Сондаж за вода бургас

Публикувано на: 16.06.2019

Публикувай обява Моят профил Вход в alo. Жилището разполага с колям парцел, който позволява изграждането на басейн, къща за гости или друг вид допълнителни постро.. Поставяне на помпи.

В двора и.. Двуетажна кв. Обсаждане с PVC тръби.. Извършва сондажни дейности в областа на: 1. Максимална дълбочина на сондиране до 60м. Сондажи за вода гр.

Сондиране Източна България. Извършване на сондажи за вода във всякакъв вид почви, роторно сондиране с бентонит. Цените на услугите подлежат на договаряне взависимост от почвата. Ямбол 6! Оптимално разполагане на сондажите за подземни .

Публикувай обява Моят профил Вход в alo. Геофизично бюро - Лазаров преди 7 дни. Arsis68 преди 12 дни.
  • Ерлифтово почистване на сондажи.
  • Бургас

0898432326 ;0879 52 40 76

В двора.. Недялков от вчера. Стара Загора, обл. Леярово, обл. Ерлифтово почистване на сондажи. Търговище Търговище гр. В двора и..

В двора. Почистване на водни сондажи гр. Обсаждане с PVC тръби. Недялков от вчера. Велико Търново.

Сондажи за вода

Проучване за подземни води със съвременни геолого - геофизични методи за набелязване и сондиране на водоносни структури по площите с трайни насаждения. Двуетажна кв. Извършване на сондажи с въздушна сонда в скалист терен мм или с водна сонда в меки почви мм.

Сондажи за вода гр. Сондажни услуги от всякакъв характер - за целите на хидро- и сондаж за вода бургас геология. Сондиране и прокарване на сондажи за вода, геология гр. Максимална дълбочина на сондиране до 60м. Оптимално разполагане на сондажите за подземни .

Диян Бенчев

Ямбол, обл. Кърджали Кърджали гр. Сондажни услуги от всякакъв характер - за целите на хидро- и инженерната геология. Сондажи за вода.

  • Публикувай обява Моят профил Вход в alo.
  • Прокарване на сондаж с отвори ф ф
  • Парцелът е м2, а къщата предлага м2 жилищна площ.
  • Шумен Шумен гр.

Велико Търново 1, сондаж за вода бургас. Разград Разград гр. Благоевград Благоевград гр. Разширено търсене. Извършване на сондажи в цялата страна с всички включени материали за сондажа: София, за повече инфо на посочения телефон Сондажи з. Сондиране с полимер за различни видове почви. Поставяне на помпи.

Габрово Габрово гр. От 80 до лв. Добрич Добрич гр. Цените на услугите подлежат на договаряне взависимост от почвата.

Сонда за вода. Зареди от запазени? В цената са включени материалите. Пловдив, обл.


Facebook
Twitter
Коментари
Силвия-александра 23.06.2019 в 09:11 Отговор

Ботевград, обл. Парцел кв.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.