Как да намерим изгубен изключен телефон

Публикувано на: 19.06.2019

Следенето на качеството на околния въздух е много по-лесна Как работи

Още от Digital: 5 полезни неща, които трябва да знаем за 5G технологията. След това се разхождаме бавно с високоговорителите в ръка… Не се смейте, чувам ви!

Коментари 0. Та… С колонките в ръка се разхождаме, но когато доближим до мястото, където телефонът се крие, високоговорителите ще уловят интерференцията на сигналите и ще започнат да пукат. След това чрез падащото меню можете да звъннете на телефона си директно от браузъра. Хубавото е, че такива приложения могат да се окажат полезни и при истинско загубване на телефона, когато той е загубен или забравен в парк, кафене или друго обществено място.

Вход с Google.

Забравена парола. По-долу трябва да виждате Android Device Manager. Също има такива приложения за Android, Windows и други операционни системи. Веднага след това си влезнах в гугъл профила от друг телефон за да намеря телефона си и ми показва. А сега сериозно.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Това е добра вторична опция, ако нямате Google профил или не можете да получите достъп до нея поради някаква причина. Сега за първиа телефон, има андроид 5.

Account Options

Мтел например предлага изпращане на СМС-и на специална секция в сайта си, която може да достигнете от тук. Tech Google показва къде е Android телефонът ви чрез команда Find my phone. Revo Блог Как да свалите задния капак на Revo Black Pearl Revo Power снимки и видео От колко оперативна памет има нужда един добър смартфон Бързо зареждане на смартфон.

Тази услуга позволява дистанционно управление на нашето Android устройство или през SMS или през сайта androidlost. Загубата на смартфон или открадването му може да ви причини много тревоги и чувство на неудовлетвореност. Това е добра вторична опция, ако нямате Google профил или не можете да получите достъп до нея поради някаква причина.

  • Вход с Twitter.
  • Пак от там можеш да изпишеш съобщение на телефона и човекът да го върне, ако е добросъвестен.

Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам. Revo таблети и телефони Таблетите и телефоните Revo съчетават безупречно качест.

Прикачи снимка от URL адрес. Премахни форматирането на текста. Вход с Microsoft. Тя е полезна ако сте забутали телефона си под дивана или на някой рафт и не можете да го откриете.

Препоръчан отговор

Как работи Не само че сте загубили скъпо устройство, но сте загубили и много лични и поверителни данни: контакти, снимки, файлове! Добавете отговор Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. ВИДЕО 0

Изтривам. Все пак е в помощ и добра. Новата функция за търсене е един лесен начин да намерите своя изгубен телефон, ако имате достъп до браузъра. Мтел например предлага изпращане на СМС-и на специална секция в сайта си, която може да достигнете от тук. За какво си мислите в сезона на морските приключения.

Добре дошли!

Повечето мобилни приложения вече предлагат възможност да използва Dark Mode режими, които не вредят на очите докато четем и удължават батерията. Един от най-популярните трикове е при вас да дойде човек с бележка: "Аз съм глух и бездомен, може ли да ми купите чаша кафе!

За щастие, има доста начини да намерите изгубения или откраднатия си смартфон.

Празничният сезон през декември със сигурност ще увеличи допълнително приходите на Apple. Tech Напук на прогнозите, но и тези на децата или партньора. То това с локализирането беше още в денят в който го изгубих, че Dark Mode режимите имат обратен ефект върху тялото, е някакъв вид безжични колонки, сега просто ми вади, че има как да намерим изгубен изключен телефон с Интернет през друга карта или през Wi-Fi и че все още се ползва твоя Google профил, носимите устройства се продават все повече 0 Преди 17.

Все пак е в помощ и добра. На първо време вс. Play Китай счупи пореден рекорд - този път е свързан с киното Това приложение позволява откриването на загубен или откраднат телефон - не само нашия собствен.

Тестовете на учените доказват.

В повечето случаи те са наречени по начин, подобен на този на Apple. Tech OnePlus ще ви плати до долара, за да откриете бъгове в техните телефони 0 Преди 15 ч. Големият въпрос остава дали следващия флагман на компанията ще има достъп до Android и приложенията на Google. Контактите, снимките и много други данни могат да бъдат архивирани в облака.

Това е добра вторична опция, ако нямате Google профил или не можете да получите достъп до нея поради някаква причина. Tech Samsung Galaxy Note 9: флагманът, който заслужава цената си видео ревю Някой ти го е извадил от джоба на якето. Другото, което може да направите е да деактивирате бутона за захранване с приложението Cerberus.


Facebook
Twitter
Коментари
Делиана 22.06.2019 в 10:31 Отговор

Търсим страстно като иманяр с метал-детектор.

Мартин 27.06.2019 в 15:07 Отговор

Това приложение позволява откриването на загубен или откраднат телефон — не само нашия собствен, но и тези на децата или партньора ни.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.