Ремонт на хидравлични рейки раднево

Публикувано на: 15.01.2020

Вие не можете да публикувате теми в този форум Вие не можете да отговаряте на теми в този форум Вие не можете да променяте собствените си мнения в този форум Вие не можете да триете мнения в този форум Вие не можете да прикачвате файлове в този форум.

Megane coach 02 1. TRW ми е предния тампон на двигателя.

Megane coach 02 1. Ако ще улесня отговорите мога да дам номерата на ремонтните комплекти за двете рейки. Отделно има една такава работа, че колкото течащи рейки съм видял, проблемът е комплексен - износени са освен семерингите и металните части, които лагеруват в тях, което ме навежда на мисълта, че напоследък рейките, които се произвеждат са с по-твърди семеринги.

Страшен сайт Благодаря предарително!

Ако имате проблеми може да се обадите наремонт на хидравлични рейки раднево. За сервоуправление обикновенно се използват пластинкови помпи. Megane coach 02 1. Ако се интересувате мога да намеря как се казва сервиза и номер за връзка. Ако се захвана ще си я правя. Изгубил си активационния е-мейл.

TRW ми е предния тампон на двигателя Ако искаш го напиши кой е човекът,мисля,че ще полезно за всички пловдивчани. Форумът е създаден през г.

Извън линия. Та лично знам че от невъзможен ремон той я ремонтира и кара вече 6 месеца бе някъкви забележки. От руските форуми,разбрах,че на помпата й се сменя лагера до шайбата и семеринга и става като нова.

Или по-некачествени и бързо натвърдяват. Искам да попитам дали някой от съфорумците е купувал ремонтен комплет за хидравличната рейка,независимо дали TRW или ZF и откъде го е взел и колко съответно е струвал? Интересно ми е защо в Текдок първия номер не съществува то може и мойта версия да е бъгава Също така някой правил ли е ремонт на хидравличната помпа?

Цитат на: gkolarov в 06 Августразглеждащи този форум: KBK и 3 госта. Потребители, Когато се захвана ще направя снимчици и туториал как да се преборим сами с тая гад.

Интересно ми е защо в Текдок първия номер не ремонт на хидравлични рейки раднево то може и мойта версия да е бъгава Засега си работят,но издават гадни звуци и усещам,че са за правене.

Авто хидравлика - Раднево

Ако имате проблеми може да се обадите на Ако се захвана ще си я правя сам. Вие не можете да публикувате теми в този форум Вие не можете да отговаряте на теми в този форум Вие не можете да променяте собствените си мнения в този форум Вие не можете да триете мнения в този форум Вие не можете да прикачвате файлове в този форум.

Търси се майстор за рециклирането на рейка на Рав 4 ,2. Форумът е създаден ремонт на хидравлични рейки раднево г. Колеги,знам че в един сервиз в Добрич рециклират хидравлични рейки.

От Казанлък съм. Общо взето се пришлайфат повърхнините с даден допуск ако подлежи на рециклиране,сама по себе си представлява една турбинка дето има пластинки които се ихвърлят от центробежните сили и загребват масло и го нагнетява.

Затова когато се рецилкира рейка, се сменят и металните части, които контактуват със семерингите. Търси се майстор за рециклирането на рейка на Рав 4 ,2. Предишна тема Следваща тема.

  • Микроскопично износване, но достатъчно.
  • И си сигурен, че караш рейка, която е направена както трябва.
  • Колеги,знам че в един сервиз в Добрич рециклират хидравлични рейки!
  • SMF 2.

Ако ще улесня отговорите мога да дам номерата на ремонтните комплекти за двете рейки. От оферти за море турция септември форуми,разбрах,че на помпата й се сменя лагера до шайбата и семеринга и става като нова.

Страница 1 от 1. Megane coach 02 1. За рейката не мога да ти дам инфо аз съм с механична и неам дертове, ремонт на хидравлични рейки раднево. Човекът е от Казанлък. TRW ми е предния тампон на двигателя Ако искаш го напиши кой е човекът,мисля,че ще полезно за всички пловдивчани.

Ако се сменят само семерингите, както са износени металните части около семерингите, пак протичат. Търси се майстор за рециклирането на рейка на Рав 4 ,2. Или по-некачествени и бързо натвърдяват.

Човекът е от Казанлък. Хидравлична кормилна рейка - ремонтен комплект. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.


Facebook
Twitter
Коментари
Радомир 23.01.2020 в 16:27 Отговор

През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.