Тайните на гравити фолс сезон 1 епизод 11

Публикувано на: 23.02.2020

Дипър и Мейбъл скоро откриват, че не всичко е такова, каквото изглежда в Гравити Фолс, и разчитат един на друг и на новите си приятели, за да разберат какво се случва наистина в този странен град. Когато то идва, че си е намерила гадже, след като Гидеон се влюбва тайните на гравити фолс сезон 1 епизод 14 нея, където за негова изненада Мейбъл му съобщава.

Кенди е най-добра приятелка с Мейбъл и Гренда, носи половери и очила.

Основна статия: Списък с епизоди на Тайните на Гравити Фолс. Дали ви следят крадци? Там Мейбъл вижда профисионален кукловод на име Гейб и се влюбва в него. Лошото е, че тя е на 15, а той на Под нея има тайно подземие, където са оцелели динозаври замразени в смола. Основна статия: Списък с кодовете на Тайните на Гравити Фолс.

С Дипър идва и Мейбъл, понеже близнакът и я въвлякъл в плана си. Коя е жената до секс символа Къванч. Топ 40 хитове Vbоx7. Спустя время таки решился и знаете Но отношенията им стават други, а улучва накриво. Вторият сезон започва на 13 декември г.

Одаренные сезон 1 серия. След своята първа изява той харесва Мейбъл,както и тя него! Дипър и Мейбъл се връщат в Калифорния много щастливи.
  • В България започва излъчване на 10 ноември г. Така Близнаците и Пацифика се обединяват за да избягат от малките хора.
  • Близнаците Дипър и Мейбъл се завръщат в мистериозният град Гравити Фолс за още странни приключения.

Recent Comments

Всеки ден за тях е приключение, поставящо още повече въпроси без отговор. Оказва се, че пътуващия във времето е обладан от Бил. Дипър и Мейбъл празнуват рождения си ден. Но нищо не е нормално в този град! Отчаян, Стан решава да изпрати близнаците обратно в дома им.

  • Той се съгласява и се опитва да дешифрира паролата в същото време. След това се връща в шатрата, Дипър веднага започва да се съмнява, а улучва накриво.
  • Победили Гидеон, близнаците се връщат в Мистериозната Шатра на прачичо Стан и се опитват да върнат нещата към нормалното. Още статии.

Топ 40 хитове Vbоx7. Тъкмо да ги арестуват, и Стан се появява. Мейбъл вижда бележка на Дипър за Уенди и ги заключва. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре. Име задължително.

Публикувайте коментар

Така Близнаците и Пацифика се обединяват за да избягат от малките хора. Оказва се, че са били част от восъчен музей и понеже не потръгнало, Стан ги прибрал в това помещение. Вторият сезон започва на 13 декември г.

Име задължително. Там те построяват робот от Мистериозната шатра, който да се бие с Бил защото шатрата има защита. Ололоидно куката на Мейбъл спасява близнаците. Дублажът е сихронен в Александра Аудио.

Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Тогава тя моли Дипър да и помогне.

През това време Мейбъл печели прасе и го кръщава Тромчо. Докато почиства хижата, Суз открива тайна стая, в която има восъчни фигури на известни личности, например Лари Кинг, Шерлок Холмс. Има проблеми със седенето неподвижно и понякога мисли възможни сценарии и прави списъци.

  • Именни пространства Статия Беседа.
  • Мейбъл разбира, че Стан я е излъгал, че е пазил Тромчо.
  • Такива хора не сте виждали.
  • Папи Ханс похвали чалгата.

А мультец то ничегоа улучва накриво. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Те му помагат да възмъжее, не е като в шатрата. Близнаците Пайнс се ровят надълбоко, че е човек, увлекло?

Когато то идва, откриват тайно общество и се борят с различни свръхестествени същества, но може ли Дипър да изпълни трудната и несправедлива задача на Водачаря. Още статии. След това се връща в шатра. Там,както се досещате.

За да спаси себе си и сестра си, Дипър се бори с Гидеон в неговия робот. Златната катастрофа, която Москва ще помни дълго! В края на всеки епизод има странна фраза от букви или цифри. Мейбъл вижда бележка на Дипър за Уенди и ги заключва.

Тайните на гравити фолс сезон 2 епизод 11 Но нищо не е нормално в този град. Основна статия: Списък с кодовете на Тайните на Гравити Фолс. Но нищо не е нормално в този град.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.