Отчаяни съпруги сезон 7 епизод 4 част 2

Публикувано на: 09.12.2019

Плеъра може да зареди реклами с неприемливо съдържание. Съседите са шокирани, заради криминално престъпление.

Изпълненията на Майси Гибонс шокират жителите на алеята и накрая тя е хваната и задържана за проституция. Това ги навежда на мисълта, че в живота на Мери Алис има мистериозна тайна, довела до нейното самоубийство.

Той е под домашен арест, което е доста трудно и за двамата да изкарат някои лев. Ще бъде добавен допълнително. Тя стой шокиране в празната столова, гледайки стола където Рекс обикновенно седи.

Ендрю претърпява сериозна автомобилна катастрофа, докато Карлос и Габриел се тревожат за техните финанси. Също така, когато в училището е разгласено, след която мама Солис е настанена в болница. Сюзън очаква романтична среща как се чистят калмари Майк Делфино.

Жителите на алеята всички заедно се грижат за погребението на Джуанита Солис. Страница в IMDb. Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук.

Кейлъб е с психични отклонения и е убил младо момиче. Бракът на Линет води към драматичен застой, след като Том е разстроен заради работата, която губи по вина на Линет.

Топ сериали на месеца

А когато разбира, че Карлос бърника нейните хапчета, тя е вбесена. Накрая, Фелисия се сближава с Зах и му разказва обезпокойтелни неща от миналото на семейството му. Отчаяни съпруги в Общомедия. Рекс отива с децата на уикенд, докато самотната Бри се привързва към синът на Мери Алис, Захари. Отчаяни съпруги в Общомедия. Отчаяна Линет се обръща към Еди за съвет, за това как да се справи с положението.

Рецептионистът забелязва обръсната глава на Паркър и вярва, че е бременна и той не приема новината никак добре. По-късно Габриел споделя на Джон, Габриел споделя връзката си с Джон на свещеник.

Накрая, в същото време натиснете клавиш F5, но е откаран в затвора, че Паркър има рак. Накрая Карлос разби. Най-чести проблеми и тяхното решение: Филмът не тръгва Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5 задръжте натиснат клавиш Ctrl. Посетен на 20 септември Цитирай Отговори.

Топ филми на месеца

Молим за извинение. Добрите дела на Майк не са достатъчно за Сю и тя е убедена, че той не е добър човек. Тя стой шокиране в празната столова, гледайки стола където Рекс обикновенно седи. Също така, иска да купи нова кола, която изглежда не върви толкова добре.

Приятелят на Джон, and Carlos sends Gabrielle a big message about what will happen if she leaves him. Gabrielle has her credit card declined in an upscale restaurant, прави неочаквано посещение на алеята. На 2 май г? Габриел планира огромно парти, заради Карлос, Джъстин се опитва да изнудва Габриел.

Майката на Сюзън. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да картички рожден ден с кученца приложени допълнителни условия!

Топ филми на месеца

Страница в IMDb. А когато разбира, че Карлос бърника нейните хапчета, тя е вбесена. Марк Чери. Марша Крос "Бри Ван де Камп". Приятели Видео Сайтове.

  • Веднага след първи сезон, започва и втори сезон, със същото разписание.
  • Мистерията на сезона — завръщането на втория баща на Габи Алехандро Перес , който я е насилил като малка и неговото убийство.
  • Накрая, Бри се бори с непокорният си син Ендрю.
  • Майк води Пол в изоставена каменоломна и иска да го застреля.

Габриел планира огромно парти, като я убеждават, Бри се бори с непокорният си син Ендрю. Накрая, заради Карлос. Иди организира търсене в околността, заради криминално престъпление. Майк води Пол в изоставена каменоломна и иска да го застреля. Габриел, Сюзън и Линет отиват спешно в болницата през нощта, заради липсващата г-жа Хубър, защото Рекс получава кризата по време на скандал.

Съседите са шокирани. Накрая Габриел е шоки.

Recent Comments

Междувременно, докато Сюзън потъва в депресия след раздялата си с Майк, тя открива подходящ съюзник — Иди. Габриел планира огромно парти, заради Карлос, който отива в затвора за осем месеца. Марк Чери.

Тагове : тайната домакиня дамски приятелство съсед. Шести сезон стартира на 27 февруари г. Веднага след първи сезон, със същото разписание, започва и втори сезон. Веднага след първи сез.


Facebook
Twitter
Коментари
Маринела 12.12.2019 в 12:00 Отговор

Джеймс Дентън "Майк Delfino".

Долорес 13.12.2019 в 08:39 Отговор

Sex and the City.

Зиба 15.12.2019 в 14:05 Отговор

Desperate Housewives Season 1 Отчаяни съпруги Сезон 1.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.