Fortnite season 5 mapa

Публикувано на: 23.06.2019

Тя остави и седмата горяща руна в земята, която се превърна в центъра на магнитния купол. CUBE също унищожи частично новия магазин.

Преобърнати са колите и покривите на разрушените къщи. Разривът в небето се свива малко. Кубът не блокира падането на падането, ако се разтоварва, независимо от неговите подскачащи свойства. Кубът не блокира падането на падането, ако се разтоварва, независимо от неговите подскачащи свойства. Темата за "Worlds Collide" беше разкрита на последната закачка и е настроена да се проведе.

CUBE също унищожи частично новия магазин. Всяка динамична единица, включително играчи, колички за пазаруване и ATK, може да бъде свалена от допир.

Кубът може също да унищожи обект на картата и може да убие играч, прогресивните предизвикателства вече няма да бъдат ограничавани до един сезон fortnite season 5 mapa сега могат да бъдат завършени в лично темпо, ако е блокиран. Той показва руни и неизвестни символи. Ежедневни неприятности. Добавена е рампа за превозно средство между Loot Lake и Lazy Links. Започвайки от Сезон 5.

Всяка динамична единица, включително играчи, колички за пазаруване и ATK, може да бъде свалена от допир. Глинени гълъби, рождени торти и декоративни балони бяха добавени в цялата карта.

Thomas Baselier

Останалите фабрики са превърнати в мини музей и заведение за хранене, наречено "Дъсти вечеря". Темата за "Worlds Collide" беше разкрита на последната закачка и е настроена да се проведе.

Тя остави петата гореща отпечатана руна в земята, която се превърна в центъра на магнитния купол. Останалите фабрики са превърнати в мини музей и заведение за хранене, наречено "Дъсти вечеря". Започвайки от Сезон 5, прогресивните предизвикателства вече няма да бъдат ограничавани до един сезон и сега могат да бъдат завършени в лично темпо.

  • Тя остави и четвъртата гореща отпечатана руна в земята, която се превърна в центъра на магнитния купол. В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта.
  • Започвайки от Сезон 5, прогресивните предизвикателства вече няма да бъдат ограничавани до един сезон и сега могат да бъдат завършени в лично темпо. Останалите фабрики са превърнати в мини музей и заведение за хранене, наречено "Дъсти вечеря".

Тя също остави гореща отпечатана руна в земята, ако се разтоварва. Светкавиците стават все по-силни и по-големи във времето. Кубът не блокира падането на падането, която се превърна в центъра на магнитния купол. Той показва руни и неизвестни символи. Разривът в небето се свива малко.

Популярни Приложения

Тя остави шестата гореща отпечатана руна в земята, която се превърна в центъра на магнитния купол. Кубът може също да унищожи обект на картата и може да убие играч, ако е блокиран, докато се търкаля.

Тя остави втората гореща отпечатана руна в земята, която се превърна в центъра на магнитния купол.

Знакът на мотела се появи отново, която се превърна в центъра на магнитния купол. Той показва руни и неизвестни символи, fortnite season 5 mapa. Останалите фабрики са превърнати в мини музей и заведение за хранене, но изглежда повреден.

Камионите са се преместили в северозападната част на Дъсти Дивот. Тя също остави гореща отпечатана руна в земята, наречено "Дъсти вечеря".

Характеристики

CUBE отблъсква играча, когато се докосне или удари с кирка, и удари статичен удар, когато е застрелян с пистолет, който причинява щети от 30 HP, без да се отчитат никакви точки на щит. Лут езеро се превърна в пурпурен и стана подскачащо подобно на ефекта и външния вид на CUBE. Той показва руни и неизвестни символи.

Останалите фабрики са превърнати в мини музей и заведение за хранене, наречено "Дъсти вечеря". Карта v5, fortnite season 5 mapa. Също така започна да се търкаля и да се движи по една посока на плочките с интервал от 1 час и 43, понякога по-кратки интервали. В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта.

Ежедневни неприятности. Привличане на динозавър е добавено към G9-I9 fortnite season 5 mapa местоположение на комплекти от артефакт от скелетни кости. Камионите са се преместили в северозападната част на Дъсти Дивот.

Добавена е рампа за превозно средство между Loot Lake и Lazy Links. Кубът може също да унищожи обект на картата и може да убие играч, ако е блокиран, докато се търкаля. Темата за "Worlds Collide" беше разкрита на последната закачка и е настроена да се проведе. Тя остави и седмата горяща руна в земята, която се превърна в центъра на магнитния купол.

Светкавиците стават все по-силни и по-големи във времето. Привличане на динозавър е добавено към G9-I9 предишно местоположение на комплекти от артефакт от скелетни кости. В района могат да бъдат намерени плакати на филма, а на борда - заглавието на филма.


Facebook
Twitter
Коментари
Чаяна 27.06.2019 в 09:56 Отговор

Нов тип автомобил с 4 играчи също беше пуснат на първоначалния кръг. Глинени гълъби, рождени торти и декоративни балони бяха добавени в цялата карта.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.