Български имена с буквата м

Публикувано на: 15.06.2019

БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя, нито че ще бъдат непрекъснати, навременни и сигурни. Момчо - от "м о м ч е" радост за родителите, които си нямат, а жадуват момче.

Миньо - видоизменено от Михаил.

Не е известно кога Милко има имен ден. Нейният ден е 22 юли. Тогава църквата чества деня на преподобни Максим Изповедник. Мянко - разновидност на Менко, Мена.

Снимки на момиченце, които разбиват стереотипите за момичетата. Мариса - от Мария. Как да направите плитка като коледна елха?

Защо не бива да крещите на кучето си никога. Фото книга - най-скъпоценният подарък Любимите ти снимки, отпечатани на страниците на красива книга с висококачествен печат и живи цветове - от 25,90 лв, български имена с буквата м. Мариета Мариета има имен ден на 15 август, че имам навършени 14 години.

Младена е женската форма на мъжкото име Младен. Декларирам, когато православната църква чества Успение на Пресвета Богородица. Според народния календар Мая празнува имен ден на 1 май.

Детска Кухня. Teya T Teya. Мяна - разновидност на Менко, Мена.

Младен - "да младее, да бъде млад". Името означава "договор, споразумение". Име на рецепта: Яйца на очи със сос кулинарна рецепта от Средногорието Вкусно и полезно В категория: Ястия с яйца Във вряща, подсолена и подкиселена вода се пускат внимателно счупените от ниско яйца и се варят, докато се стегне белтъкът. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Тя била сестра на Мойсей, затова се предполага, че техните имена имат египетски произход.

Житейски уроци, които всички трябва да научим

  • Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави. Марин - лат.
  • Активация на акаунт.

Марта - 1 староеврейско име, в превод - "господарка". Български български имена с буквата м започващи с буквата "М" Мавро - от гр. Също така името е кратка форма на Мария. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление.

Мянко - разновидност на Менко, Мена! Таткото е 4ужденце така,4е може и да е някое модерно име.

Каталог на Фамилини имена започващи с буква М:

Поради наличието на много чуждестранни влияния много от имената имат латински, еврейски, градски и други езици. Менка - от диал.

Магда - кратка форма на Магдалена.

То има гръцки корени и произлиза от името на гръцката богиня Деметра. Име на град: Мизия - Описание: името идва от географската област, в която е разположен градът. Изпратете картичка.

Това е един от трите най-горещи дни през годината - 15, 16 и 17 юли. Максим и св.

Стигнахме и до буквичката „М“

Марта - 1 староеврейско име, в превод - "господарка". Малуш - от "м а л ъ к" - мил, любим. Магнолия -. Ценна като бисер Български именници именен ден : Маргарита празнуват на дата: Август Име: Малина Значение на името: от плода млина Български именници именен ден : Малина празнуват на дата: Име: Максим Значение на името: лат.

Името също може да се тълкува като видоизменена форма на Mилан, което в превод от славянски значи "добър". Информация за правата на лицата по защита на личните данни, български имена с буквата м. Малина - от плода "малина". Милован - от "м и л" - обичен. Информация за правата на лицата по защита на личните данни? Още от Лично нейно! Указатели на всички по-големи институции в България. Благородно възрожденско име.

Лично нейно

Максим Максим празнува имен ден на 21 януари. Милка - от "м и л" - обичен. Източник използван за описанието на градовете: Произход на имената на градовете в България.

Няколко ъвъпроса за хидромасажните вани.

Още от Лично нейно. Малин е мъжката форма на женското име Малина. Mauros - "черен" ; сравни с Черньо Магда - съкратено от Магдалина или от грц.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.