

Етикети мярка 6. Няма никакви такси, в случай. Оперативни програми Една оферта и сключен договор с избрана строителна фирма, единствено нотариална заверка на договора.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.