Проверка на снимка за зелена карта

Публикувано на: 29.06.2019

Откажи Изпрати. Не се изискват никакви такси. Електронната система на програмата E-DV ще бъде отворена за регистрации от 12 ч.

В България не съществува документ, издаден от съда, удостоверяващ законна раздяла между съпрузите. Гарантира ли се спечелването или увеличава ли се шанса за спечелване на участник, който използва онлайн системата? Декларирам, че имам навършени 14 години. Баща, загубил сина си в Стара планина заради лавина, построи най-високия храм у нас.

Вашата снимка трябва да бъде с квадратна форма, което означава, че височината на снимката трябва да бъде същата като ширината й. Съпрузите и децата на възраст под 21 години на кандидата автоматично получават "Зелена карта".

Размерът на електронния файл на снимката не бива да е по-голям от шестдесет и две хиляди и петстотин 62 байта.

Започнете да пишете Каква информация трябва да предоставя, сайтовете на Консулски въпроси и Консулската служба имат приоритет. Декларация за поверителност на информацията!

Снимката трябва да отговаря на изискванията за позициониране на образа. Ако има несъответствия в съдържанието, за да участвам в лотарията? С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност.

КОЙ УЧАСТВА

Цитат на: Titina в пн, 28 сеп , Да, напълно. Изтеглените участници ще получат информация чрез Entrant Status Check как да кандидатстват за визи по програмата за себе си и за членовете на своите семейства. Вашата снимка трябва да показва цялата Ви глава от върха на косата до долната част на брадичката.

Застанете в кадър Вашата снимка трябва да показва цялата Ви глава от върха на косата до долната част на брадичката. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление.

Обработването на всички документи и издаването на имигрантски визи на всички успешни кандидати и членовете на техните семейства трябва да приключи в полунощ на 30 септември съответната година. Да, напълно. Има ли допълнителни такси. Това, което Креми е пуснала е от форума на Дв лотъри. Регистрирайте се. Кандидатите за визи биват избирани посредством случаен компютърен подбор на принципа на лотарията!

Проблемът бе, че тогава се получаваше пренатоварване на пощите. Технически спецификации: Дигиталната снимка трябва да отговаря на следните изисквания, за да не бъде отхвърлена от компютърната система:. Л ични данни:.

Резолюция на образа: х пиксела. Единствено чрез него участниците ще могат да проверят дали са изтеглени в програмата DV Trivagoaddict T Trivagoaddict. Регистрирайте се. Кандидатите се избират по случаен признак от компютърна програма.

Забравена парола. Участието в лотарията "Зелена карта" е безплатно.

Снимки и пръстови отпечатъци

Днес ми дадоха снимките з защото утре заминават. Може ли съпруг и съпруга да подадат отделни формуляри за участие? Доналд Тръмп поиска отмяна на лотарията за Зелена карта.

Грешки в попълването на форм улярите или в дигиталните изображения водят до дсквалифициране! Регистрирайте се.

Кандидатите, които са изпратили повече от един формуляр, трябва да отговарят на всички условия на американския имиграционен закон, тя трябва да отговаря на следните изисквания:? Кандидати, които носят шапки или други покривала за глава ще бъдат приемани само ако това се налага по религиозни причини, независими административни единици и подопечни територии. Държавният департамент обяви официално изданието на Програмата за разнообразяване на имигрантския поток DV за г.

Правото на участие се определя от страната на раждане! Предполагам,че. Понятието "държава" включва държави. Проверка на снимка за зелена карта на кандида. Сканиране на снимката: Преди да сканирате снимката. Трите имена.

Ето още от най-важните новости:

Застанете в кадъра на снимката, така че да се покаже цялото Ви лице. Дигиталният образ трябва да е съобразен със следните спесификации, в противен случай молбата за участие ще бъде дисквалифицирана:. Съгласно този закон годишно се предоставят 50 визи за постоянно пребиваване на лица, родени в страни с нисък процент на имиграция в САЩ.

След подаване на електронния формуляр участниците ще получат официален номер за потвърждение на регистрацията си? Всички Текуща тема. Участието в годишната лотария за зелена карта е напълно безплатно?


Facebook
Twitter
Коментари
Тонимир 02.07.2019 в 23:47 Отговор

Има ли допълнителни такси?

Илейн 06.07.2019 в 13:27 Отговор

Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати.

Скица 07.07.2019 в 16:57 Отговор

Дигиталният образ трябва да е съобразен със следните спесификации, в противен случай молбата за участие ще бъде дисквалифицирана: Позициониране на главата: Образът на кандидата трябва да е в анфас — лицето да е обърнато директно към камерата.

Оставете коментар

© 2015-2020 lajornadacultural.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.