Качване на игри на хакнат ps3

Публикувано на: 21.02.2020

Здравей, заради файловата система на флашката. Нужно е само конзолата ти да е вече с CFW и да си я ъпдейтнеш.

Може да използваш външен USB Хъм с външно захраване, за това се сещам. Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Иначе — никакъв. Ако си взема оригинален диск и подкарвам игрите с диск в конзолата, дали ще се оправи бъга? Email never published. Здравейте имам следния проблем пс3 с последната версия хак слагам на форматиране външен диск фат 32 игра започвам да я копирам във вътрешния и по едно време зацикля и това е на почти всички игри. Този клип ми помогна и ми отърва мъките!!!

Здравейте, ако е разлепян - означава че тази конзола е незабравима сезон 3 епизод 177 вътре и това е рисково за вас, ако зареждате джойстик през това време, другия качване на игри на хакнат ps3 гб, може мястото на запитването да не е в тази тема за което се извинявам В момвнта играя Drakengard3.

Или ако е възможно да реша по друг начин това крашване? ДА не би хардовете да му идват голе. Съ. Обръщайте внимание и на стикера на конзолата .

Или директно да инсталирам нов?

С намален обем и размер са и хард дисковете им са , , , Gb. Изведнъж се случи и не знам на какво се дължи. Radi Как да изтрия игра само с delete на самата игра или има някаква друга тънкост. Като продължите присъствието си в сайта, се съгласявате с използването на споменатото. Второ не създаваш папка на игрта, а копираш готовата такава. Pesho

Зависи какъв фирмуер имаш, качване на игри на хакнат ps3, ако е обикнове -. Предполагам ги минаваш с PS3Spliter,след това като я пуснеш с мултиман трябвада ти поиска да копираш големия файл на харда на конзолата, няма друг начин да тръгне.

Ако свързваме конзолата по Wi-Fi има вероятност прехвърлянето на игра да отнеме часове наред. Янис Когато пъхна флашката утивам на снимки и снимката на играта е там утивам на музика песните са. Последния multiman го нямам.

XBOX360, PS3, Wii, PS2, PSP хакване и игри Жоро 0877832608 скайп PS3dreambg

Dizzel Martin Те повечето игри са 9 до 14 гб.

Поради тази причина USB флаш-паметта е по-подходяща за тази задача? Цялата процедура за стартиране се състои от няколко стъпки. Преди месец си взех конзола пс3 с хак и имам само 3 игри,какво ли не опитах … нова не мога да подкарам и качване на игри на хакнат ps3 е … изписва ми грешка какво да препарати за унищожаване на троскот. Имам проблем когато сложа игра на харда си тръгва нормално,но когато се пробвах да кача фифа 17 и като я пусна от multiman изписва game quit no request event и отива в нормалното меню.

Здравей ,след разцепване има ли нужда от съединяване на файловете в конзолата или Multiman сам си ги разпознава.

Аз имам 1. И аз имам същия проблем но аз съм с Irisman Cfw Rogero 4. Получава се папка с играта, която вече е в чист вид и може да се качи върху конзолата.

Последния multiman го нямам. Благодаря за отговора!

Страннен проблем? Слагам отметка на файла,но не тръгват. Здравейте, мога ли да инсталирам ихри на флашка и да ги пускам от. Може да ги вземете. Сега изключете готовото флаш устройство от компютъра и можете да продължите работа с конзолата. Светослав Точно това исках някои да ми потвърди.

About ps3dreambg

Това нормално ли е? Denio Имам проблем, качвам играта с FTP, след това влизам в настройките и отбелязвам BD mirror след това пускам играта от Multiman и изкарва ме в основния сектор Game, но играта я няма.

Здравей ,след разцепване има ли нужда от съединяване на файловете в конзолата или Multiman сам си ги разпознава. To find out more, see here: Cookie Policy.

Благодаря отново и съжалявам за тъпите въпроси. Благодаря ти всичко тръгна просто папките не са били правилно сложени.


Facebook
Twitter
Коментари
Павуна 01.03.2020 в 16:55 Отговор

От един месец все ми прави някакви чалъми ,и все си мислех че е нещо от мултимана и прочие ,но май не е вчера сложих най новият който излезе в арена и пак го прави същото мисля че има хардуерен проблем това го правих няколко пъти Restore File System — Прави опит да се поправи информацията на хард диска, всички ако има коруптед файлове ще бъдат изтрити.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.