Как се съхранява кърма

Публикувано на: 12.02.2020

При всички случаи разклатете добре преди употреба и знайте, че някои от защитните свойства на млякото могат да се загубят поради въздействието на микровълните. Тортиколис - извита шия при деца. Планиране Зачеване Планиране 1-ва седмица 2-ра седмица 3-та седмица 4-та седмица 5-та седмица 6-та седмица 7-ма седмица 8-ма седмица 9-та седмица та седмица та седмица та седмица та седмица та седмица та седмица та седмица та седмица та седмица та седмица та седмица ва седмица ра седмица та седмица та седмица та седмица та седмица ма седмица ма седмица та седмица та седмица ва седмица ра седмица та седмица та седмица та седмица та седмица ма седмица ма седмица та седмица та седмица ва седмица ра седмица Бременност 1-ви месец 2-ри месец 3-ти месец 4-ти месец 5-ти месец 6-ти месец 7-ми месец 8-ми месец 9-ти месец ти месец ти месец ти месец Бебе Дете до 7 години Дете до 7 години Дете над 7 години Дете над 7 години.

Кърмене след операция — увеличаване или намаляване размера на гърдите. Ако бебето ви често оставя бутилките недовършени, по—добре му предлагайте по—малки количества. Преди да започнем обаче, прочетете и статията ни за хигиената на гърдите — ще е полезна за вас и вашето бебе! Каквато и да е ситуацията при вас, със сигурност поне веднъж ще ви се наложи да запазите изцедена кърма за по-късно. В крайна сметка бактериите са това, което ще развали кърмата, но има някои начини да се забави този процес чрез правилно съхраняване на кърмата: — Ограничете количеството бактерии, които се попадат в млякото чрез поддържане на оптимално чисти условия: винаги мийте ръцете си, помпените части и бутилките или контейнерите преди да изпомпите и съхранявате млякото — можете да използвате удобни еднократни пликчета за съхранение вместо бутилки и контейнери.

Белег от секцио след раждането - как да го заличим. BG 0 коментара? Повишена температура при кърмачето под 3 месеца - какви изследвания са необходими. Правилно размразяване на кърма 5 Кърмене. Токсичните замърсители допринасят за затлъстяването.

В какво да съхранявате кърмата

Чрез изцеждането се намалява изтичането на кърма от гърдите при хиперлактация. Сватбени обувки от Brian Atwood А колкото на по-студено се съхранява, толкова по-дълго е годно за консумация. Но бих редуцирала срока на съхранение- то есть вместо да я пазя 6 месеца бих гледала да я използвам по-скоро. Ако искате да добавите прясно изпомпена кърма в контейнер с вече поставено в хладилника мляко, не е препоръчително.

Алкална диета за плосък корем и стройно тяло. Не се притеснявайте, ако отделните порции кърма не си приличат.

Понякога мазнините, толкова по-дълго е годно за консумация, които се съдържат в млякото може да се отделят по време на претоплянето. Ако сте се опитвали да се изцеждате, как се съхранява кърма, че кърмата ви е мал. А колкото на по-студено се съхранява. Всички права запазени? Регистрирайте се?

В най-общи граници сроковете за съхранение на изцедена кърма са следните:

Ако имате комбиниран хладилник и фризер, времето за съхранение е по-добре да бъде по-кратко заради колебанията в температурите при честото отваряне на вратите. Тема на седмицата:. Те може да се вдигнат най-отгоре или да се уталожат по стените на контейнера.

Прясната кърма може да се съхранява на стайна температура в продължение на 6 до 8 часа. След размразяване кърмата трябва да се използва или в противен случай се налага да я изхвърлите, как се съхранява кърма.

Изхвърлете неизползваната кърма? Фризер за дълбоко замразяване тип шкаф или вертикален. При стайна температура кърмата може да се съхранява до 6 часа.

Съхранение на вече изцедената кърма

Когато се налага да сте разделени от бебето, единственото решение е изцеждане на кърмата с помпа. Най-добре е да размразявате и да затопляте майчиното мляко бавно. В този случай би трябвало да следвате препоръките за съхранение, базирани на времето и датата на първоначално изцеденото мляко.

От друга страна кърмата може да приеме различни цветови нюанси. Как да изцеждате кърма Ако планирате да се връщате на работа или се налага да се бъдете отделена от бебето си за по-продължително време, можете да изцеждате кърмата си, за да осигурите на своето бебе ползите от кърменето, дори когато не сте до него.

Pencil Vs Camera. Въз основа на наличните доказателства, след като бебето започва да пие кърма от бутилката, то може да се предложи най-късно на следващото хранене не повече от 2 ч по-късно, тъй като кърмата е среда. Мила Йовович - стилна и красива.

Много благодаря на lilfi за чудесния и бърз превод. Ще има ли истинска Национална болница за децата на България? Ако бебето не си е довършило кърмата и как се съхранява кърма останало недопито м, как се съхранява кърма. С използването на този сайт приемате условията за ползване.

Не е необходимо те да са изваре.

Най-четени

Млякото трябва да е с температурата на тялото или по-хладко. При всички случаи разклатете добре преди употреба и знайте, че някои от защитните свойства на млякото могат да се загубят поради въздействието на микровълните. Размразяването на кърма става, като порцията се остави през нощта в купичка в хладилника, за да се размрази бавно.

Правилно размразяване на кърма 5 Кърмене. Но размразена кърма е по-добре от АМ. Един от начините да се предпази млякото от толкова бързо разваляне е да се спре разграждането на мазнините чрез варенето му точно преди да бъде съхранено.


Facebook
Twitter
Коментари
Стамяна 12.02.2020 в 16:20 Отговор

От самото начало на кърменето е добре, след като нахраните своето бебе, да доизцедите гърдите, за да стимулирате производството на мляко. Когато събирате изцедена кърма от различни изцеждания за деня, е важно да оставяте новата порция да се охлади в хладилника, преди да я прибавите към студената.

Тедрадка 18.02.2020 в 06:54 Отговор

При изцеждане с помпа, както и на ръка усещането е различно от сученето на вашето бебе, и е необходимо известен опит и малко практика, за да свикнете да изцеждате мляко. Осиновяване Какво е осиновяване?

Кръстин 19.02.2020 в 14:27 Отговор

Четвърти месец Голямото кърмене

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.