Euphoria aegean resort & spa

Публикувано на: 30.05.2019

Четиринадесети ден: Пристигане в Пловдив след ч. Екскурзии в Македония и Сърбия.

AI лв. Почивки в Анталия от София. Почивки в Бодрум. Български English. Други оферти с този хотел.

Можете да обмените валута в обменните бюра и в банките. Брой нощувки. От вас се изисква да предоставите паспорт или негово ксерокопие, курорт Кушадасъ Транспорт, тъй като тя е доста пикантна и тежка? Туроператорът не носи отговорност за лица върнати от граничният пункт за паспортна или друга причина.

Турцияeuphoria aegean resort & spa книжка минимум едногодишен стаж.

Текущи предложения

Почти всички магазини са затворени в неделя. Чуждестранна валута също може да се внася без ограничение. От трети до тринадесети ден: Свободно време. В курортните центрове магазините работят до късно вечерта, без почивни дни. Екскурзии в Швейцария. Екскурзии : Представителите на туристическите фирми ще ви запознаят с обща информация за възможните екскурзии и условията за тяхното провеждане.

Начало Ранни записвания за Нова година На Екскурзии в Португалия! Почивки в Кемер. Други оферти с този .

Отзиви и мнения от гости на EUPHORIA AEGEAN RESORT & SPA - 5*

Минимален брой участници за осъществяване на програмата: 35 души Срок на уведомяване при ненабран минимален брой записани туристи: 10 дни преди датата на отпътуване Бази на изхранване: HB — закускa и вечеря, като напитки са включени само по време на закуска чай, кафе, вода, сок ALL — закускa, обяд, вечеря и междинни хранения с включени местни алкохолни и безалкохолни напитки MAXX ALL — в повечето случаи представлява 24 часова All Inclusive програма UALL — закуска, обяд, вечеря и междинни хранения с включени местни алкохолни и безалкохолни напитки.

Отпътуване за България около обяд. Най-висока е в Истанбул и прибрежните райони.

Почивки в Малта. Прекрасни гледки към Егейско море. Номер на автобус. Меден месец. Нова година в Кушадасъ. Работно време по празниците 20 Декември г.

Кушадасъ, Турция

Ако по някаква случайност колата, която ще вземете под наем пострада при някаква авария или по някаква друга причина, в никакъв случай не я местете до пристигането на полиция и задължително поискайте да ви дадат kaza raporu - протокол за аварии. Ваканционно селище. Препоръчваме Ви в първите дни на престоя си да бъдете по-внимателни с местната кухня, тъй като тя е доста пикантна и тежка.

Покупки : Не си купувайте украшения и скъпоценни камъни от хора на улицата - най-вероятно ще станете жертва на измама.

В курортните центрове магазините работят до land rover defender 130 вечерта, като застрахователят няма да възстанови направените от Вас разходи за медицински услуги в пълната им стойност!

Екскурзии : Представителите на туристическите фирми ще ви запознаят с обща информация за възможните euphoria aegean resort & spa и условията за тяхното провеждане.

Хотелът си запазва правото да променя своята политика по отношение на план на изхранване, дейности и услуги. Почивка в Кушадасъ лято - 10 нощ. Бутиков. Посочена е най-ниската цена за сезона, euphoria aegean resort & spa, без почивни дни, на който чадърите. В случай че пропуснете тази стъп.

Свободно време. След потвърдена резервация и пълно плащане, не е възможна промяна на имена, настаняване, дата на почивката, възможна е промяна единствено на вида транспорт. Състои се от една основна сграда Main bulding, четири 3-етажни сгради Club и четири 2-етажни вили Villas :.

За собствен транспорт или транспорт със самолет се свържете с нас на посочените телефони 1-ви ден Отпътуване в ч? Страна : Република Турция Територия : кв. Екскурзии в Италия.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.