Cs go deathmatch servers ip

Публикувано на: 16.06.2019

Не трвърдя, че съм добър, мрънкам само за незаслужения бан. То не че има вече хора да банва де ама все пак питам.

Аз вече не съм много сигурен в това негово твърдение!!!!!!!!! Но специално за DM сървърите ми е интересно с тази защита. Това ако ми го кажеш лично ще те призная иначе си оставаш една проста клавиатурна мишка. Освен това влизам и идва някакъв поляк с aimbot. После ще ревем защо сървърите са празни,защото който убие MITIO са хакери и трабва да се банват, а това го правят всички от сървъра.

Предния път похвалих тая защита ама се видя, че особено на Dust OnlY може спокойно да се цъка даже да имаш wallhack.

Мазниш ли се на големия Администратор максимус. Бате какво беше това чай в зелена бутилка ли беше от 0. Определено си почупиха енжина по-специално мрежовата частза да го направят console friendly.

Ако това е античийта то какво по дяволите. Аз не съм братовчед на Dje, cs go deathmatch servers ip. Ела в дупката да видиш сиренцето.

Освен това влизам и идва някакъв поляк с aimbot. Ами като сте толкова отворени да се съберем една зала д ви видя ще извикам сата и брончо и ще видим кой лагав кой не го ловят куршуми кои колко милисекунди имал и така нататък

A Forum Thread for Counter-Strike: Source

Не можеш да го промениш. Даже и не заслужава да му се отговаря. Според мен mitio е със умствен проблем. Тук бана е по-бърз. Казах ти да ми направиш видео където ти се виждат ръцети и екрана на HD и момент ав който те банва и това не получих

Напълно случайно беше Креми. Съвсем сериозно Ви говорех, но преди това ме банваше постоянно, че всеки с 10 бана от SMAC ще получава по 1 ден от мене. Откакто върнаха античийта не съм. Сега за всички .

И като превеждам сумата към банковата сметка какво се прави? Някакъв селски тарикат ще влиза и ще ръси че съм програмист wall и какво ли не без демота без никакви доказателства, а вие гагвате мен.

В момента в сървъраа Steve i Kevin ботове играят явно от Камбоджа защото единият е с 80 Лат другия

И още малко - Да, така че снимаме всичко ,което правим и да най-вероятно ще имаме банове Та не ми говори за каквото и да е било въртиш се както ти е удобно и на където ти е удобно и всички го знаем!!, както беше едно време 1, cs go deathmatch servers ip. Cs go deathmatch servers ip въпрос за ЕСЛ за редовни игри 5ци тренировки, Още от Quake седмичен хороскоп скорпион велида играя с този конфиг и не ми е окей "спейс" да скок.

Хора ,за да можем да сме адекватни трябва да тествам. Единствеено което съм пипал е cmdrate на .

Облик и език

Искам да се оплача,че за пореден път бях баннат без причина и то пак за 1 седмица, не знам просто какво да кажа Просто ако има някакви бъгове на защитата да се намери начин и да се оправят, защото не е нормално тези всичките баннати да са наистина хакери. Да не говорим, че съм със среден клас гейм мишка на добра компания в перфектно състояние и да трябва да сменям мишки само защото някаква програма не работи не ми се вижда рентабилно.

Моля някой админ да погледне ТУК. Лек ден

  • Нали ти викаше, че вас не ви банва да си търсели проблема играчите при тях!
  • Аз такъв образ не съм виждал.
  • Нищо че БАН листите им са като ферман.
  • И хайде наказание..

Преинсталирайте си играта и си я настройте само от самите и настройки без да вкарвате допълнителни неща и ще видите, че няма да ви банва. Сега това значи ли, cs go deathmatch servers ip, че не мога да стрелям. На половиначе и вие сте хакери или просто ревете тук в чата без демота и оплаквания в нужния разд. Поне ако те баннат няма ти е за първи път ти си свикнал нали лека вечер. Все пак точките са му фалшиви. Защо много от бели аспержи с бекон се оплакват от теб.

Просто защото си супер слаб играч и изгонихте още 5 6 човека на топ ниво.

Добре дошли

Стана ясно, че не съм хакер и има проблем който трябва да се намери, но се разминахме във времето за тестове и така остана работата, а дори си купих и нова мишка. Много са ми интересни такива където играят без звук и реват за другите че играят с програмки. Включва и си изключва хака по време на игра.

Гледам ти редовно клипчетата и се смея. Подарявам оригинална CSSимате по малко от 1 час Безплатно. Вземете настройте тая защита защото горят невинни хора!!.


Facebook
Twitter
Коментари
Гневота 23.06.2019 в 00:26 Отговор

По-добре да има малко но честни играчи а не да ставам пъдар на лекета!

Радил 24.06.2019 в 03:03 Отговор

Само не знам защо админите все още не са го гагнали защото аз такъв каруцар до сега в игра да псува и обижда не съм виждал. Едва ли ще искаш да ме видиш на живо за да разбереш дали съм момиченце на 10 год.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.